nickolas Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Ale jo, dej mi neco do SZ, mrknu, zhodnotim...diky
wawrik Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Tak ono, kdyby třeba zakázali elektrokola tak by turistické značky mohli zůstat, ale to by je zase někdo napadl že je to rasismusNie rasizmus, elitárstvo. To je o dom vedľa... Prečo stále chce niekto niekomu diktovať, čo má a čo nemá robiť, a prečo nemôže robiť to čo ja? Rovnaká situácia bola v deväťdesiatych rokoch, keď sa rozmáhal MTB a peším turistom sa to nepáčilo. Oni do prírody mohli, bajkeri nie. Dnes je to to isté v bledomodrom, bajkeri môžu, ebajkeri z nejakého dôvodu vraj nie Btw, to nie je napádanie, to je diskusia - aby sa to neplietlo Podľa mňa, čím viac ľudí v prírode, tým lepšie, nech je dôvod akýkoľvek. Mentálne to prospieva tak, že veľmi, a aspoň ich bude menej v nákupných centrách...
African Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Nevím jak to myslíš, ale myslím že blbě :-) Jako že když může do chráněné krajinné oblastí turista, tak by tam měl stejnou možnost mít i cyklista, tím pádem i elektrocyklista a vlastně nakonec i motorkář aby mu nebylo křivděno? Takhle to myslíš?
Joe75 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 A proč by nemoh elektrocyklista?Pokud nebude prase, neudělá víc paseky než klasickej biker.Joe
wawrik Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Afri: Aha, nie, pochopil som ťa tak, že elektrokola by zakázali, ale normálni cyklisti by tam stále mohli. Poplietlo ma to elektro, asi. Ak si to tak nemyslel, beriem späť. Som sa práve začítal do bikefóra, lebo vyberám bicykel a konečne mám čas na tie kilometrové vlákna, a nestíhal som sa diviť nad tou vzájomnou animozitou medzi bajkermi a ebajkermi. Fakt čumím. Mi ten tvoj príspevok prišiel do rany, no Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem wawrik
odjinud Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Tak ona byvala podobna averze mezi lyzari a snowboardisty. Pamatuju, ze nektere sjezdovky nepoustely snowboardisty na vlek, bo ze jsou pry nebezpecni. Jinak ekolo a kolo je pravne jedno, takze ho nezakazes. Leda privatni prostor.
African Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Tak ona byvala podobna averze mezi lyzari a snowboardisty. Pamatuju, ze nektere sjezdovky nepoustely snowboardisty na vlek, bo ze jsou pry nebezpecni.Jinak ekolo a kolo je pravne jedno, takze ho nezakazes. Leda privatni prostor.Přesně tak a proto musíš smazat značky. V drtivé většině budou bez značení v háji stejně tak jako s vybitou baterií, takže se prostor vyčistí a tetřev dostane svůj prostor. Pokud ne, určité stezky dostanou zákaz vstupu jako to je u nás a taky to půjde.... Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem African
tikzot Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Hoši kdo me poradi jakou appku na IOS jako bike navigaci...? Odesla me moje pevna navi a jedu za par dnu do rakous, tak abych tam mohl jezdit..? Klidne i placenou, hlavne funkcni a osvedcenou. Dekuju moc za tipy.
moco Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Hoši kdo me poradi jakou appku na IOS jako bike navigaci...? Odesla me moje pevna navi a jedu za par dnu do rakous, tak abych tam mohl jezdit..? Klidne i placenou, hlavne funkcni a osvedcenou. Dekuju moc za tipy.Mapy.cz
tikzot Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Ty mam, jako asi celkem fajn, ale jako nevim jak je to funkcni v realu. Mas zkusenosti, pouzivas to..?
moco Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Ty mam, jako asi celkem fajn, ale jako nevim jak je to funkcni v realu. Mas zkusenosti, pouzivas to..?Nevím jak mají zmapováné Rakousko, ale Česko je super. Při turistice a na kole nepotřebuji navigaci typu ?zaboč doleva/doprava?, takže na zmapování terénu kolem tebe a ukázání dalšího postupu jsou, alespoň podle mne, nejlepší.
Hasňa Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Afri: Som sa práve začítal do bikefóra, lebo vyberám bicykel a konečne mám čas na tie kilometrové vlákna, a nestíhal som sa diviť nad tou vzájomnou animozitou medzi bajkermi a ebajkermi. Fakt čumím.Jsem ve stejné fázi.
Hasňa Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Tak ona byvala podobna averze mezi lyzari a snowboardisty.Ta nezmizela, jen snowboardisti naštěstí vymřeli tak nějak přirozeně sami. Je jich už jen pár zarytých pomatenců a už neohrožují v tak velkých počtech, jako v 90' letech, všechny na sjezdovce svým 200 stupňovým slepým úhlem a seděním ve skupinkách uprostřed sjezdovky, nejlépe za nějakým hozontem. Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Double. Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Hasňa
nickolas Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 A kdys byl naposled na svahu?? Co se ebiku tyce, sere me jen to, ze v hospode kde ja sotva dycham, sedi rodinka ve vyzehlenych dresech s pukama a cuca kavicku... Ale mozna me to vlastne ani nesere, pac vim ze tam nedojeli za svoje. Proste normal schiza...
Tomas_2002 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Nie rasizmus, elitárstvo. To je o dom vedľa... Prečo stále chce niekto niekomu diktovať, čo má a čo nemá robiť, a prečo nemôže robiť to čo ja? Rovnaká situácia bola v deväťdesiatych rokoch, keď sa rozmáhal MTB a peším turistom sa to nepáčilo. Oni do prírody mohli, bajkeri nie. Dnes je to to isté v bledomodrom, bajkeri môžu, ebajkeri z nejakého dôvodu vraj nie Btw, to nie je napádanie, to je diskusia - aby sa to neplietlo Podľa mňa, čím viac ľudí v prírode, tým lepšie, nech je dôvod akýkoľvek. Mentálne to prospieva tak, že veľmi, a aspoň ich bude menej v nákupných centrách... Rozdíl je hlavně v tom, že na některá místa se dřív pouštěli jenom zkušení cyklisté co mají našlapáno. A těch zas není tolik, takže tu oblast víceméně nenarušovali. Dnes si ale koupíš e-bike a vyjedeš úplně všude. Takže pak je i na hřebenech lidí jako sraček, bordel a samej tučňák v dresu oblíbenýho pivovaru, kteří se dříve poflakovali pouze po vinařských cyklostezkách.
Duke650 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Averze nebo hejty bikeři versus baterkáři to bude mlácení prázdné slámy na fórech ještě nějakou dobu...Pro výrobce a prodejce kol je tato módní vlna spásou, mnozí by bez toho asi sbalili fidlátka...Pro někoho /A/ je ebike nemyslitelný nonsensePro jiného /B/ je ebike darem, díky kterému nemusí svoje hobby pověsit na hřebík, páč má kolena / kyčle atd v hajzluMůj názor je, že pan A nemá poroučet panu B, na čem má jezdit, stejně tak jako pan B se nemá smát panu A, že mu to do kopce nejede. P.S. Moje "anatomická anomálie" (normální člověk má kyčle vpravo a vlevo, já je mám uprostřed t.j. v prdeli) vede k úvahám, jaký ebike se jednoho dne stane mým pomocníkem. Favorizoval jsem Spešl Levo FSR s motorem Brose, ale Bavoři ve firmě Fazua vymysleli koncept Evation a ten se mi hodně zamlouvá. Kolo s pohonem Fazua je lehčí než ebiky s Bosch nebo Shimano nebo Brose, (Bulls Wild Flow Evo SL má 15,9 kg, levnější RS asi 17 kg), baterka s motorem a převodovkou se navíc dá vyndat z rámu a hned jsi o 3 kila lehčí, a motor nemá takový zátah jako Bosch a ostatní - pomáhá, ale mírně, takže člověk do cíle nedojede v suchém triku, což se mi hodně líbíhttps://fazua.com/en/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Ta vaha je supr, pekny to je.. akorat holt polovicni (i mensi) kapacita oproti srovnatelnejm kolum, to bude pro vetsinu lidi no-go, si myslim.. v nejakym zabavnejsim terenu neni ani tech 500 Wh moc.
xcmaniax Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Je to srovnatelná situace jako když postaví na nějakej kopec lanovku - ten kdo tam chodil za klidem a tím, že je na kopci skoro sám, tak najednou potkává davy. U nás je to ale jediná šance jak třeba manželku vytáhnout se zbytkem rodinky na kolo.
Duke650 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Máš samozřejmě recht, ale poloviční kapacita baterie v tomto případě pohání kolo lehčí o nějakých 6 - 8 kilo proti ebajkům s větší baterií a hladovějším motoremtakže až praxe ukáže co a jak - jakmile seženu testovačku na víkend, dám vědět. Teoreticky je to ideální kandidát pro moje vyjížďky, které trvají obvykle cca 3 - 4 hodiny, nejčastěji 55 - 75 km, převýšení 1000 - 1500 m - a lákavé je, že i když tu baterku vyždímu do mrtě, tak s tím dojedu domů jako s normálním kolem - ten motor neklade odpor šlapání.A pokud bych se párkrát za rok vydal na celodenní túru, tak buď cestou dobít nebo si do batohu vzít náhradní baterku (je o 50% levnější než baterka Levo) nebo holt část trasy šlapat klasicky Do obrázku ideálu zapadají i kola (silně preferuju 29") a zdvihy 120mm, což je rozumný kompromis - nižší už nechci a vyšší bych nevyužil. Když jsem předloni zkoušel Levo FSR (základní model t.j. baterka asi jen 400 Wh), tak jsem byl asi o 16 kilo těžší než dnes a měl jsem ho.no kondici - dojezd na jedno nabití tehdy vycházel cca 80 km pokud si dobře vzpomínám. Pohon Brose doladěný Spešlem byl velmi nevtíravý, nad 25 km/h téměř žádný odpor.
Doporučené příspěvky