Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Spokojeny jsem zatim maximalne, absolutne bych necekal, ze plastove Gecka me budou tak bavit, ale na doma a na ruzne aktivity jsou proste skvele a diky tem silenym barvam me fakt bavi.Presnost jsem teda nemel ani v umyslu merit, verim ze odchylka bude minimalni, ale muzu to zkusit Btw: mereni teploty zkalibrovano, fakt bylo trosku mimoDíky. Nevím, jak to máš ty, ale u mne hodiny s naměřenou špatnou přesností opouštějí kvapně dům, někdy i oknem. Což si ovšem myslím, že nebude tento případ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tak ja to beru v porovnani s automaty a v tom Gecka rozhodne horsi nebudou, takze me ti nechava naprosto v klidu ovsem schvalne je zkusim zmerit nejak dlouhodobe, tak pro info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tak ja to beru v porovnani s automaty a v tom Gecka rozhodne horsi nebudou, takze me ti nechava naprosto v klidu ovsem schvalne je zkusim zmerit nejak dlouhodobe, tak pro info.JJ, v pohodě. Návod mluví u kalibru 5485 o výrobní odchylce chodu +- 15 sec/měsíc a já si myslím, že to bude podstatně méně. Tipuji do max + 5-6 sec/měsíc, možná i méně. Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Po pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Dneska G 5600EB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Bude příliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Pracovní neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Na lyžích, stále pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Cuba naozaj paradna fotka,klobuk dolu. Mimochodom kto by to bol povedal ze raz budem nejakemu chlapovi chvalit fotku zo sprchy Ehm, vidím to podobně. Pokusím se v létě fotit hodinky raději na zahradě, abych snad neranil místní jemnocit ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Po dlouhé době ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Byl jsem rozhodnut, že půjdou do světa, protože digitálky jsou digitálky. Ale jak jsem je dnes po delší době dal na ruku, už si tak jistý nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Byl jsem rozhodnut, že půjdou do světa, protože digitálky jsou digitálky. Ale jak jsem je dnes po delší době dal na ruku, už si tak jistý nejsem. WP_20170219_15_08_31_Pro.jpgTy jsou fešný a moooc Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Po dlouhé době ..... Skvělé! Jedny z nejhezčích. Prodávají se ještě? Upraveno 19. února 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ja tiez dnes M5610LY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Skvělé! Jedny z nejhezčích. Prodávají se ještě?Kupoval jsem je už loni a byl docela problém je sehnat v zelené. Ale momentálně je v nějakých eshopech mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ok. Jsou fakt fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Tak když vy, tak já taky Upraveno 20. února 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se