vraby Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Otočíme tenge neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Po 3 minutách jsem to chtěl uz vypnout.. Tak jsem to obrátil a sleduju o kolik to projedem..tipuju 4:1 ..Po 3 minutách jsem to chtěl uz vypnout.. Tak jsem to obrátil a sleduju o kolik to projedem..tipuju 4:1 ..Hokejku ma v avataru a pritom je tak negativni :-) OK, byl to sok na zacatku, ale docela se dostavaji do hry, jsou ted dravejsi, ukazuji se. Libi se mi ten Simon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 4:3 pro nás, neboj se nic :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hokejku ma v avataru a pritom je tak negativni :-)OK, byl to sok na zacatku, ale docela se dostavaji do hry, jsou ted dravejsi, ukazuji se. Libi se mi ten Simon....Tak jo, teď uz to je zivejsi, to uznávám ..ale letos mi forma moc dobra nepřijde .. Vidíte.. 3:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak jo, teď uz to je zivejsi, to uznávám ..ale letos mi forma moc dobra nepřijde .. Vidíte.. 3:1ne 1:3, nic ve zlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 OK tano, mas recht, ale Švédové byli vzdy lepsi.., tipuju to na 1:5 a konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ciwe my hrajem a oni davaj goly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 OK tano, mas recht, ale Švédové byli vzdy lepsi.., tipuju to na 1:5 a konecTak to snad ne:(. Ono jde o to, ze nam nejde precist jejich hru, nehrajou zas o tolik lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kua ale tady taky nikdo nefandi. Je to chvilama jak na hrbitove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No jo , ale poslední dobu naši hru čtou ostatní dobře.. Jen ty naši přestali umět číst mezi řádky.. Viz prohození puku před druhým gólem Švédů .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Goooooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Gol!!! Tak ted jim dejte kluci dalsi!! A ted bohuzel do nasi . Upraveno 1. května 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ten byl pěkný,snad to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ano, ano, ano, furt jim věřím klukům ušatým :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Dopyce uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nj. Murphyho zákon :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 To jsou nervy... mám dost :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 To není možné fakt - Krejčík druhý propad - druhý gol. Hlavně že Kempný se nevešel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jsem zvyklej od pyratu chomutov. Ty prohrali i 27 x za sebou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nestras pozarniku, nestras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se