spineshank Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Tak jsem se včera konečně dokopal k malé modifikaci a vyměnil oranžovej řemen za černej.Sedí to fajně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Jako každý den a noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 analýza teploty vody na přítoku řeky Berounky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3R Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Oranžová je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Dnes takto :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Dnes takto :-DNo to čumím, vidím poprvé G-shocky jako oblekovky.Ale proč ne, tyhle hodinky jsou stejně z jinýho světa a možná i vesmíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 No dnes jsem si pro ne byl a vzal je k obleku trochu z recese, ale jsem sám překvapen ze to nevypadá vůbec tak blbě jak bych čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Rozlézají se mi všude po rukách, uaah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Vypadají opravdu famózně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pecka Fakt nádherné jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tak poslední z mobilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Jaká je váha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Po zkráceni tahu na cca 17,5cm ruku. Nosí se prijemne, váha je rovnoměrně rozložena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Hmmmm.......paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tak to by mi na kole vadilo. Ale jinak jsou nádherné... A které košili a obleku nevypadají nijak nežádoucí. Vypadají luxusně, nezničitelně a věčně:-) Ať ti dobře slouží a přináší radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Ty bych mohl,mně se zamlouvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Přemýšlím nad fullgoldy, má je tady někdo? Není už to moc? Jinak vypadají hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 ad "fullgold" - dnes mi v Koscomu řekli, že jedny zrovna dali do volného prodeje, tak si tam zavolej a třeba budeš mít štěstí ;-). Jinak já je nechtěl kvůli PVD, které se prý velice snadno ošoupe/poškrábe - no a tohle mi trochu mi to nesedělo do filosofie "nezničitelných" G-shock. Jo mít tak opravdové fullgoldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 no toto nejdriv jsem jim smál ale ted mi ten povysenecky usmev ponekud ztuhl...jdu se podivat do penezenky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Prý jich přišlo do ČR včera večer pět a další budou až za dva měsíce, takže bych neváhal se zápisem na waiting list ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se