Roman-ZA Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Stárnu a tím i moudřím 2:Nechcem ta sklamat, ale to neprichaza spolocne Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Stále je mám a stále spokojen. Ta 42 je na nošení ideál a i ten hadr beru na milost :-), je pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Stále je mám a stále spokojen. Ta 42 je na nošení ideál a i ten hadr beru na milost :-), je pohodlnej.ved to nema ani datum a ani wr ide to s tebou z kopca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Do Tianjinu jezdím na služebky už 3 roky, tak jsem si taky pořídil něco místního na památku =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Koukám, že zkrátili ručky, šetří se už všude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Vítej, jsou parádní, sám je občas nosím taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Lidi poraďte mi, já teď si chci ty hodinky koupit ale nemůžu se rozhodnout kde, někde je to levnější někde dražší, někde je to takový průměr někde s průzorem někde bez. Ideálně bych to koupil z poljot24.de, ale tam mají do 17 dovolenou. Tuším je to tady docela ověřený obchod, ale třeba na tom watchunique to mají daleko levněji (jakkoliv se s tou cenou počítá u hodinek bez safíru na dýnku) někdo tady teď psal že si tam s tím hrál, máte někdo zkušenosti s tím obchodem nebo třeba s nějakým prodejcem na ebayi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 poljot24.de ti mozem jedine doporucit. maximalna serioznost a ustretovost. hodinky mi poslal este skor, ako sa ja vobec zaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Ja som kupoval tu a nemal som ziaden problem. Do 7 dni mi prisli. https://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates94 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Nezbavujete se někdo těch větších? Nemůžu je dostat z hlavy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Nezbavujete se někdo těch větších? Nemůžu je dostat z hlavy :-DVykašlal bych se na to a koupil nové. Není to žádná drahota. Já je pak koupím, až tě omrzí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tak se hlasim do klubu Dlouho byli ve wishlistu, ale nejak sem se nemoh rozhoupat... az Ali madness 11/11 a nabidka za 140 USD me presvedcila, ze neni na co cekat... Bral jsem 38mm s akrylem a pruhledem - nejak mi prijde tahle verze pohledove nejhezci (z vrchu, boku a i zespod)Prisli prekvapive v prijemne krabicce (a prekvapive bez vypalneho) s krasnou brozurkou seagull strojku a s nahradnim "kozenym" remenem, ktery i s natem sel rovnou do kopru.Takze jakmile jsem si spichnul remen podle sveho (futrovana kozina s kremovym sitim) tak uz skoro neslezou z ruky Prvni a vsechny dalsi dojmy v podstate nejlepsi mozny - to mnozstvi ruznych barev a odlesku me porad neomrzelo tak at jenom nepindam tak jeste par fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Krásný, řemen se ti povedl. Sám jsem po nich dost dlouho koukal, ale nikdy se nerozhoupal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Málo se houpeš... A řemen je pěknej a k hodinkám pasuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tak se hlasim do klubu Dlouho byli ve wishlistu, ale nejak sem se nemoh rozhoupat... az Ali madness 11/11 a nabidka za 140 USD me presvedcila, ze neni na co cekat... Bral jsem 38mm s akrylem a pruhledem - nejak mi prijde tahle verze pohledove nejhezci (z vrchu, boku a i zespod)Prisli prekvapive v prijemne krabicce (a prekvapive bez vypalneho) s krasnou brozurkou seagull strojku a s nahradnim "kozenym" remenem, ktery i s natem sel rovnou do kopru.Takze jakmile jsem si spichnul remen podle sveho (futrovana kozina s kremovym sitim) tak uz skoro neslezou z ruky Prvni a vsechny dalsi dojmy v podstate nejlepsi mozny - to mnozstvi ruznych barev a odlesku me porad neomrzelo tak at jenom nepindam tak jeste par fotek Pekné sú, gratulujem a tiež o nich už dlho uvažujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Gratuluju, ty 38 jsou ideální. Když přišly na trh, uvažoval jsem o nich, ale taky jsem se nikdy definitivně nerozhoupal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Zase jednou zlatý český ručičky, parádní práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Řemen se ti povedl, sedí jim. Měl jsem ty hodinky 2x a asi se k nim ještě vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Řemen se ti povedl, sedí jim. Měl jsem ty hodinky 2x a asi se k nim ještě vrátím. taky už jsem je měl, samozřejmě bez průhledu, nedávno je Rustem prodával v aukci na aukru, no nevyhrál jsem je, zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2139103620 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Ja som kupoval tu a nemal som ziaden problem. Do 7 dni mi prisli. https://www.watchunique.com/seagull-1963-original.htmlA aká bola výsledná cena (ak sa môžem spýtať)? Ja nad nimi tiež premýšľam. Zaujímala by ma koncová cena s dopravou a DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se