Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

ad "fullgold" - dnes mi v Koscomu řekli, že jedny zrovna dali do volného prodeje, tak si tam zavolej a třeba budeš mít štěstí ;-). Jinak já je nechtěl kvůli PVD, které se prý velice snadno ošoupe/poškrábe - no a tohle mi trochu mi to nesedělo do filosofie "nezničitelných" G-shock. 

Jo mít tak opravdové fullgoldy  :flex:

Zítra tam skočím, v nabídce jsem je neviděl.

no toto nejdriv jsem jim smál ale ted mi ten povysenecky usmev ponekud ztuhl...jdu se podivat do penezenky....

To bylo na mě? :D Jestli jo, tak já si to dokážu na našich chlupatych prackach docela dobře představit a taky už nejsme nejmladší :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkouknul jsem pár videí, projel manuál a musím říct, že se mi zamlouvají čím dál víc. čas i v režimu stopek, po hodině stopky přejdou logicky na formát hh:mm:ss jak to má být (blbost, ale šetří se místo na displeji pro ten čas), volitelný formát dd.mm, pozvolný rozsvěcení a zhasínání, nastavení přes telefon...no ptákovinky, ale to jsou právě ty věci co potěšej, jako bonus k tomu fantastickýmu vzhledu.

Odkaz ke komentáři

Btw nemáte někdo plastový 5600 s neinversnim displejem a Bluetooth? Ta ficura pro hledání telefonu je proste bozi a chci ji i na svých otloukancich (což kovový nebudou, ty mám na paradu)...

Kde se to dá případně koupit, jestli ještě vůbec?

Třeba by sis vybral zde...

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_sop=15&_nkw=casio%20bluetooth%20watch&_dcat=31387&rt=nc&LH_ItemCondition=3&_trksid=p2045573.m1684

Odkaz ke komentáři

Casio Gshock GL-130

Docela šikovný modul. Podle souřadnic jde přednastavit deset míst kdekoli na světě, možno popsat podle vlastního uvážení. Ukazuje V jakém stádiu je měsíc a příliv a odliv daného místa. Dále pak ukazuje čas východu a západu slunce daného místa. V kalendáři jde listovat dopředu a dozadu a podívat se např. kdy v Brně vychází a zapadá slunce třeba 23.8.2018, to samé Měsíc.

post-1289-0-83063100-1525631929_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

5 let zde a první digi, současně též první géčka v životě. Nejprve jsem je hrozně chtěl, když dorazily nastalo mírný zklamání, avšak po pár dnech jsem si na ně zvykl a spokojenost. attachicon.gifIMG_0008.JPG

JJ, na malou ruku (ne bohužel pro mne), jsou parádní

Odkaz ke komentáři

JJ, na malou ruku (ne bohužel pro mne), jsou parádní

Njn, tak jám mám 16,5 a je to akorát. O volným čase aktuálně nic jinýho nenosím, časem možná přejdu na 5610, třeba tady je mají na český poměry za slušnej peníz

Nicméně za 2 tejdny letím do Států, tak mrknu i tam, myslím, že bude z čeho vybírat ;-)

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Njn, tak jám mám 16,5 a je to akorát. O volným čase aktuálně nic jinýho nenosím, časem možná přejdu na 5610, třeba tady je mají na český poměry za slušnej peníz

Nicméně za 2 tejdny letím do Států, tak mrknu i tam, myslím, že bude z čeho vybírat ;-)

Jj, ty 5610 za 2500 je velmi dobrá koupě. A nebo uvidíš v těch Státech, bude-li čas na shopping...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...