Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám trochu chabrus pravý koleno, už cca měsíc mě v něm při chůzi píchá, tak jsem nechtěl pokoušet bajka a ten měsíc jsem na to radši nesed ... Dnes už jsem se ale zdravě nas.al a šel jsem to zkusit, sice nic velkýho, abych to koleno případně nedorazil, ale přesto z toho nakonec bylo velmi příjemnejch cca 52 km s nastoupanejma asi 750 metrama (nevolil jsem záměrně žádný velký záhuly). Hic jako u vopic, takže jsem až na přejezdy radši z lesa ani nevyjížděl, ale je zvláštní, že koleno oproti chůzi je na bajku relativně v pohodě  :blink: .

IMAG0296.jpg IMAG0297.jpg

Odesláno

Konecne mi dorazil novy stroj ... takze pevnak ted pujde z domu a zacneme 'poradne' jezdit.

Akorat se bojim, ze s tema kilama navic to bude ze zacatku dost krusny boj :D

Krásnej bike a super barevná kombinace :-) tak ať ti pěkně slouží...

Odesláno

koukám, že tu máte dost fullpéra, jaká je výhoda pro laika, která nenajede tisíce km ročně?

díky

Odesláno

koukám, že tu máte dost fullpéra, jaká je výhoda pro laika, která nenajede tisíce km ročně?

díky

Neni to podle me ani tak o tom, kolik kilometru najedes, jako spis KDE ty kilometry chces najet.

HT obecne jsou vhodnejsi na mene narocny teren, polni cesty, lesni cesty, vic to s nima 'odsejpa' ... celopera jsou fajn do narocnejsiho terenu, do zabavnejsich sjezdu, kde to chces nakrmit ... 

Samozrejme ne ze by s HT neslo jezdit v narocnejsim terenu, ale je to mene komfortni a je to vetsi drina. Stravis vice casu stanim v pedalech, je to narocnejsi technicky atd.

Rekl bych (alespon muj nazor), ze celopero je takove shovivavejsi a vic Ti odpusti :)

Odesláno

Pekne Gusta. Taky jsem si v podvecer vyjel a zakoncil to dvema piveckama:)

tl

Paráda, jaké jsou dojmy po delší době? vzpomněl jsem si na tebe když jsi říkal že máš rád ty menší značky. O víkendu jsem potkal krásného starého Ellsworth, žádná voňavka, bylo vidět že už něco najedzil,barva ta jejich hezká zelená. Foto nemám, tak aspoň ilustrační. Sakra, nechal bych si ho líbit.

59fbf8e11ac8dd918ec0813dd8fb9045.jpg

Odesláno

Ahoj Kloubiku. Z kola jsem stale nadsenej a stale se me strasne libi:) Trosku dele jsem si zvykal na nizsi stred, ze si obcas skrtnes pedalem v koleji, kameni, korenech a tak, na druhou stranu na proletnuti vinglu jsem si zvyknul rychle. Je to paradni kolo a i kluci co to sem vozej jsou super.

JJ, ta jejich british racing green je bozi. Taky se me Elsworth moc libi.

tl

Odesláno

tak kratasy dnes dorazily...jsou peckovy. jediný co mě udivilo, že jsou za ty prachy bez vložky. nevím jestli je to u am kratas normální. Teď ještě dres a bude to komplet...ten snad taky dorazí do konce týdne...

Odesláno (upraveno)

Ja mam průměr cca 28mm a délku 340mm

Takze pro me připadá v úvahu

Sedlovka odpružená Suntour SP12-NCX - černá 350/27,2mm

Bite my shiny metal *** with Tapa

Upraveno uživatelem Moty
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...