Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Je fakt, že vedle SRP307 jsou drákuly možná až moc pouťově křiklavé. I když naživo jsem neviděl ani jedny a to může být úplně jiná káva než na fotkách. Ale co se mi na drákulech líbí a naopak na 307 mi to vadí je sladění lemování indexů s lemováním ruček. Mně se víc líbí, když je to v jednom stylu jako na SRP313, než stříbrné indexy versus bílé ručky na SRP307.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dilema.. nová černá monstra SRP307 nebo v prodejním vlákně SRP491 nové stargate se safírem... ach jo  :helpsmilie:

Od istého času už zafír nie je pre mňa jedno z hlavných kritérií pri výbere hodiniek. Hardlex je dostatočne odolný a navyše tak nejak k Seikám patrí.

Odkaz ke komentáři

Taky bych řekl, že tak 5kilčo lehce přes  bude za to pohodlí, že je budeš mít hned a uvidíš je při prodeji jestli jsou OK a odpadne ti čekací doba a objednávka ze zahraničí a s tím spojené možné problémy, což sem tady od ostatních nezaregistroval, ale může se to stát. Takže to není tak hrozný. Pak je tu možnost koupit verzy K ze zahraničí a tam už je ten rozdíl bajvoko přes 1500

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...