tombas Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Ty moje už leží 3 dny v Praze na vyměňovací poště. Nevím teda, proč to DHL předalo České poště, ale takhle to bude trvat ještě nejméně 14 dní,než se to pohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 tak na to že jsi je kupoval o den nebo kolik dřív a už je máš v ČR a ty moje leží někde v New Jersey je to ještě ok řekl bych :D:D PS: možná jsou někde na lodi noo...ale i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Myslím, že tyhle zásilky přepravují letecky, jinak by to plulo týdny a s překládkou někde v Hamburku i dva měsíce. Na ten Avenel jsem četl dost velkou kritiku a i když chápu, že vzhledem k počtu odbavených zásilek je těch zpožděných nebo ztracených celkem malé procento, je to fuk, když se týká zrovna tebe. Držím palce, aby to dobře dopadlo a dočkal ses co nejddříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 tak pořád nic...pořád poslední info z Avanel 14.11 PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN...ach jooo.. a kde jsi četl tu kritiku prosimtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Když sjedeš v tom výpise pohybu úplně dolů, je tam číslo DHL s odkazem, klikni na něj, jestli tam nejsou novější informace. Kritiku jsem četl na googlu, když si zadáš DHL Avenel, NJ, vyjede to odkaz na to středisko a pod tím jsou komentáře. Už mi přišel z Jomashopu mail, ať jim dám feedback, ale já hodinky ještě pořád nemám. Už týden leží na vyclívací poště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) tam já samozřejmě taky klikám pořád...je tam to samý ok jdu se mrknout. Kdyby mi to leželo aspoň v Praze tak jsem rozhodně klidnější.. edit: tak když už jsem tam byl tak jsem jim tam taky jednu recenzi hodil Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 10:53, DDK napsal: Něco pro sběratele Alpinistů: https://vintageseiko.nl/store/product/seiko-alpinist-sarb015-full-set-with-box-papers-for-sale mazec ta cena. pamatuju si jeste zrnuv inzerat, kdyz je tu par let dozadu prodaval... bylo to myslim za sestku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Borec tam má některé novodobější kusy dost napálené, ale evidentně se vždycky někdo najde... Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Mě se líbí kusy tady :)) https://www.specialdial.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 @exiztence to jsou dobré stránky, ty si ukládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 2 minutami, xbraj19 napsal: @exiztence to jsou dobré stránky, ty si ukládám Kousky tam jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDK Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 V 26. 11. 2020 v 18:24, Exiztence napsal: Kousky tam jsou moc pěkný Wau, tak o té stránce je rozhodně dobré vědět Jinak jsem teď v týdnu pořídil brand new SARB017 za 14250,- (5% sleva za platbu předem)na I-TIME.cz. Vše v cajku, můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) Tak konečně! Hodiny jsou v ČR. Tak už jsem klidnej NOV 28 11:51 AM PROCESSED AT LOCAL DISTRIBUTION CENTER Czprga Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Super, já taky stále čekám, až se mi pošta ozve a vyžádá si doklady pro vyclení. Už je to více než týden a pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 To je nějaká blbost ne? https://www.colnon.com/products/blk-fir-ocean-1-premium-black-ceramic-limited?fbclid=IwAR2TohCDocaCIaaPBsrCkGzsHhSuh_zjNvaryPM-Ze94hbL-OWrFzQDDk9U Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Větší hodnotu to nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 To už se fíkují i štajny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 to je kauf, toho by se tady prodal kamion, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Naklepej si tam např. 10 kusů a to je pak cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Tady pisou, ze je to 100% pravy podvod https://drop.com/talk/63019/absolutely-no-doubt-about-it-this-site-is-100-fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se