cigi Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Aha !! tak v tom to vězí - celá ta akce je o tomhle "rafinovaném" skrytém poskytnutí slevy - slušný promo, ne ??? :D A pak, že ta živá mrtvola elton zanedbává marketing - PCHE ! A navíc to podporuje multikulturalismus - představa, že si kupuju primky ve stejném obchodě jako rovnostář lucid, mne naplňuje intelektuální povýšeností. Ale raději si potom skočím na odvšivení a dekontaminaci, než půjdu domů, brrrr.
ggrand Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Naděláte...jsou prostě lidi, kterým může být proti srsti si koupit Primky v obchodě s hodinkama. Můžou být třeba 2 v republice, ale je moc od Primu hezké, že to pro ně udělají. Nějaké budování jména a řeči kolem jsou mi u zadku, jde mi o výsledný produkt a ten mě ani z Alzy ani z jejich obchodu neoslovuje.
IzTaPa Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 tak to je prisny pribeh 'jak elton snizuje ceny'... soucasni PRIM nadsenci nad timto musi kroutit hlavou...
huhu4d Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Uz som im napisal do Eltonu. Som zvedavy, co a ci vobec odpisu... Je to pre komunitu smutne, ale tak to chodi...
cigi Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Přesně, jak píše ggrand: lidi, co jim jde o produkt si primky stejně nikdy nekoupí, lidi, co jim jde o primky už je mají a tohle je odradí od koupi dalších, zbývají tedy rovnostáři, co touží po slevě .... tak 2 se třeba fakt najdou jen jestli jim zbývá volná min. třicítka .... Asi nejsmutnější pro komunitu je, že v alze prodávají prémiové modely, zejména orlík bolí, co ? Na nějakou koupi eltonu, natož pod cenou, bych si zuby nebrousil, myslím, že ta šance minula, na to jsou to příliš zkušení borcí a jde o příliš mnoho.
kuncák7 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Třeba to Eltonu vyjde a jelikož stále víc a víc lidí kupuje vše prostřednictvím netu, tak prorazej ( já tomu moc nevěřím, rád si hodinky "ošahám" v krámě, nasaju atmosféru a kupuju a těch věcí, co takto nakupuju je více ). Celkově mě to přijde jako degradace značky, ale moderní doba asi žádá své.
panedge Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Jestli si nekdo koupi Primky na eshopu za 50 litru,tak je u me nejvetsi pankac.
baza Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Co na začátku znělo jako vtip (a možná bylo i tak myšleno), je najednou skutečnost: sleva přes slevomat ve výši 25% na PRIM ORLÍK II
t.p Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Jestli si nekdo koupi Primky na eshopu za 50 litru,tak je u me nejvetsi pankac.Jo!!!
organic Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Přiznám se že za těch 43 kolíků stojí za úvahu...
kuncák7 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Přiznám se že za těch 43 kolíků stojí za úvahu...Přesně tak, ta cena by někoho mohla chytnout.
JR_2010 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 A já bych zase pomalu začal oživovat tu zamýšlenou limitku, která to tady rozvířila asi rok nazpět, pomalu se snad k té ceně dostaneme, třeba nějakou kombinační strategií Alza, Kleopatra, Aukro...
prischera Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Co na začátku znělo jako vtip (a možná bylo i tak myšleno), je najednou skutečnost: sleva přes slevomat ve výši 25% na PRIM ORLÍK II Tak tuhle pointu jsem při zakládání vlákna nečekal Ale co třeba se někomu díky tomu povede dobrej nákup :)
bandicoot Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Koupit Orlík II na Alzáči s využitím Slevomatu a vyzvednutím v Kouzelné almaře v garážích nákupního centra.Ty krávo... Prodeje půjdou takovým fofrtempem, že po vzoru význačných západních Juwellierů a jimi prodávaných značek si Alza nechá od naší prémiové značky udělat edici Alzík se zelenou lunetou...
baza Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Jsem se opravdu na chvíli vážně zamyslel (nad nákupem za tu cenu)...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Co se divíte, když se dají v supermarketu kupovat auta, proč ne Primky v Alze. Doba jde dopředu, jestli nejste staří a zaostalí. Sice jsem s Primkama před pár lety skončíl, ale až ta firma krachne, ceny poletí nahoru.
IzTaPa Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Tim chces rict 'kupujte'? Pockam si, az bude sleva 50% na slevomatu
IntoPicture Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Mně tedy ten slevový kupon nefunguje, naaplikuje se, ale sleva se neodečte - opravený bug?
JR_2010 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Mně tedy ten slevový kupon nefunguje, naaplikuje se, ale sleva se neodečte - opravený bug?Čemu se divíš? Bylo tam napsáno, že počet kupónů je omezený a jestli to tady každý vyzkoušel (jako já), tak prostě došly...
Flipik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Mně to pořád funguje, ale mám ještě kupón z dopoledne. Raději ho uložím, kdyby náhodou měl někdoz kolegů zájem, tak je k dispozici
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.