spineshank Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Jiřino dodatecne vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Hloupá chyba. Jednou rukou jsem si chtěl posunout ledvinku co mi visela nad pr.elí, druhou jsem zároveň řadil na velký převodník a asi jsem zavadil o brzdovou páčku. Krvavé šrámy na zádech, lýtkách, stehnech, naražená lopatka, ale hlava v cajku.Tak to jsi měl štěstí přední brzda je dravec nic ti neodpustí Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Štěstí bych měl, kdybych to ustál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Štěstí bych měl, kdybych to ustál :-)Tsky jsi mohl skončit sešroubovan v nemocnici jako ja když jsem zavadil trošku více o přední brzdu proto máš štěstí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Jo tak to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dneska kromě vedra i brutus vítr. Vydržel jsem to 83 km, pak jsem zapadl do hospody a čekal na ženu až pojede kolem a vyveze mě autem na kopec. Foto jen z piva a jedné WC zastávky, jak jsem doladil hodinky k biku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Moc pěkně si to poladil a ten bubak mi udělal velkou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Krasny to kluci mate, moc pekny fotky. Video od paulg velka parada, jako vzdy. Jirino, dodatecne vse nej Ja do stredy vecer brousil alpy na moto, ve ctvrtek byl doma, dodelal resty a v patek ve ctyri rano neplanovane frcel do NL. Tak jsem si tam v nedeli pujcil staryho horaka a na chvilku vyrazil. Je tam porad na co koukat, tak to bylo fajn.Ja uz se strasne tesim do lesa! Zitra musim vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Mám dotaz na odborníky... na co jsou dobrý takovýhle kola? Ptal jsem se majitele, kterej přijel do hospody a řekl mi, že je to super a dál se se mnou nechtěl bavit. Lokalita kolem Ruzyně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Řekl bych že na pláž, sníh a na velký h.... :-) Se na tom svez a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 bolo to velke halo ale moc ich vidiet nie je, vykrik do tmy ...asi to je vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Řekl bych že na pláž, sníh a na velký h.... :-) Se na tom svez a uvidíš.Takže asi jako mít dogu v garsonce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Mám dotaz na odborníky... na co jsou dobrý takovýhle kola? Ptal jsem se majitele, kterej přijel do hospody a řekl mi, že je to super a dál se se mnou nechtěl bavit. Lokalita kolem Ruzyně..Taky jsem poslední dobou dva takový potkal, oba na asfaltu. Podle mě jsou dobrý akorát na to, že máš pak větší žízeň na to pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 A po tom pivu/pivech se na tom kole snáz udržíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Sobotní projížďka. V životě jsem nezažil tak blbej protivítr ... Začal jsem jezdit až letos, mám asi 1.800 km a musím říct, že se mi jezdí čím dál líp. Co jsem si vyladil pozici SPD kufrů, tak mě už ani nebolí kolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Trochu bláta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tomas, nechapu Tvou prumernou rychlost na takove km. Respekt!Anela, parada. To mam taky rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Díkes. Bohužel je mi to tak nějak k ničemu. Začal jsem jezdit, abych shodil pár kil a po 1.800 km mám pořád stejně Jenom vždycky dojedu o kus dál a trochu rychleji, ale ten primární účel se jaksi nedostavuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Já jsem na kole lehce přibral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Jan Kopka si kdysi na Aljašku svařil dva ráfky k sobe. Pak to začali vyrábět sériove ale patří to na sníh ne na asfalt. Upraveno 13. července 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky