wizard-ov Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Měl jsem nachystanou meruňkovici z Blatnice p.s.A. a za každý gól co dáme jsem si chtěl dát panáka. Tak zas jen u piva no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Měl jsem nachystanou meruňkovici z Blatnice p.s.A. a za každý gól co dáme jsem si chtěl dát panáka. Tak zas jen u piva no...Dej si pandulaka, Tebe ten hokej prece nerozhodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 To je snad lepší vypadnout ve čtvrtfinále, než tohleto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ještě by to večer mohl vyhrát rusák a bude to pro mě dokonale hořký konec celého MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Nepřivolávej to Pro ruský matrjošky a jejich ivánky máme pouze druhý místo Upraveno 17. května 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 No já fandím rusům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Me to neprijde uplne zle, ale zda se mi ze malo golu davame a hodne jich dostavame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Skoda, holt klukum doslo. Uz vcera nemeli silu a dnes je to trapeni jak svina :-(Vecer si alespon jako nezaujaty pozorovatel snad uziju hokej ty nejlepsi kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Wizard-ov: nejsi sam. Taky jim fandim ale bude to dost tezky. P.S Blatnici velmi dobre znam. Jezdim tam jednou za cca dva mesice pro vinko. Kamoska tam ma chalupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Njn , ... Mno , tak ještě máme výhodu přesilovky. Mohli by dát alespoň toho jednoho fíka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Měl jsem nachystanou meruňkovici z Blatnice p.s.A. a za každý gól co dáme jsem si chtěl dát panáka. Tak zas jen u piva no...Dej si panáka na stesk, další na vítězství si budeš moci dát až za rok ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Je hotovo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 2 hodiny nedat gól, to je fakt smůla. Je mi líto Jardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Růžička to totálně rozmrdal...proti finům to slapalo jak hodinky, pak vezme úplně zbytečně plekance a rozbije tím všechny útoky...njn, holt příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Dobře jim tak. Za týden touto dobou si nikdo na žádné MS už ani nevzpomene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 A tak do budoucna tam máme slušnou partu kluků.Mrázek, Simon, Radil, Palát, Pastrňák. K nim přibudou určitě ještě další jména.Chtělo by to ale i obranu. Jordán dobrý, snad už konečně dostane šanci Kempný.Možná Šustr, Gudas.Těším se na příští mistrovství, snad to bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Na lepsi misto nemeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Myslím, že finále bude hodně zajímavé, je stále na co se těšit :-) nefandim nikomu, ale určitě se podívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Je mi to ľúto, aj kvôli Jágrovi, ale v tomto zápase to celkovo nebolo ono. Na druhú stranu si to amíci zaslúžili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Na nic lepšího neměli. Třeba příště. Hodně bych to přál Jardovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se