YPO Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 No hele, my měli stovku a po 3 letech se jí vyrazily pupínky na všem včetně železa na nápravách. tak počkáme až to bude z bronzu .... to se dá vodrbat houbičkou .... ta plíseň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 To leda. Já prozatím zůstanu u toho asfaltu. Na tyhle kovový stejně nemám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 moc toho slnka dnes nieje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Casio GPW-1000 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 moc toho slnka dnes nieje ... ... koukam, ze mas Gulfmany na "Medium" ;-).Jinak krasna sbirka, "kocoury" by to jeste chtelo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) jj, tie nejak dobit nejdu na ?h? Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Mozna uz je aku po smrti :-/. Pokud nejdou ani na primem slunci, kdyz je nechas cely den... i kdyz ted toho slunce moc neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 jovani: pěkná sbírka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Jovani, ty jsi teda srdcař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Moc pekna zbierka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 moc toho slnka dnes nieje ... Slušný arzenál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Bez cafe nemoze zacat den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) jovani: Mohl bych se prosím zeptat, co je to za model v prostředním řádku, druhé zprava? Zahlédl jsem podobné v obchodě ale neměl jsem čas se jim věnovat a na eshopech se mi nepovedlo už najít... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Neměl jsem nic na firemní lyže, a jelikož sebou furt mrskam, G-Shocky byla jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak ty jsem přesně chtěl, ale bylo mi to malé. Ta černo-černost mě fakt baví.. Rosil jsem kytky, tak mi do nich snad nenateklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) jovani: Mohl bych se prosím zeptat, co je to za model v prostředním řádku, druhé zprava? Zahlédl jsem podobné v obchodě ale neměl jsem čas se jim věnovat a na eshopech se mi nepovedlo už najít...CASIO G-Shock GMW-B5000 Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Som si dovolil aj z mojej zahradky par svesticek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak jsem našel v šuplíku ty starý. Co už. Jedny dostane synek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 úplný hvězdný války Darth Vader a Trooper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 18.1. ...... ještě jednou 18.1. ....... a orchidej jede jak vo život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se