Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pohodě, vzal jsem z e-shopu, uvidím jak to dopadne, na skladu je nemají.

Při nejhorším by jsi mi je nechal pod kamenem před prodejnou :)

Kdybys je moc chtěl dej mi vědět, nějak bychom to provedli :)

Odesláno

Kluci, emergency mód: nemá někdo v okolí Dolních Břežan, Písnice, Radotína apod. k zapůjčení bič a stahovák na kazety Shimano? Stavil bych se cestou z práce v respirátoru a rukavicích :)

Odesláno

Kluci, emergency mód: nemá někdo v okolí Dolních Břežan, Písnice, Radotína apod. k zapůjčení bič a stahovák na kazety Shimano? Stavil bych se cestou z práce v respirátoru a rukavicích :)

Vyřešeno, díky! 

Odesláno

Ty jo, tak dneska mě zase po letech prudil chytrolín, že si pletu chodník se silnicí. Jel jsem zrovna krokem, nikde nikdo, rouška na kischtě, asi 10m od něj.

Jako vím, že na chodníku by se nemělo (de iure nesmí), spíš ale nechápu, jestli ten člověk to u nás na sídlišti opakuje každýmu, tj. tak 50x denně...

Taky si nějak neumím představit, že bych několik set metrů, kdy sjedu z cyklostezky,  musel pěšky k baráku, protože mi stezka prostě ke vchodu nevede. Lidi v mém okolí to zatím chápou.   

Odesláno (upraveno)

Tento trenažér do kopců bych chtěl pořídit na léto, tento přístroj by mě dovedl k několika vrcholům denně. 
Myslím, že Jarett už něco podobného má a chválí si to. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Vyklízení sklepa a objevil jsem z Cannondejla staré 26". Než to hodím do kontejneru, nehodí se to někomu? Je mi to líto vyhodit, řekl bych si tak dvě stovky na poštu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Tento trenažér do kopců bych chtěl pořídit na léto, tento přístroj by mě dovedl k několika vrcholům denně. 

Myslím, že Jarett už něco podobného má a chválí si to. :)

Jojo, trénuju teď na trenažéru denně  :D

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

včera bylo tak krásně, tak jsem taky vyrazil na "banditu"...a dnes chčije a chčije 

Odesláno

Vyklízení sklepa a objevil jsem z Cannondejla staré 26". Než to hodím do kontejneru, nehodí se to někomu? Je mi to líto vyhodit, řekl bych si tak dvě stovky na poštu...

By som sa ich ujal, ak nemá Cannon nejaké špeci šírky...

Odesláno

Včera jsme taky chytli déšť, navíc jsem jak debil dal na přítelkyni, že prý jako pršet nebude, takže bez bundy (a ona si jí vzala)... no, lepší než dneska, teď už jen rotoped.

Odesláno

By som sa ich ujal, ak nemá Cannon nejaké špeci šírky...

Řeším jednoho po druhém kluci, nečekal jsem takový zájem :-) Jsou tři před tebou, pokud cuknou, ozvu se....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...