wawrik Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Je to síce trochu mimo sezóny, ale - nevozíte niekto na cesťáku alebo graveli pneumatiky s hrotmi? By som potreboval nejaký stručný sumár, čo mám a čo nemám chcieť... Že to na bajku musí vliezť medzi nohy a vzpery vidlíc mi je jasné, skôr mi ide o samotné pneumatiky. Prípadne rovno konkrétny typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Nemáte tip na nějaké kvalitní kleště na rozpojování řetězů s rychlospojkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Na to stačí obyčejné kombinačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Nemáte tip na nějaké kvalitní kleště na rozpojování řetězů s rychlospojkou?Jakykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Na to stačí obyčejné kombinačkyDo 10sp retezu mozna, ale 11 nebo 12 urcite kombinackama nedas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Na to stačí obyčejné kombinačkyNestačí, aspoň je to strašná pakárna, dělám to tak léta a když jsem viděl v servisu jaká to dokáže být pohoda, ty tři stovky hned investuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jakykoliv.Třeba tyto, je toho fakt všude hodně.... https://www.bikemax.cz/naradi/3913-spin-kleste-na-rozpojovani-retezu.html?gclid=Cj0KCQjwsvrpBRCsARIsAKBR_0IjHA4IElrI1voxZNfsaGwvHqtVxDeJTT1Bh068XxvEfqAIrdMgjX8aAnUyEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Třeba tyto, je toho fakt všude hodně.... https://www.bikemax.cz/naradi/3913-spin-kleste-na-rozpojovani-retezu.html?gclid=Cj0KCQjwsvrpBRCsARIsAKBR_0IjHA4IElrI1voxZNfsaGwvHqtVxDeJTT1Bh068XxvEfqAIrdMgjX8aAnUyEALw_wcBMám stejný. A v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Mám stejný. A v poho.Diky :-) Jo a není to číňan? (ftip) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Do 10sp retezu mozna, ale 11 nebo 12 urcite kombinackama nedas.Jedenáctkové řetězy si doma běžně rozpojuju kombinačkama (s asistencí kancelářské sponky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jedenáctkové řetězy si doma běžně rozpojuju kombinačkama (s asistencí kancelářské sponky)A jak spojujes? Jen tahem retezu pres pedal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 (upraveno) Jedenáctkové řetězy si doma běžně rozpojuju kombinačkama (s asistencí kancelářské sponky)Jak používáš tu sponku? Já nedávno zkusil tady ten trik, no ty já ti u toho řval jak špaček....Po africku říkám, yes, ty nejjednodušší techniky jsou nejlepší, a vono velký h.... :-) Upraveno 29. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 A jak spojujes? Jen tahem retezu pres pedal?Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Diky :-) Jo a není to číňan? (ftip) :-)ne, jsou z dekáče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jak používáš tu sponku? Já nedávno zkusil tady ten trik, no ty já ti u toho řval jak špaček....Po africku říkám, yes, ty nejjednodušší techniky jsou nejlepší, a vono velký h.... :-) Kouskem drátu stáhnu články řetězu k sobě tak, že ty články se spojkou visí dolů a nejsou pod tahem. Pak stačí šikovně zešikma stlačit kleštěma a spojka se rozcvakne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 ne, jsou z dekáče...Takže Francouz, beru.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 ne, jsou z dekáče......teď jsem tu chtěl dát odkaz na decathlon...byl jsi rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Kouskem drátu stáhnu články řetězu k sobě tak, že ty články se spojkou visí dolů a nejsou pod tahem. Pak stačí šikovně zešikma stlačit kleštěma a spojka se rozcvakne...Aha, jsem přemýšlel k čemu ta sponka právě :-) Já povoluji řetěz aretací v přehazce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Tak o té aretaci jsem před 5 minutami ještě nevěděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 ...teď jsem tu chtěl dát odkaz na decathlon...byl jsi rychlejší To klidně můžeš, chtěl jsem porovnat ceny, ale našel jsem jen tady toto.. https://www.decathlon.cz/kleste-na-rychlospojky-id_8352339.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky