mimes Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 moje Gecka ktore nosim 10 rokov kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Dobíjím, ale signál v údolí na Vysočině nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Budeš muset vylezt někam na kopec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Asi jo, ale včera to ještě klaplo i v údolí. To je asi tím, že je víc jasno.Nevadí, radši sluníčko, než rádiový vlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 No vidíš, Míro, jak ti ten displej pěkně ukazuje A se synchronizací si nelam hlavu. Já si s ní taky hlavu nelámu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Hoši máte je super. Taky jsem je teď objednal, hlavně zase díky fotek siwiho - sakra nějak mě moc ovlivňuješ :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Siwi už tady víc lidem pomohl dobře utratit peníze. Jinak já už jsem synchronizovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Chlapi, peněz utracených za tyhle hodinky tady litoval málokdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Vcera jsem cely den nosil Amfibije, ale dnesek si zadal zmenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Chlapi, peněz utracených za tyhle hodinky tady litoval málokdo Já myslím, že snad ani nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Nějakej brblal se najde všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 V noci jsem se potřeboval kouknout kolik je hodin a ono tohle:Nešlo se toho nijak zbavit. Nechci se koukat do mauálu. Mám za to, že tohle ukazuje na úplně vytlučenou baterku.Pak ale nechápu, že po pár minutách to zase ukazovalo tohle:Stalo se to někomu taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 ..a nebyl to jen výpadek při velkým zatížení baterky? ...3159 nemá R [recovery] tak to hlásí třeba tim CHG ...když to bylo pak v pohodě a nedošlo k výmazu nastavení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 ...díky za nasměrování místnímu bardovi (MarcelG)! Náramek je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Odkud si bral a za kolik?Ja ho chtel taky puvodne na sve 5610, ale daroval jsem je do dobrych rukou. Sice jsou male, ale stale po nich pokukuji. Takova stara laska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Odkud si bral a za kolik?Ja ho chtel taky puvodne na sve 5610, ale daroval jsem je do dobrych rukou. Sice jsou male, ale stale po nich pokukuji. Takova stara laska. www.tiktox.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Diky.Ale asi jsem se blbe dival, pac nenasel jsem delku. Muzes, prosim te, ji zmerit? Nerad bych pak shanel dalsi dilky. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 ..a nebyl to jen výpadek při velkým zatížení baterky? ...3159 nemá R [recovery] tak to hlásí třeba tim CHG ...když to bylo pak v pohodě a nedošlo k výmazu nastavení... Nikdy jsem na indikátoru nabití baterky neviděl nic než H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Ad ten náramek, jsem jen na mobilu a blbě se mi to hleda. To je tenhle? https://www.tiktox.com/gw-m5610bc-1-bracelet.html A postovny je pls kolik, taky to tam nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 moje Gecka ktore nosim 10 rokov kazdy denA sú prekrásne V mojom prípade len škoda toho negatívneho displeja, ale Inak vyzerajú fantasticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se