Jarett Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 V pohodě, vzal jsem z e-shopu, uvidím jak to dopadne, na skladu je nemají.Při nejhorším by jsi mi je nechal pod kamenem před prodejnou Kdybys je moc chtěl dej mi vědět, nějak bychom to provedli
gcom Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Kluci, emergency mód: nemá někdo v okolí Dolních Břežan, Písnice, Radotína apod. k zapůjčení bič a stahovák na kazety Shimano? Stavil bych se cestou z práce v respirátoru a rukavicích
gcom Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Kluci, emergency mód: nemá někdo v okolí Dolních Břežan, Písnice, Radotína apod. k zapůjčení bič a stahovák na kazety Shimano? Stavil bych se cestou z práce v respirátoru a rukavicích Vyřešeno, díky!
Duke650 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 No konečně po čtyřměsíční pauze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Ty jo, tak dneska mě zase po letech prudil chytrolín, že si pletu chodník se silnicí. Jel jsem zrovna krokem, nikde nikdo, rouška na kischtě, asi 10m od něj.Jako vím, že na chodníku by se nemělo (de iure nesmí), spíš ale nechápu, jestli ten člověk to u nás na sídlišti opakuje každýmu, tj. tak 50x denně...Taky si nějak neumím představit, že bych několik set metrů, kdy sjedu z cyklostezky, musel pěšky k baráku, protože mi stezka prostě ke vchodu nevede. Lidi v mém okolí to zatím chápou.
moco Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Tento trenažér do kopců bych chtěl pořídit na léto, tento přístroj by mě dovedl k několika vrcholům denně. Myslím, že Jarett už něco podobného má a chválí si to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2020 uživatelem moco
African Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Vyklízení sklepa a objevil jsem z Cannondejla staré 26". Než to hodím do kontejneru, nehodí se to někomu? Je mi to líto vyhodit, řekl bych si tak dvě stovky na poštu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Tento trenažér do kopců bych chtěl pořídit na léto, tento přístroj by mě dovedl k několika vrcholům denně. Myslím, že Jarett už něco podobného má a chválí si to. Jojo, trénuju teď na trenažéru denně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2020 uživatelem Jarett
Gustaf Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 včera bylo tak krásně, tak jsem taky vyrazil na "banditu"...a dnes chčije a chčije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 U nás sněží. Jsem rád, že jsem se včera a předevčírem provětral. Skrz ten hadr se sice blbě dýchalo, ale furt lepší než gaučing
wawrik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Vyklízení sklepa a objevil jsem z Cannondejla staré 26". Než to hodím do kontejneru, nehodí se to někomu? Je mi to líto vyhodit, řekl bych si tak dvě stovky na poštu...By som sa ich ujal, ak nemá Cannon nejaké špeci šírky...
odjinud Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Včera jsme taky chytli déšť, navíc jsem jak debil dal na přítelkyni, že prý jako pršet nebude, takže bez bundy (a ona si jí vzala)... no, lepší než dneska, teď už jen rotoped.
odjinud Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Moco, Jarett - koukám, že robotika hodně pokročila :-)Kde to prodávají? Upraveno 21. března 2020 uživatelem odjinud
African Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 By som sa ich ujal, ak nemá Cannon nejaké špeci šírky...Řeším jednoho po druhém kluci, nečekal jsem takový zájem :-) Jsou tři před tebou, pokud cuknou, ozvu se....
Tom4 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Moco, Jarett - koukám, že robotika hodně pokročila :-)Kde to prodávají? No tak oba sou někde od Olomouca
Duke650 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Jak asi víte, na b-f je celý ?katalog?https://www.bike-forum.cz/forum/divky-a-kola
African Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Kola jsou pryč kluci, děkuji za zájem, možná ještě nějaký najdu :-)
kupko Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Kola jsou pryč kluci, děkuji za zájem, možná ještě nějaký najdu :-)Tak hledéj hledéj :-) :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Martine, ty potrebujes 26kola?Ne pro mě já nic nepotřebuji :-) ale pro další kteří potřebují :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky