Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Roura, parada. Na tohle se strasne tesim, az budu takhle jezdit s prckama :)

Taky jsem se těšil kolo, hory, vandry. A nakonec nejstarší holku nebere ani jedno. Naštěstí mám ještě dva pokusy, až ty dvě mladší trochu porostou. Ale s holkama tyhle aktivity budou vždycky problematičtější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starsi prcek se mnou jezdi rad,ale zatim jen pohodicku. I kdyz uz jsem ho taky protahnul pres koreny,ale byl vic na zemi. Kolo ho bavi,tak doufam,ze mu to vydrzi a mensi se k nam pak prida:)

Odkaz ke komentáři

Chtel bych zdejsi osazenstvo poprosit o radu. Po ruznych experimentech jsem nakonec zakotvil u lowendoveho trailoveho kola a ted bych obcas rad zkusil svezt dcerku (2.5 roku).

Jelikoz predchozi kola neumoznovala zadne varianty vozeni (na karbonovu sedlovku nesel drzak pridelat, pak jsem mel zase enduro s teleskop sedlovkou, kam taky nesla sedacka, navic pevnou osu, takze tam ani nesel Croozer atd.), nemam s timto vubec zadne zkusenosti.

Tohle kolo (Canyon Nerve AL 6.0) ma obyc sedlovku, je tedy mozne na nej pridelat takovou tu beznou sedacku? Jsou s tim spojene nejake nutne upravy nebo neco, co je potreba hlidat?

Predem diky za kazdou radu, nerad bych neco podcenil a vystavil tak svoji holcicku nejakemu riziku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...