Markynin Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ja se sem urcite vratim a monstra maji u me misto, takze Tva prace nebyla marna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 No ale jako 5 pěkný. Nebudeš muset šroubovat korunku pořád . Jo jinak zajímavý ze němci v popisu nemaj hardlex ale tvrzeny mineral glas. Je to ferovejsi k neznalemu zákazníkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ty 5ky mě nechávaj v klidu . V jiným vlákně se taky vybíraly Monstra aj. a nakonec padl výběr na nový black monstra, ale viděl jsem tam tuhle fotku a to je fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Je fakt, že vedle SRP307 jsou drákuly možná až moc pouťově křiklavé. I když naživo jsem neviděl ani jedny a to může být úplně jiná káva než na fotkách. Ale co se mi na drákulech líbí a naopak na 307 mi to vadí je sladění lemování indexů s lemováním ruček. Mně se víc líbí, když je to v jednom stylu jako na SRP313, než stříbrné indexy versus bílé ručky na SRP307. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Oranžády znovu, ani nevím už pokolikáté. Vlastně ten novější model poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Pánové, nevíte kde ještě mají staré oranžové monstra za rozumnou cenu (cca 200usd). Já všude vidím vyprodáno , nebo cena připomíná drahotu. Dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Já myslím, že ti zbyde tak ebay... Já na ně taky nedávno koukal a říkal jsem si, proč jsem je tenkrát vymazal z košíku, když byly za 160,- USD na gumě a dolar byl někde kolem 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Krásny slnečný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Ta červená vteřinová u nových black monster je haupt trefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Mám dilema.. nová černá monstra SRP307 nebo v prodejním vlákně SRP491 nové stargate se safírem... ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Mám dilema.. nová černá monstra SRP307 nebo v prodejním vlákně SRP491 nové stargate se safírem... ach jo Od istého času už zafír nie je pre mňa jedno z hlavných kritérií pri výbere hodiniek. Hardlex je dostatočne odolný a navyše tak nejak k Seikám patrí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 SRP491 tak ty mě nechávaj taky v klidu... Jakejkoliv zásah do hodinek nepovažuju za moc šťastný, už jenom proto, že ti nikdo nezaručí původní vodotěsnost atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Máš pravdu s tou vodotěsností.. Nehledě na to jsem stejně došel k závěru, že jsou monstra hezčí.. takový pořádný tool watche :-)) tak mám jasno, teď už jen kde je koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Brumko +1 furt to říkám - hardlex je hardlex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Mám už třetí seiko s Hardlexem a nikdy ani škrábaneček. To to spíš schytá luneta a pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tak ja mam nova monstra a asi po mesici co jsem je mel jsem nesl neco na pudu a Monstra se potkala s kominem. Odnesla to luneta a sklicko. No ale aspon uz je tak neresim. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 sklíčko můžeš přeleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Pánové, je 7,5 tisíce za SRP307J nová černá monstra moc peněz? Hodinky by byly kupovány v Česku a měl bych je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) No.. koupíš je sice řekněme za šest i s dopravou, ale výpalný DHL, potažmo DPH.. nevim, je to tak na hraně. 7 rovnejch by znělo líp:) Upraveno 9. června 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Taky bych řekl, že tak 5kilčo lehce přes bude za to pohodlí, že je budeš mít hned a uvidíš je při prodeji jestli jsou OK a odpadne ti čekací doba a objednávka ze zahraničí a s tím spojené možné problémy, což sem tady od ostatních nezaregistroval, ale může se to stát. Takže to není tak hrozný. Pak je tu možnost koupit verzy K ze zahraničí a tam už je ten rozdíl bajvoko přes 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se