Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Obří sud Jeřmanice je správný tip...tedy i u Liberce by šlo :) Pěkné místo.

attachicon.gifIMG_0583.jpg

attachicon.gifIMG_0544.jpg

Super, sněhu máš dost ...

Michale, vrtule jsem tu už dlouho neviděl. Málem bych zapomněl, jak vypadají :D

Já furt žluťáky:

attachicon.gifDSC_4666.jpg

Vojto, žluťáky? Donutil jsi mě vytáhnout foťák a skutečné žluťáky - už se těším na léto, protože tohle bude pecka. Ta vystouplá luneta a šípy jsou fakt super, škoda těch oděrek, ale tak jsou to tooly, jak vyšité. Jinak koukal jsem na insta na některé Tvoje fotky a škoda, že to nepereš i sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, žluťáky? Donutil jsi mě vytáhnout foťák a skutečné žluťáky - už se těším na léto, protože tohle bude pecka. Ta vystouplá luneta a šípy jsou fakt super, škoda těch oděrek, ale tak jsou to tooly, jak vyšité. Jinak koukal jsem na insta na některé Tvoje fotky a škoda, že to nepereš i sem.

Veľmi pekne :) Len škoda toho ciferníka, a displeja :(

Odkaz ke komentáři

Veľmi pekne :) Len škoda toho ciferníka, a displeja :(

Díky, já si vůbec nemyslím, že by tam měli něco špatně, ba naopak, po vlastnictví GravityMaster a podobně jsem toho názoru, že už bych Géčka, bez "info" displaye nechtěl a to proto, že je to všechno víceméně intuitivní. To samé se týká Mudmaster GWG, tam je to ještě lepší. U klasického analogu je to ovládání dost složité a to i za použití smart korunky. Takže za mě SUPER. A navíc ta farba bude v létě top.

Odkaz ke komentáři

Davide, Máš krásný ty žluťáky! Měli bychom jim udělat společné foto. Jinak fotky těch mých jsou buď v mém vlákně, popř. v samostatné recenzi, kterou jsem jim vytořil.

Zlaťáky ;-)

Koukám, že ty nápisy na pouzdru budou mít určitě stejnou barvu, jako u mě.

Odkaz ke komentáři

Díky, já si vůbec nemyslím, že by tam měli něco špatně, ba naopak, po vlastnictví GravityMaster a podobně jsem toho názoru, že už bych Géčka, bez "info" displaye nechtěl a to proto, že je to všechno víceméně intuitivní. To samé se týká Mudmaster GWG, tam je to ještě lepší. U klasického analogu je to ovládání dost složité a to i za použití smart korunky. Takže za mě SUPER. A navíc ta farba bude v létě top.

Hodinky ako celok sú pekné, ale trošku mi vadí čierny ciferník, a negatívny displej, to je tak všetko :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...