Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Steven Libermann, působí jako Group Executive President ve společnosti Nomad Foods.

Setkání mezi Stevenem Libermannem, informovaným sběratelem, investorem a podnikatelem, a Jean-Christophem Guyonem, uznávaným nezávislým odborníkem, zkušeným průzkumníkem a také nadšencem, dalo vzniknout VWS.

Vintage Watch Story

Mají zajímavé kousky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby někdo moooooooooooooooooooooooooooc chtěl dojebaný Orlíky

www.prosteprim.cz/products/prim-orlik-65-228?fbclid=IwY2xjawIGCJ1leHRuA2FlbQIxMAABHUvDwKNkMSbws8dVAHEboYC1Qsjp7p0H2u24ycqHH2MfEQiS8dXTOXRepw_aem_2-Ck5bY8q_aMIJfsH8_KeA

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, gunman napsal:

Kdyby někdo moooooooooooooooooooooooooooc chtěl dojebaný Orlíky

www.prosteprim.cz/products/prim-orlik-65-228?fbclid=IwY2xjawIGCJ1leHRuA2FlbQIxMAABHUvDwKNkMSbws8dVAHEboYC1Qsjp7p0H2u24ycqHH2MfEQiS8dXTOXRepw_aem_2-Ck5bY8q_aMIJfsH8_KeA

Koukl bych se, ale odkaz mi nejak nejde. Diky. 

Odkaz ke komentáři

Popravdě si nejsem jistý, jestli hodinky z Kickstarteru patří do tohodle vlákna. Ale nakonec jsem si řekl, že hodinky s měsíční fází za 500 dolarů sem dám, i když jsou z Číny: https://www.kickstarter.com/projects/agelocerwatch/agelocer-2951-day-precision-moon-phase-watch

Odkaz ke komentáři

V 31. 1. 2025 v 23:04, schaschek napsal:

Popravdě si nejsem jistý, jestli hodinky z Kickstarteru patří do tohodle vlákna. Ale nakonec jsem si řekl, že hodinky s měsíční fází za 500 dolarů sem dám, i když jsou z Číny: https://www.kickstarter.com/projects/agelocerwatch/agelocer-2951-day-precision-moon-phase-watch

Nevím jestli to sem patří nebo ne ale dle mého názoru ty šedé jsou super !!

Odkaz ke komentáři

Jo, taky se mi nejvíc líbila ta šedá barva ve spojení s luminiscenčním měsícem. O tom výrobci jsem v životě neslyšel, ale vypadá to, že už mají několik úspěšných kampaní za sebou, tak to snad nebude scam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...