Micey Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Tak jestli to chapu spravne, ze ma doklad o servisu od z Onyxu.. poradne zkontrolovat zda ty cisla sedej, jestli jo, mozna se optat Rudy a je to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Pravda, to mě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Zajímavá sleva https://www.jomashop.com/carl-f-bucherer-adamavi-automatic-grey-dial-mens-watch-00-10314-08-33-21.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna kdyby to někoho třeba zajímalo.. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/182422206/panske-naramkove-hodinky-longines-automatic.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Horus Watch Straps... 40% zlava... https://www.horusstraps.com/?utm_source=google&utm_medium=paid&utm_campaign=9734464454&utm_content=142025534848&utm_term=horus watch straps&gadid=696231122812&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIoaqE0tzVhQMV-paDBx15JgyqEAAYASAAEgJ6kPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května https://kralovstvihodin.cz/produkt/breitling-avenger-ii-gmt-chronometr-automat/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Moc pěkná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Pani mam ich rezervovane su bez dokladov neviem mam ist do nich? Cena je dobra cca 2000€ poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) @rudino11 Vezmi je! Jsem za tebou v pořadí rezervaci, tak budu mít alespoň o problém méně. Upraveno 3. května uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 9 minutami, petr4612 napsal: @rudino11 Vezmi je! Jsem za tebou v pořadí rezervaci, tak budu mít alespoň o problém méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Hlavně když už si něco rezervuješ tak bys to měl chtít ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května SuperKontiki Eterna Super Kontiki za 23.855 Kč k prodeji od Soukromý prodejce na Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května @rudino11 @petr4612 proč jste je nakonec nevzali? Dívám se, že jsou zase volné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Ja som si to rozmyslel nejak ma netahaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května @Maro Mě se líbí stále, ale musel jsem neočekávaně použít peníze jinde. Pořád je mám v hledáčku a uvidím jestli tam alespoň chvíli vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Na tých Avengeroch je custom predĺžená spona? Vyzerá to hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Za ty prachy Myslím, že bývalý majitel nechtěl dokupovat článek náramku a půjde to hravě oddělat, takže pro někoho s menší rukou proč ne. Nebo prostě dokoupit článek. Podle mě je to super nabídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 21 hodinami, lemon napsal: Na tých Avengeroch je custom predĺžená spona? Vyzerá to hrozne Hrozně hlavně vypadají když použiješ tu lupu na můj vkus jsou už dost dojebaný, špinavý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Taky jsem u nich uvazoval, ale asi by byla lepsi volba napr. https://uhrforum.de/threads/breitling-avenger-gmt-43-schwarz-a32397-im-fullset-aus-erstbesitz-vom-deutschen-konzessionaer.569892/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května (upraveno) Jako jo, ale ty II mají hezčí lunetu. Já právě přesně tyhle sháním, že jsou bez papíru bych asi zkousnul, ale chtěl jsem je vidět na živo, přijdou mi taky docela dobite. No dostal bych se tam až ve středu, což chápu, že obchod nechtěl akceptovat, takže já jsem taky z kola venku. Edit: dívám se, že jsou uz zase volné. Do telefonu mi tvrdil, že za mnou jsou další zájemci, rikam tedy OK a teď jsou zase k rezervaci, tak nevím, asi jsou ty hodinky proklete Upraveno 10. května uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se