Frantik Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Njn .Chápu, teď je IN si kopnout, jak to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 V klidu,suisse dáme a budeme no.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Chápu, teď je IN si kopnout, jak to nejde.Ale prd Franto, trochu recese ne? Uz se necil voe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Nevím, ale mě to nepřišlo tak špatný. Dánům vyšlo dnes vše na co sáhli, Naši dali 5 tyčí a hooodně mě štvalo jak sudí úplně ignorovali držení a hákování - minimálně 6-8 trestných minut odpustili. Nám padl gol jen z vymyšlené přesilovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Jasné, recese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Líbila se mi hra 4 na 4, to odsejpalo. Škoda že nepadlo, ale je potřeba štěstí, to dneska taky chybělo a ještě ten rozhodčí...a víc se k tomu nikdo nevracel. Jasně, jednou se rozhodlo, tak k čemu debata, ale zajímalo by mě jak to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Dobrý...myslím že je to nakopne - teď šlo relativně o howno... Upraveno 15. května 2016 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 To jako proc?Protože když klopýtnem se Švýcarskem, tak pudem na Finy, nebo Ameriku... Ale jak řikám, snad se mýlím. Koneckonců jestli chcem vyhrát musíme porazit každýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 (upraveno) No před začátkem MS se čekalo, ze půjdeme do 1/4 z posledního, zdali vůbec, takže hrát o první místo je super, ne. Upraveno 15. května 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 I tak, co naši předvedli, jsem na ně hrdý. Se Švédskem nejlepší zápas.Ale to čtvrtfinále opravdu nevím, jsem trochu podrážděný, tak občas napíšu něco bez přemýšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Štěstěna je bárka vratká.Dánsko hrálo dneska dobře,vyhráli docela zaslouženě.No a příště vyhrajeme zase my,no Klídek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Ať to dopadlo jak to dopadlo, ať hráli dobře nebo chybovali, mně se to líbilo, byl jsem napnutej a bavilo mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Jasná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Protože když klopýtnem se Švýcarskem, tak pudem na Finy, nebo Ameriku... Ale jak řikám, snad se mýlím. Koneckonců jestli chcem vyhrát musíme porazit každýho Svycari jsou rok od roku lepsi, ale hraji takovej vic kanadskej hokej a to podle me nasim vyhovuje vic. Takze verim, ze je dame. S Finama by to pak bylo tezky, na Amiky verim, ze mame. Ted je vypraskali i Nemci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Bylo by moc smutný vypráskat Rusy a Švédy a pak si to pohnojit se slabčákama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Zajtrajšia zostava SK :V bráně: Nechytil.V obraně: Nepřihrál, Neodkopl, Neviděl, Simuloval. Neuměl, Přestřelil.V útoku : Neobešel, Nebruslil , Neproměnil, Zakopnul , Netrefil, Nedal, Neskočil, Neudržel, Nepřipravený, Porážka, Zraněný, Zamilovaný, Réway.Trenér: VýmluvaAutor : MILANG No vidíš frajer a teraz daj zostavu Česka proti Dánsku. Robiť si z druhého pr..l to je jednoduché a už sa ti to aj vrátilo. Upraveno 15. května 2016 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Ještě že většina místního osazenstva má už po pubertě a považují sousední národ (obousměrně) za "bratry" a nedílnou součástí je i špičkování a vtípky kterým se zasmějí a v příhodný okamžik oplatí. Nejen pro mě jsou Slováci kámoši, bratři a rodina. Večer budu držet palce Slovensku. Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Já teda nevim, ale nejsou v tom seznamu samá česká jména? Takže to chce klídek, je to jen vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Taky vždycky Slovákům fandím,to je normální.Tedy, alespoň pro mě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Vzdycky ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se