Leclerc Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Kolegové poraďte.Mám starýho Kubánce, na kterým jsem léta nejel. Chtěl bych mu a sobě dát ještě šanci a krom servisu, který si po těch letech nečinnosti zaslouží, že bych koupil novou vidli. Jelikož nevím, jestli mě ježdění znovu chytne, dal jsem si strop 5 tisíc. Je možný za to něco slušnýho a funkčního koupit? Co byste doporučili? Teď mám Rock Shox Judy TT, což je nějakej základ pružina/elastomer. Bude tam nějakej rozdíl oproti nový, nejspíš vzduchový, vidli, nebo se mám na to vykašlat a nechat to jak je? Jinak jezdím (jezdil jsem) XC / all mountain, asfalt jen abych se dostal do lesa, většina nezpevněný cesty a lehce horský sjezdy. Co říkáte na tyto?http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-epicon-rld-100-mm-disc_z2271/http://www.kupkolo.cz/vidlice-marzocchi-marathon-lr-100mm-cerna-2012_z92244/http://www.kupkolo.cz/rock-shox-tora-sl-solo-air-100mm-disc-poploc_z5339/http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-epicon-x2-rl-r_z92056/ Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 mám dotaz, po kolika km měníte řetěz? Jsem to vždycky dělal tak po 2000km a ted už mám 3,5k a nějak jsem línej to umývat a měnit Co 10.000 rovnou i s ozubenyma kolcama vzadu a vpredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Od včerejška mám novou hračku :-). Poslední kolo jsem měl na gymplu, to už je hodně dávno, třeba se skamarádíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tak jsme ode dneška na ty sjezdíky dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrCB Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Zdravím, koukám, že tady sposusta lidí jezdí ... potřeboval bych poradit od "běžných" uživatelů ohledně prvního kola. Zatim jsem dlouhosáhle pročítal bike-forum, ale tam mi pomalu přijde, že jak jsou tady blázni do hodinek, tak tam samo do kol a všechno musí bejt IA TOP Já bych pro začátek potřeboval poradit - možná utvrdit ve velikosti rámu na mojí výšku 174 cm - dokonce jsem se i komplet přeměřoval, ale vypadla z toho pro mě nicneříkající tabulka - viz. příloha. Já osobně si myslim, že by pro mě byla vhodná 18ka rám, ale nerad bys se seknul. Díky za rady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Zdravím, koukám, že tady sposusta lidí jezdí ... potřeboval bych poradit od "běžných" uživatelů ohledně prvního kola. Zatim jsem dlouhosáhle pročítal bike-forum, ale tam mi pomalu přijde, že jak jsou tady blázni do hodinek, tak tam samo do kol a všechno musí bejt IA TOP Já bych pro začátek potřeboval poradit - možná utvrdit ve velikosti rámu na mojí výšku 174 cm - dokonce jsem se i komplet přeměřoval, ale vypadla z toho pro mě nicneříkající tabulka - viz. příloha. Já osobně si myslim, že by pro mě byla vhodná 18ka rám, ale nerad bys se seknul. Díky za rady ... Myslím, že ohledně velikosti ti poradí v každém dobrém cykloobchodě. Řekl bych , že stojí za to si i nechat udělat měření postavy a podle toho si pak nechat nastavit kolo. Já si to nechal dělat, když jsem si kupoval silniční kolo a je to super. Sedneš a je to jak ulité. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Potřebuju poradit. Vybírám trekingové kolo a v neujžším výběru zůstaly dvě. Merida Crossway XT-edition a Specialized Crosstrail Pro Disc Máte nějaké doporučení? Specialized je na SRAMu, který vůbec neznám a nedokážu srovnat s XT-řadou od Shimana. Díky za každou radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Za mě Specialized, Merida je vcelku noname, žádné převratné nápady, jenom se veze (sorry fandové meridy ). Jinak Sramu se neboj, já osobně s ním mám úplně bezproblémové zkušenosti a velká spokojenost, kluci to uměj" Potřebuju poradit. Vybírám trekingové kolo a v neujžším výběru zůstaly dvě. Merida Crossway XT-edition a Specialized Crosstrail Pro Disc Máte nějaké doporučení? Specialized je na SRAMu, který vůbec neznám a nedokážu srovnat s XT-řadou od Shimana. Díky za každou radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 urcite Specialized a na sram si rychle zvyknes, jsem s nim takemhodne spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Dal bych přednost kolu s 3tácem a na nějaké namy a nonamy bych se snad s výjimkou Authoru a Kellysu vykašlal. A asi bych ještě zkusil trochu pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 tak já dnes vyléčil absťák po dovolený a vyrazil s manželkou na toulky po Českém lese. Bylo z toho krásných 30 km na pohodu....a ten klídek a ticho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Jinak letos jsem poprvé ujel 50km po úrazu a zatím tělo drží. Většinou teda asfalt, šotolina a cyklostezky. Zítra jedeme zase. Jupí, jupí....a na podzim Rychlebky!!! Rychleby proběhly o víkendu, doporučuju Rovnou si dej dolů Superflow, je to o level jinde než ostatní traily. A varuju před míchanýma vajíčkama v penzionu nad základnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 dnes krasnych 50km spojených s koupackou v zatopenem lomu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Tak jsme ode dneška na ty sjezdíky dva tak to je super a nemáš z toho strach vzít malýho takle na sedačku? Já jsem spíš fanoušek vozíků. Jinak moje malá už se mi taky sápe po Giantu. To je hrozný...nám v jejich věku stačily odrážedla z USSR a malá už chce hned Gianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Ze začátku jsem měl trochu strach, ale je to v pohodě, už jsme toho spolu nacestovali celkem dost a nebyl jediný problém, samozřejmě jedu jako s dítětem, ža ano Malýho to baví a pokud nespadneme, tak se vcelku nemá co stát, viděl jsem pár testů a v pohodě. Já zase naopak nechci ani za boha vozejk, je to jen úhel pohledu, ale mě se to zdá celkem dost nebezpečný" Ale jak říkám, je to můj názor, a co Vím, tak žádné vážné úrazy na vozejku také často nejsou, je to jen o důvěře. Přeji mnoho šťastných km s prckem, oni to milujou" tak to je super a nemáš z toho strach vzít malýho takle na sedačku? Já jsem spíš fanoušek vozíků. Jinak moje malá už se mi taky sápe po Giantu. To je hrozný...nám v jejich věku stačily odrážedla z USSR a malá už chce hned Gianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Mladej vykrosil Scotta, vohnul třítác a drbnul páku šlapky, má to tak za za dvojku.Prej potkal na cyklostezce za zatáčkou betonovej květináč a už se nestihnul vyhnout.Asi se tam zítra mrknu a pak ho přerazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jen tomu květináči nalož, za zatáčkou neměl co dělat !! Mladej vykrosil Scotta, vohnul třítác a drbnul páku šlapky, má to tak za za dvojku.Prej potkal na cyklostezce za zatáčkou betonovej květináč a už se nestihnul vyhnout.Asi se tam zítra mrknu a pak ho přerazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jen tomu květináči nalož, za zatáčkou neměl co dělat !! :-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 tak to je super a nemáš z toho strach vzít malýho takle na sedačku? Já jsem spíš fanoušek vozíků. Jinak moje malá už se mi taky sápe po Giantu. To je hrozný...nám v jejich věku stačily odrážedla z USSR a malá už chce hned Gianta Taky vozím naši mladou (dvaapůl roku) v sedačce za sebou, strašně ji to baví a pořád zdraví kolemjdoucí :-)K vozíkům jsem důvěru nenašel. Takhle mi to přijde i praktičtější, uchycení je pružný a tlumí nárazy. Když za sebou slyším "au, au", tak už vím, že jsem to přehnal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jen tomu květináči nalož, za zatáčkou neměl co dělat !! He znám svýho mladýho, tipuju že kvetináč bude zhruba 100 metrů od zatáčky a předělovat hranu cyklostezky se silnicí aby tam nemohli magoři v autech.Bylo to v Hamru na Jezeře a zas určitě čuměl po babách je mu 16 a tak háže Machry prd jeden............. Jsem pro něj musel dojet s dodávkou,no aspoň jsem se stavil u kluků na báňský záchrance a hodil pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky