dieegoo Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Zase mě to začalo bavit! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Něco pro nedělní večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Dnes s rodinkou pohodový výlet po cyklo stezce Karvina-Chotěbuz-zpět přes Albrechtice a Karviná. Počasí super a mladej ušlapal celou cestu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Trochu motivace na Kraličák. Škoda té Kolovny, ale i tak to bude fajn. https://vimeo.com/163210512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Trochu motivace na Kraličák. Škoda té Kolovny, ale i tak to bude fajn. https://vimeo.com/163210512moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Něco pro nedělní večer. Pobavilo, díky. Výbornej je i o road biker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Roura, parada. Na tohle se strasne tesim, az budu takhle jezdit s prckama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Já také, pokud tedy děti budou mít vůbec zájem, známe dnešní mládež ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Roura, parada. Na tohle se strasne tesim, az budu takhle jezdit s prckama Taky jsem se těšil kolo, hory, vandry. A nakonec nejstarší holku nebere ani jedno. Naštěstí mám ještě dva pokusy, až ty dvě mladší trochu porostou. Ale s holkama tyhle aktivity budou vždycky problematičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 starší dcera prohání GTcko docela fest, tak doufám, že ji to vydrzi. Mladší na to má ještě hafo času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Starsi prcek se mnou jezdi rad,ale zatim jen pohodicku. I kdyz uz jsem ho taky protahnul pres koreny,ale byl vic na zemi. Kolo ho bavi,tak doufam,ze mu to vydrzi a mensi se k nam pak prida:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 u nás je to tak napůl,když už vyjedem tak v poho,ale není to koníček na prvním místě její Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 tak další pomocnej motůrekhttps://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/768521-dalsi-cyklisticky-skandal-moturek-v-kole-objevili-i-na-klasice-kterou-loni-vyhral-stybar.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 tak další pomocnej motůrekhttps://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/768521-dalsi-cyklisticky-skandal-moturek-v-kole-objevili-i-na-klasice-kterou-loni-vyhral-stybar.html#hp-sezJsem sice přes cent, ale s tímhle bych dal i jednu rovinatou krátkou etapu TdF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 tak dnes dorazila zásilka a zatím spokojenost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 hmmm..pěkný strakapoudi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 ty druhý si vybrala moje drahá,ale musím říct že jsou taky parádní,jen bych potřeboval větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Něco pro inspiraci:https://www.youtube.com/embed/GL0rbxB9Lqg?feature=player_embedded%22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Spine pekne rukavice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Chtel bych zdejsi osazenstvo poprosit o radu. Po ruznych experimentech jsem nakonec zakotvil u lowendoveho trailoveho kola a ted bych obcas rad zkusil svezt dcerku (2.5 roku).Jelikoz predchozi kola neumoznovala zadne varianty vozeni (na karbonovu sedlovku nesel drzak pridelat, pak jsem mel zase enduro s teleskop sedlovkou, kam taky nesla sedacka, navic pevnou osu, takze tam ani nesel Croozer atd.), nemam s timto vubec zadne zkusenosti.Tohle kolo (Canyon Nerve AL 6.0) ma obyc sedlovku, je tedy mozne na nej pridelat takovou tu beznou sedacku? Jsou s tim spojene nejake nutne upravy nebo neco, co je potreba hlidat?Predem diky za kazdou radu, nerad bych neco podcenil a vystavil tak svoji holcicku nejakemu riziku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky