Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Hloupá chyba. Jednou rukou jsem si chtěl posunout ledvinku co mi visela nad pr.elí, druhou jsem zároveň řadil na velký převodník a asi jsem zavadil o brzdovou páčku. Krvavé šrámy na zádech, lýtkách, stehnech, naražená lopatka, ale hlava v cajku.

Tak to jsi měl štěstí přední brzda je dravec nic ti neodpustí

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasny to kluci mate, moc pekny fotky. Video od paulg velka parada, jako vzdy. Jirino, dodatecne vse nej :)

Ja do stredy vecer brousil alpy na moto, ve ctvrtek byl doma, dodelal resty a v patek ve ctyri rano neplanovane frcel do NL. Tak jsem si tam v nedeli pujcil staryho horaka a na chvilku vyrazil. Je tam porad na co koukat, tak to bylo fajn.

Ja uz se strasne tesim do lesa! Zitra musim vyrazit :)

post-26281-0-84867100-1468305950_thumb.jpg

post-26281-0-55249400-1468305953_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz na odborníky... na co jsou dobrý takovýhle kola? Ptal jsem se majitele, kterej přijel do hospody a řekl mi, že je to super a dál se se mnou nechtěl bavit. Lokalita kolem Ruzyně..

Taky jsem poslední dobou dva takový potkal, oba na asfaltu. Podle mě jsou dobrý akorát na to, že máš pak větší žízeň na to pivo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jan Kopka si kdysi na Aljašku svařil dva ráfky k sobe. Pak to začali vyrábět sériove ale patří to na sníh ne na asfalt.

post-959-0-23846900-1468415719_thumb.jpg

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...