Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Kdybyste tam náhodou někdo šli a zahlédli tam DS Multi 8 All Black, dejte prosím vědět. Já to mám do Prahy trochu z ruky ;-)

Včera jsem tam byl a byly tam 2 modely (nejsem si 100% jistý) Certina C007.417.11.041.00 a Certina C007.417.17.051.00 v hodnotě 8800+- myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdopadne nejsou ok, pri pohledu na strojek je kazdej sroubek jinak situovanej, na kazdy jiny fotce origo jsou situovany vzdy stejne k pouzdru,takze se v nich nekdo minimalne vrtal,imho ne hodinar,ten by to takhle nikdy nezkompletoval,jinak vocucany jsou teda fest Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Kazdopadne nejsou ok, pri pohledu na strojek je kazdej sroubek jinak situovanej, na kazdy jiny fotce origo jsou situovany vzdy stejne k pouzdru,takze se v nich nekdo minimalne vrtal,imho ne hodinar,ten by to takhle nikdy nezkompletoval

? ;)

edit: v těchto se taky nikdo nevrtal 

post-3210-0-98108400-1381086397_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

? ;)

edit: v těchto se taky nikdo nevrtal 

attachicon.gifaaapppb.jpg

Beru zpet,na dynku na hodne modelech jsou vzdy 4 sroubky do x a zbytek okolo dynka,u nekterejch je to cik cak,nechal jsem se unest, kdyz kdysi davno nebyli jeste krizove sroubky,tak jsem byl vzdy naucenej šlici vzdy jednim smerem,nebo dle nejakeho schematu, proto si toho vsimam,uz mi to zustalo,takze se za unahleny nazor omlouvam

Odkaz ke komentáři

Nenašel jsem, jestli se to tu už řešilo, nicméně jsem narazil na zajímavou slevu pro zákazníky O2. Jde o 20%slevu na všechny hodinky Junghans. Slevový kód jde získat do 15.10. ale slevu pak lze uplatnit až do konce roku. Jestli to sem nepatří, či to tu již proběhlo, tak sorry.

odkaz zde http://www.o2extravyhody.cz/cz/detail/vyhody-alexandr_kardas-nemecke_hodinky_junghans_se_slevou_20.html?show#81

Odkaz ke komentáři

S prodejcem jsem komunikoval, dokonce jsem s nim i usmlouval bezkonkurenční cenu. Ale z těchto fotek a názoru místního AP guru vyplývá, že není "všechno zlato co se třpytí".

Když byste o nich někdo reálně uvažovali, pošlete mi SZ a třeba něco vymyslíme :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...