nizkotucnytvaroh Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Já včera vybíral přítelkyni, a náhodou narazil na chybu stránkách Alpina kde šly vložit StartimerX do košíku za 0CHF, ale odolal jsem, svědomí, by mi nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Kdo zaspal Orient Star na Timestore, nem má možnost reparátu https://www.timestore.cz/re-au0004b00b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Tak už asi zase ne. V tuhle chvíli "zboží bohužel nelze objednat". Na timestore se všechno mění z hodiny na hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Něco z Helveti. Potápky švýcarské výroby Davosa Argonautic, automaty, se safírem, keramickou lunetou, kovovým náramkem, voděodolností 300m, heliovým ventilem, a s tritiovými trubičkami za 16660 Kč https://www.helveti.cz/davosa-argonautic-lumis-t25-automatic-16157610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Box na hodinky za slušnou cenu na Zara Home. https://www.zarahome.com/cz/obývací-pokoj/krabice/skříňka-na-hodinky-ze-dřeva-a lnu-c1020264605p305151339.html?colorId=700&ct=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 V 8. 3. 2022 v 13:22, dragys27 napsal: Tak už asi zase ne. V tuhle chvíli "zboží bohužel nelze objednat". Na timestore se všechno mění z hodiny na hodinu. mění, ano, za účelem štouchnutí do mě. Předevčírem koupené hodinky, ještě o stovku je teď museli slevnit. Nejde o stovku, ale o ten pocit, že zas nejsem vítězem... :o( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 @DatelStovka, to opravdu není tolik a myslím, že radost z nových hodinek mnohonásobně převýší pocit drobné porážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) před 3 minutami, dragys27 napsal: @DatelStovka, to opravdu není tolik a myslím, že radost z nových hodinek mnohonásobně převýší pocit drobné porážky. díky za podporu. Radost mám, to jo. Nemám tam furt čučet, moje chyba ;o) Kdybych čekal dál, tak je zas vyprodají, a co já potom? (po pravdě, měl bych o starost míň ;o) Upraveno 9. března 2022 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 @DatelTomu rozumím. Také pořád koukám a prohlížím a to je docela nebezpečné. To pak zjistím, co všechno bych ještě "nutně potřeboval" a chce to silnou vůli, aby peněženka nebrečela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Na Timestore.cz byly dnes ráno Hamilton Diver Scuba 40mm s H-10 za 14 tis!!! Koukal jsem na ně na tabletu a než jsem dojel do práce, abych si to ověřil, tak už stojí přes 19. Mají tam i nějaké Tissotky, třeba PRX Powermatic za 14 nebo Seastar 1000 za 16. (vše po slevě za věrnost). Pořád jsou tam ale Orient M-Force za 6-7 tis. dle provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Sakra, zrovna u těch mě moc mrzí, že jsem je pustil, výborně zpracované hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 9 hodinami, tombas napsal: Na Timestore.cz byly dnes ráno Hamilton Diver Scuba 40mm s H-10 za 14 tis!!! Koukal jsem na ně na tabletu a než jsem dojel do práce, abych si to ověřil, tak už stojí přes 19. Mají tam i nějaké Tissotky, třeba PRX Powermatic za 14 nebo Seastar 1000 za 16. (vše po slevě za věrnost). Pořád jsou tam ale Orient M-Force za 6-7 tis. dle provedení. cena dobrá, o tom není Bosporu, ale nevím, jak dlouho bych potmě (bez brejlí) hledal, kam se ta mrška minutovka zase schovala mezi ostatními indexy ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Zas taková katastrofa to nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 27 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Zas taková katastrofa to nebyla Já pomlouvám ty emforce za 6-7k na Timestore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 8 minutami, Datel napsal: Já pomlouvám ty emforce za 6-7k na Timestore... Sakra, tak s tím nemůžu sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 mám chronokocovinu. Probírám se posledními nákupy a je to jako když se ráno po flámu probudíš s intenzivním pocitem, že ty poslední dva kousky byly fakt na silu a bez nich by ti nejspíš bylo líp ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Já už jsem si zakázal Timestore, právě proto, že ta dobrá cena občas zvítězí nad rozumem i reálnou potřebou. Nicméně svého posledního nákupu rozhodně nelituji a hodinek si už druhý týden užívám a hned tak je něco nevystřídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Nechlastat, nenakupovat, nelitovat, nedivit se Lze doplnit spoustou dalších "N". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Já jsem ještě o fázi dál, v rozmaru nakoupím po všech čertech, pak s přicházejícími výčitkami postupně redukuji, abych posléze litoval, proč jsem to vlastně prodal, a už hledám, čím si tu chuť spravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Tomu se říká věčný koloběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se