Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Nechal bych je tam celý jeden den. Takhle ti asi brzy zase spadnou na low.

ani to nepomůže, to by tam musely být asi týden v kuse....Běžná doba dobití aku z LO na HI při umělém světle 500 lux je 170 - 220 hod dle kapacity... Jak píše Lukáš, do Alp na vrcholky, na týden na bundu a bude to ok... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvě starší, ale ještě jsem je nikam nedával. Celkem na těch Géčkách začínám ujíždět, ale mechaniky z piedestálu nesesadí :) Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdybych nebyl tady, nejspíš bych je nosil pořád a měl svatý klid :D

U me uz sesadily. Mas je super !

Odkaz ke komentáři

U me uz sesadily. Mas je super !

Že se nestydíš, zrovna ty :D U mě se to pravděpodobně nestane, přece jen number one je jasně obsazené, ale i tak se na ruku G dostávají až překvapivě často.

Odkaz ke komentáři

Odkud si ho bral a za kolik?

Ja stale nemuzu prekousnout dat za nej skoro ty same prasule jako za hodinky.

Bral jsem je ho z Japonska, z Rakutenu. S dvema nahradnima stezejkama a s postovnym to bylo 10181 Yen coz je nejakych 76 Eur. Nemecti celnici byli bdeli a to me stalo dalsich 14 Euro Mwst. (DPH). Takze suma sumarum 90 Euro.

https://item.rakuten.co.jp/kinkodo/10287227/

Je moc pekne zpracovany, system stezejek mezi jednotlivymi dilky je fajn, kombinace plast/kov se mi libi. Ale nasadit ho bude drbacka, co jsem tak koukal na youtube. Jde to ztuha...

edit: odkaz na rakuten.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...