Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyjo, to jsem v životě neviděl :-) Máš k tomu i ty kliky?

Předělával jsem to pro kamaráda na kliky už neměl peníze :-) nechal GX to znamená bez klik něco přes 33 tisíc- kazeta/přehazovačka/řazení/řetěz/převodník XX1/a náhradní baterka :-)

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno

Hele, ty prachy jsou raketa, ale na druhou stranu já třeba vyznávám, že pokud má někdo nějakýho fakt životního koníčka a pravdu to chce, tak si to může v dnešní době dovolit

(alespoň to tak bylo v době před koronavirem a uvidíme jak to bude dál :-(

J.

Odesláno

Dnešek si přímo říkal o to,trochu cestou z práce zabloudit...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Co jsem dneska dělal :-)f1568cfba8cb6b0b63b915a9f69d56e3.jpgfe60643600ca2fb076dccddbefce4d11.jpgbf6ec124de19de677062f1eaff0bef59.jpg34a157b16a50c3805dc8f87f9dfebc34.jpg33f070f979d73f083c2f2987b85ed1af.jpg

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

jako je to pěkný, ale prej se to sjíždí daleko více, něž zlatá sada....Já kdybych měl volit, tak jdu do goldu....

Odesláno

Tak jsem si pro letošek obměnil rám a zatím mi okolnosti moc nepřejí...

Paráda - černá střela. Neměl jsi na tom červeném rámu Di2? Na kolika kg jsi? Ještě tam dej tenhle představec:

Odesláno

Dobrou chuť chlapci :-) Dneska pecka venku....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...