Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já včera vybíral přítelkyni, a náhodou narazil na chybu stránkách Alpina kde šly vložit StartimerX do košíku za 0CHF, ale odolal jsem, svědomí, by mi nedalo 😁

Screenshot_2022-03-01-18-45-12-698_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-03-01-18-44-19-591_com.android.chrome.jpg

Odesláno

Tak už asi zase ne. V tuhle chvíli "zboží bohužel nelze objednat".

Na timestore se všechno mění z hodiny na hodinu. 🙂

Odesláno
V 8. 3. 2022 v 13:22, dragys27 napsal:

Tak už asi zase ne. V tuhle chvíli "zboží bohužel nelze objednat".

Na timestore se všechno mění z hodiny na hodinu. 🙂

mění, ano, za účelem štouchnutí do mě. Předevčírem koupené hodinky, ještě o stovku je teď museli slevnit. Nejde o stovku, ale o ten pocit, že zas nejsem vítězem... :o(

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, dragys27 napsal:

@DatelStovka, to opravdu není tolik a myslím, že radost z nových hodinek mnohonásobně převýší pocit drobné porážky. 😉

díky za podporu. Radost mám, to jo. Nemám tam furt čučet, moje chyba ;o)

Kdybych čekal dál, tak je zas vyprodají, a co já potom?  (po pravdě, měl bych o starost míň ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno

@DatelTomu rozumím. Také pořád koukám a prohlížím a to je docela nebezpečné. To pak zjistím, co všechno bych ještě "nutně potřeboval" a chce to silnou vůli, aby peněženka nebrečela. 🙂

Odesláno

Na Timestore.cz byly dnes ráno Hamilton Diver Scuba 40mm s H-10 za 14 tis!!! Koukal jsem na ně na tabletu a než jsem dojel do práce, abych si to ověřil, tak už stojí přes 19. :wallbash:

Mají tam i nějaké Tissotky, třeba PRX Powermatic za 14 nebo Seastar 1000 za 16. (vše po slevě za věrnost).

Pořád jsou tam ale Orient M-Force za 6-7 tis. dle provedení.

Odesláno

Sakra, zrovna u těch mě moc mrzí, že jsem je pustil, výborně zpracované hodinky 😔

Odesláno
před 9 hodinami, tombas napsal:

Na Timestore.cz byly dnes ráno Hamilton Diver Scuba 40mm s H-10 za 14 tis!!! Koukal jsem na ně na tabletu a než jsem dojel do práce, abych si to ověřil, tak už stojí přes 19. :wallbash:

Mají tam i nějaké Tissotky, třeba PRX Powermatic za 14 nebo Seastar 1000 za 16. (vše po slevě za věrnost).

Pořád jsou tam ale Orient M-Force za 6-7 tis. dle provedení.

cena dobrá, o tom není Bosporu,
ale nevím, jak dlouho bych potmě (bez brejlí) hledal, kam se ta mrška minutovka zase schovala  mezi ostatními indexy ;o) 

Odesláno

Zas taková katastrofa to nebyla 🙃

1646929747236_compress8.jpg

Odesláno
před 27 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Zas taková katastrofa to nebyla 🙃

1646929747236_compress8.jpg

Já pomlouvám ty emforce za 6-7k na Timestore...

Odesláno
před 8 minutami, Datel napsal:

Já pomlouvám ty emforce za 6-7k na Timestore...

Sakra, tak s tím nemůžu sloužit ☹️

Odesláno

mám chronokocovinu. Probírám se posledními nákupy a je to jako když se ráno po flámu  probudíš s intenzivním pocitem, že ty poslední dva kousky byly fakt na silu a bez nich by ti nejspíš bylo líp ;o)

Odesláno

Já už jsem si zakázal Timestore, právě proto, že ta dobrá cena občas zvítězí nad rozumem i reálnou potřebou. Nicméně svého posledního nákupu rozhodně nelituji a hodinek si už druhý týden užívám a hned tak je něco nevystřídá.

Odesláno

Já jsem ještě o fázi dál, v rozmaru nakoupím po všech čertech, pak s přicházejícími výčitkami postupně redukuji, abych posléze litoval, proč jsem to vlastně prodal, a už hledám, čím si tu chuť spravím 😭😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...