African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Tak jsem se na to vrhnul a dopadlo to ok, no uvidí se co vydrží, řadí parádně jako nový :-) K tomu Decathlonu, kluci je to samozřejmě na každým, hlavně ať jsme spokojený :-) Za mě je to masovka podporovaná obrovskou medializací, reklamou a já prostě nevěřím že to kolo je bůhví jak super. Poměr cena/výkon je neotřepanější fráze těchto korporací a ti prodavači tam (kapitola sama o sobě) Vám z jejich školení tuto větu zopakují asi třikrát za jednu návštěvu prodejny. Já tam byl asi třikrát a bylo mě do breku o co se tam snaží a pak do smíchu, když otevřete jejich stránky a tam samý expert, inženýr, kvalita nad kvalitu. Palec nahoru že prodávají, podnikatelský záměr za jedna :-) Ale kurňa, nejsme přeci ovce, zkusme být originálnější, jiní, ne jak ta masa milionů lidí co jim na ty kecy denně skočí :-) A teď jsem připraven si to vyžrat..... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2019 uživatelem African
xcmaniax Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Zatim mam pocit, ze vzhledem k zastoupeni mezi bikery je originalni ten, kdo ma kolo z vyssi rady z Dekace:D
geometr Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Afri, hezký slohový cvičení. A teď si tam můžeš postupně dosadit značku a neznčku, jakou chceš, podle toho, co kdo bude potřebovat :-)
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Můj výborný kamarád vždycky tak suše prohodí když někde rozdávám svá moudra - Afričanům se nesmí nikdy věřit, jinak člověk špatně skončí :-) :-) :-)
Gustaf Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Afri, myslíš, že ta Reba, eagle je jiná než na kolech o 20k dražších? Ram je Head a už ty vyšší rady už mají nějaký to testování za sebou... Bych to nezatracoval. Když ti nevadí, že je to RR. U Cannona to mám to samý ale ty prachy navíc si platíš za značku
Duke650 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Scott full 29"předposlední řetěz YBN dal 996 kmposlední SRAM PC1130 šel do kytek po 677 km.Včera jsem nasadil nový SRAM, co už dobu ležel v šuplíku, za měsíc bude po smrti a nasadím nějaký "noname"Aspoň teda já ty různé KMC a YBN vnímal jako noname a voni vydržej víc než hogofogo SRAMHmm, jak jsem tady tenkrát pindal o slabé výdrži řetězů SRAM, tak za to mohla do velké míry kazeta...Jeden řetěz říjen-duben 677 kmdalší řetěz duben-květen 698 km (v obou případech PC1130 - očekával jsem cca 1000km jako obvykle)pak jsem 18.5. nasadil PC1170 a zároveň se měnila kazeta 11spa výdrž se znatelně zlepšila, do včerejška 995 kmDnes jsem nasadil PCX1, tak snad tu tisícovku taky vydrží
Duke650 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Fakta vs meditace o marketingové kampáni :-)Decathlon Rockrider XC900 vs Cannondale Trail 1 vs Cannondale FS-i Carbon 5Cena 39.000 vs 45.000 vs 55.000Rám karbon vs hliník vs karbonVidlice RS Reba RL 100mm vs RS Reba RL 100mm vs RS Reba RL 100mmPřehazovačka SRAM GX vs SRAM NX vs SRAM NX vše 12sp EagleKazeta SRAM XG1275 12sp 10-50 vs SRAM NX PG1230 12sp 11-50 vs SRAM NX PG1230 12sp 11-50Kliky/převodníky SRAM Truvativ Stylo 34z vs SRAM NX 30z vs SRAM Truvativ Stylo 34zBrzdy SRAM Level T vs Shimano MT500 vs Shimano MT500Kola Mavic Crossmax 29" š.25mm pevná osa vpř./vz. vs WTB STX TCS š.23mm vs WTB STX TCS š.23mmSedlovka karbon vs. alu vs. alu Ano, Afriho teorie funguje v praxi, akorát obráceně: mnoho lidí věří marketingovým pohádkám a místo velmi slušně osazeného kola za 39 si připlatí 16 tKč za kolo s jasně slabším osazením...
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Afri, myslíš, že ta Reba, eagle je jiná než na kolech o 20k dražších? Ram je Head a už ty vyšší rady už mají nějaký to testování za sebou... Bych to nezatracoval. Když ti nevadí, že je to RR. U Cannona to mám to samý ale ty prachy navíc si platíš za značkuJsem myslel že Head dělá hlavně tenisové rakety :-) A teď tady čtu že Head ty rámy ani nedělá, ale pronajmul licenci Opavákům co do teď dělali podprůměrný kola Sundance. Jo a pod Head značkou vyrábějí od 2013, tak jaké testování máš na mysli za těch pět let? :-) To je právě přesně ono, zamotat zákazníkovi hlavu tak, aby ani nevěděl kdo to jeho kolo vlastně navrhnul a vyrobil, hlavně ale že Head zní docela dobře, mají přeci nejlepší rakety na světě....je to těžká doba, chápu. Jen se klepu na den až mi někdo oznámí, že Cannondejl koupil číňan, to si ji zrovna hodím...
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 To Duke650: Na kole je nejdražší samozřejmě značka, a pak už jenom taková ta nepotřebná maličkost a to je rám :-) Sorry, ale mě to trochu připomíná story v sousedním vlákně, beru Hjundai protože Toyota má slabší výbavu :-) Ale kluci jo, mě to je fuk, kupte si tu hajtru z Dekáče a věřte že máte super bike, klidně jim věřte.
exBURN Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Hajtra.... nevím proč tolik invektiv. Mě je naopak přístup decathlonu sympatickej po tom jak se zachoval Canyon, který mě div neposlal dopiče když sem si chtěl koupit kolo, které nebylo skladem. JO a zjišťoval jsem jak u Sootu se sedlovkou a bezdušema - servisák od Kellyse mi hned obraatem odpovídal a skončilo to tak, že potřebuju do rámu záslepky, které mi obratem poslal - v pátek dorazily do schránky a to vše zdarma..... Takže mě už začínaj ty hodobožové ZNAČKY srát. Upraveno 23. června 2019 uživatelem exBURN
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Hmm, jak jsem tady tenkrát pindal o slabé výdrži řetězů SRAM, tak za to mohla do velké míry kazeta...Jeden řetěz říjen-duben 677 kmdalší řetěz duben-květen 698 km (v obou případech PC1130 - očekával jsem cca 1000km jako obvykle)pak jsem 18.5. nasadil PC1170 a zároveň se měnila kazeta 11spa výdrž se znatelně zlepšila, do včerejška 995 kmDnes jsem nasadil PCX1, tak snad tu tisícovku taky vydržíMě ale celé mé okolí včetně prodejců také upozornilo na to že Sram řetěz vydrží opravdu o dost méně než KMC, i hůře řadí a já s KMC byl upřímně nad míru spokojený. Ale znáš mě, dal jsem přednost Chicagu :-)
Duke650 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Pche, nasadil bych ji kravatu... . Domnivam se, ze az se ta zprava rozsiri, jedno zda je to pravda nebo ne, bude v okolnich lesich nebezpecno. Predpokladam, ze srnomrdi z okoli si to nenechaj ujit, zkusit si prasknout na neco exotickeho... No tak už se to rozkecalo.Puma americká prý běhá 60-80 km/h, takže jí neujedu :-(tak nevím, devítka se do ledvinky nevejde a stejně bych prd trefilTeď jen doufat, že si nějaký přemotivovaný myslivec nesplete cyklistu s pumou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Ciwe Afri ty jsi rebel :-) a pěkně si v tom protiřečíš, víš to?Na jednu stranu o Decathlonu "Za mě je to masovka podporovaná obrovskou medializací, reklamou"na druhou stranu o Cannondalu "Na kole je nejdražší samozřejmě značka" No nic, ať mír dál zůstává s touto krajinou :-)
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Ciwe Afri ty jsi rebel :-) a pěkně si v tom protiřečíš, víš to?Na jednu stranu o Decathlonu "Za mě je to masovka podporovaná obrovskou medializací, reklamou"na druhou stranu o Cannondalu "Na kole je nejdražší samozřejmě značka" No nic, ať mír dál zůstává s touto krajinou :-)Tak není nám deset, aby jsme nevěděli základy, ale já ti spíš poukazoval na ten rám, roky vývoje, testování, celkové know how značek. Ty si opravdu stojíš za tím že dobře osazená kola z Decathlonu jsou lepší, více vydrží a je s nimi větší zábava než třeba s Cannondejlem, Scottem, Spešlem a dalšími věhlasnými značkami s dlouhou historií? Opravdu myslíš že kluci z Opavy ač to myslí třeba dobře strčí do kapsy tyto firmy během pěti let působení na trhu? A si představ že jsem navíc člověk co věří v zázraky :-)
exBURN Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 No zbydou ti love i na pořádný příslušenství, takže s tím možná fakt větší zábava bude. Jinak nevím co bys poznal - ty kola budou hodně podobně jezdit.
Lion Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Je to dost možný... Slyšel si třeba o firmě Xiaomi? Afri a taky asi víš, že vznikli 1998 a proč vzali Head... http://www.cestykuspechu.cz/videa/15-serie/novus-bike Upraveno 23. června 2019 uživatelem Lion
464 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 KOLO Z DEKATLONU Hovno. Neni to kolo z dekatlonu. Je to RÁM z dekatlonu, s rebou, mavicama a eaglem. Jestli stoji 39k, tak bych to snad i svliknul a nasadil na jinej ram. Takovej ram jako ten lacinej cannondale, tech jsou ebay plny prdele za deset litru. Ale zase proc by to delal. Mam sice top kola, ale podle specifikaci by me ten Rockrider taky nesral, obzvlast kdyz ho srovnavate s nejlevnejsima cannondejlama.
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Hajtra.... nevím proč tolik invektiv. Mě je naopak přístup decathlonu sympatickej po tom jak se zachoval Canyon, který mě div neposlal dopiče když sem si chtěl koupit kolo, které nebylo skladem. JO a zjišťoval jsem jak u Sootu se sedlovkou a bezdušema - servisák od Kellyse mi hned obraatem odpovídal a skončilo to tak, že potřebuju do rámu záslepky, které mi obratem poslal - v pátek dorazily do schránky a to vše zdarma..... Takže mě už začínaj ty hodobožové ZNAČKY srát.Tak tohle samozřejmě chápu, od renomovaných ne zrovna nejlevnějších značek očekáváš dobré poradenství, profesionální přístup a perfektní servis a to i pozáruční, mám to stejně, souhlasím. Člověk pak zahořkne a přestává mít důvěru. Třeba teď Hanz s tím Cube, to je něco neuvěřitelného u takové značky, to opravdu naštve :-( A jen doplním, ty kola nebudou jezdit podobně, to ani náhodou :-)
Lion Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 A jen doplním, ty kola nebudou jezdit podobně, to ani náhodou :-)Nech to na to na zítra, už seš asi společensky unavený... Třeba se z toho vyspíš :-)
exBURN Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Tak jasně - rockrider má lepší osazení, takže je jasné že pojede líp - hlavně u převodů je to parník. BTW co je to za prasopsa ten eagle NX - kouzo eagle bylo v 10z pastorku, tahle novinka je k hovnu a to hlavně s tím 30z talířem. Vždyť u blbého slx 2017 překopnutého na 1x11 mám 34z talíř a kazetu 11-42 a na 34-42 šlapu stoupáky - k čemu 34/30-50 na rychlých kolech?
Doporučené příspěvky