Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chápu, teď je IN si kopnout, jak to nejde.

Ale prd Franto, trochu recese ne? Uz se necil voe ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, ale mě to nepřišlo tak špatný. Dánům vyšlo dnes vše na co sáhli, Naši dali 5 tyčí a hooodně mě štvalo jak sudí úplně ignorovali držení a hákování  - minimálně 6-8 trestných minut odpustili. Nám padl gol jen z vymyšlené přesilovky.

Odkaz ke komentáři

Protože když klopýtnem se Švýcarskem, tak pudem na Finy, nebo Ameriku... Ale jak řikám, snad se mýlím. Koneckonců jestli chcem vyhrát musíme porazit každýho

Svycari jsou rok od roku lepsi, ale hraji takovej vic kanadskej hokej a to podle me nasim vyhovuje vic. Takze verim, ze je dame. S Finama by to pak bylo tezky, na Amiky verim, ze mame. Ted je vypraskali i Nemci...
Odkaz ke komentáři

Zajtrajšia zostava SK :

V bráně: Nechytil.

V obraně: Nepřihrál, Neodkopl, Neviděl, Simuloval. Neuměl, Přestřelil.

V útoku : Neobešel, Nebruslil , Neproměnil, Zakopnul , Netrefil, Nedal, Neskočil, Neudržel, Nepřipravený, Porážka, Zraněný, Zamilovaný, Réway.

Trenér: Výmluva

Autor : MILANG

No vidíš frajer a teraz daj zostavu Česka proti Dánsku. Robiť si z druhého pr..l to je jednoduché a už sa ti to aj vrátilo.

Upraveno uživatelem milan79
Odkaz ke komentáři

Ještě že většina místního osazenstva má už po pubertě a považují sousední národ (obousměrně) za "bratry" a nedílnou součástí je i špičkování a vtípky kterým se zasmějí a v příhodný okamžik oplatí.

Nejen pro mě jsou Slováci kámoši, bratři a rodina. Večer budu držet palce Slovensku. Asi tak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...