Sphinxx Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Obří sud, Jeřmanice? Upraveno 1. února 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 U Liberce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Předpokládám, že je to v Libverdě. Upraveno 1. února 2019 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Obří sud Jeřmanice je správný tip...tedy i u Liberce by šlo Pěkné místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Na horách, tak jsem provětral vrtule Michale, vrtule jsem tu už dlouho neviděl. Málem bych zapomněl, jak vypadají Já furt žluťáky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Obří sud Jeřmanice je správný tip...tedy i u Liberce by šlo Pěkné místo. IMG_0583.jpg IMG_0544.jpgTak ten hotel je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Obří sud Jeřmanice je správný tip...tedy i u Liberce by šlo Pěkné místo. IMG_0583.jpg IMG_0544.jpgSuper, sněhu máš dost ... Michale, vrtule jsem tu už dlouho neviděl. Málem bych zapomněl, jak vypadají Já furt žluťáky: DSC_4666.jpgVojto, žluťáky? Donutil jsi mě vytáhnout foťák a skutečné žluťáky - už se těším na léto, protože tohle bude pecka. Ta vystouplá luneta a šípy jsou fakt super, škoda těch oděrek, ale tak jsou to tooly, jak vyšité. Jinak koukal jsem na insta na některé Tvoje fotky a škoda, že to nepereš i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Super, sněhu máš dost ... Vojto, žluťáky? Donutil jsi mě vytáhnout foťák a skutečné žluťáky - už se těším na léto, protože tohle bude pecka. Ta vystouplá luneta a šípy jsou fakt super, škoda těch oděrek, ale tak jsou to tooly, jak vyšité. Jinak koukal jsem na insta na některé Tvoje fotky a škoda, že to nepereš i sem.Veľmi pekne Len škoda toho ciferníka, a displeja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Zlaťáky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Veľmi pekne Len škoda toho ciferníka, a displeja Díky, já si vůbec nemyslím, že by tam měli něco špatně, ba naopak, po vlastnictví GravityMaster a podobně jsem toho názoru, že už bych Géčka, bez "info" displaye nechtěl a to proto, že je to všechno víceméně intuitivní. To samé se týká Mudmaster GWG, tam je to ještě lepší. U klasického analogu je to ovládání dost složité a to i za použití smart korunky. Takže za mě SUPER. A navíc ta farba bude v létě top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Super, sněhu máš dost ... Vojto, žluťáky? Donutil jsi mě vytáhnout foťák a skutečné žluťáky - už se těším na léto, protože tohle bude pecka. Ta vystouplá luneta a šípy jsou fakt super, škoda těch oděrek, ale tak jsou to tooly, jak vyšité. Jinak koukal jsem na insta na některé Tvoje fotky a škoda, že to nepereš i sem. Davide, Máš krásný ty žluťáky! Měli bychom jim udělat společné foto. Jinak fotky těch mých jsou buď v mém vlákně, popř. v samostatné recenzi, kterou jsem jim vytořil. Zlaťáky ;-) Koukám, že ty nápisy na pouzdru budou mít určitě stejnou barvu, jako u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Díky, já si vůbec nemyslím, že by tam měli něco špatně, ba naopak, po vlastnictví GravityMaster a podobně jsem toho názoru, že už bych Géčka, bez "info" displaye nechtěl a to proto, že je to všechno víceméně intuitivní. To samé se týká Mudmaster GWG, tam je to ještě lepší. U klasického analogu je to ovládání dost složité a to i za použití smart korunky. Takže za mě SUPER. A navíc ta farba bude v létě top.Hodinky ako celok sú pekné, ale trošku mi vadí čierny ciferník, a negatívny displej, to je tak všetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Koukám, že ty nápisy na pouzdru budou mít určitě stejnou barvu, jako u mě. Je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jovani, to je Brno, hlavní nádraží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Prezidentsky palac BA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Koh Rong, Kambodža. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Ledové ostří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 tak, dame si kafe od Štefana z UK v EKO salke na sutazi BARISTA 2019 v BA som skusil aj kavu z 3FE Coffee po rozhovore s Monikou Palovou, no mna moc neoslovila ... tvrdila sice, ze prazia podobne ako ich ?20% spoluvlastnik?, no nie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Géčka na vejletě... (a plnokrevný žádný analdigy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se