Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 8:18, Bells napsal:

Tím už se pochlubil, když se snažil obejít pravidla a chtěl nám to prodat

aha,to mi teda nějak uteklo,jsem byl zvědavej na  "nějaké na nošení a nějaké na parádu" :whistling:

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 8:23, spineshank napsal:

aha,to mi teda nějak uteklo,jsem byl zvědavej na  "nějaké na nošení a nějaké na parádu" :whistling:

Na předchozí stránce jsem dával i link, kde to zkoušel

Odesláno

...a což teprve ty problémy při doručování:

- Podle tracklistu se ty zatracený hodinky válí už 3 neděle někde v Panamě

- Ti mizerové můj balík vyhmátli a napařili na něj clo, musím doložit fakturu

- Vzal jsem si dovolenou a čekám celej den na pošťáka. Místo toho jenom lístek ve schránce s poznámkou Adresát nezastižen

- Jdu na poštu a dělám tam bugr. Není to nic platný, balík s mým podacím číslem tam nemůžou najít

- Čekám další den a zas nic. Na můj telefonický dotaz mi tvrdí, že balík nechali u sousedky

- Sousedka o ničem neví...

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 12:23, siwi napsal:

...a což teprve ty problémy při doručování:

- Podle tracklistu se ty zatracený hodinky válí už 3 neděle někde v Panamě

- Ti mizerové můj balík vyhmátli a napařili na něj clo, musím doložit fakturu

- Vzal jsem si dovolenou a čekám celej den na pošťáka. Místo toho jenom lístek ve schránce s poznámkou Adresát nezastižen

- Jdu na poštu a dělám tam bugr. Není to nic platný, balík s mým podacím číslem tam nemůžou najít

- Čekám další den a zas nic. Na můj telefonický dotaz mi tvrdí, že balík nechali u sousedky

- Sousedka o ničem neví...

ale to už jsme v jiném vlákně, realita doručování zásilek v Evropě (ano, i v Německu nebo Belgii to funguje obdobně)...

Odesláno

Kdyby měl někdo zájem nakupovat v Čechách, OC-Flora obchod MOON sleva až do konce ledna 20% na vše.

Za zmínku stojí Seiko,Certina,Orient,Citizen jsou schopni objednat i jiné značky co mají na jiných obchodech.

S pánem jsem skvěle pokecal. Opět navštívím a nechám tam nějakou korunu.

Odesláno

Sakra, neni to zad tak davno, kdy jsem je videl za cca 12tis USD a prislo mi to dost. Tohle je samozrejme ulitla cena, ale jak pise people, je to takovej seiko gral...doufam, ze instant sebere odvahu, proda co ma, prihodi ledvinu a pak se tu s nima pochlubi

Odesláno
  V 2. 1. 2017 v 13:48, sashator napsal:

Sakra, neni to zad tak davno, kdy jsem je videl za cca 12tis USD a prislo mi to dost. Tohle je samozrejme ulitla cena, ale jak pise people, je to takovej seiko gral...doufam, ze instant sebere odvahu, proda co ma, prihodi ledvinu a pak se tu s nima pochlubi

No, když ne instant nebo chumpus, tak pak už nikdo... :)

Odesláno

Za 12-13 tisíc dolarů se objevily asi dvakrát. Retail u těch kousků, co se dostaly do prodeje, byl 28 tisíc USD. Takže tahle cena je mazec. Ale když byly jedny před časem v nabídce AZFT, tak šly pryč velmi rychle...

Jako jo, jedny už tady na fóru být mohly, ale to už nemá cenu rozmazávat :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...