siki Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Ahoj, chci se zeptat majitelů níže uvedeného modelu jestli DW5600e ma funkci automatického osvětlení při naklonu zápěstí. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Dnes v práci.. Zatím si na sebe zvykáme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Jedny z nej géček s inverzním displejem. Nakonec sem je poslal do světa, protože na běhání jsou prostě málo přehledné. Jenže teď už neběhám a zase bych je asi uživil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Já je koupil docela náhodou. Zatím jsem se bohužel nesžil. Celý den přemýšlím, jestli je nepošlu dál.. No, ještě tomu dám pár dní a uvidím. Měl by jsi když tak zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dnes večer, jako obvykle: Casio GA-1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Zkouška z nového přístroje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 S přesností atomových hodin odměřuji čas do začátku sezóny, kdy se svou "láskou" zase vyrazíme.. ...a bude to dlouhá odmlka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tys dnes nebyl? Bylo krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tys dnes nebyl? Bylo krásně.Nebyl, ještě jsem se nezařadil mezi "celoročáky".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Na procházce s G 5600 EB: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 G-1710D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 co jinýho vzít do -18, než nově pořízený Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 G s mou hezčí polovičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Včera jsem ponosil konečně chvilku toto ( koupené 31.12.2016 ), snažíme se na sebe zvyknout, a já se snažím se naučit je nastavovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tyhle PRG-240 se mi vždycky líbily, jen mi nějak pořád nejde do hlavy, proč jim do výbavy nedali řízení rádiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 šak to nejsou géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tyhle PRG-240 se mi vždycky líbily, jen mi nějak pořád nejde do hlavy, proč jim do výbavy nedali řízení rádiem...Ja na ne mel policeno pomerne dlouho. Ale fakt to nastaveni je bez navodu skoro nemozny ( aspon pro mne, nepolibenyho novejma casiama ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 No je to proto, protože se Casio vyváží všude po světě a řízení rádiem je dostupné jen na pár místech. Tyhle PRG-240 se mi vždycky líbily, jen mi nějak pořád nejde do hlavy, proč jim do výbavy nedali řízení rádiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se