Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Spokojeny jsem zatim maximalne, absolutne bych necekal, ze plastove Gecka me budou tak bavit, ale na doma a na ruzne aktivity jsou proste skvele a diky tem silenym barvam me fakt bavi.

Presnost jsem teda nemel ani v umyslu merit, verim ze odchylka bude minimalni, ale muzu to zkusit :)

Btw: mereni teploty zkalibrovano, fakt bylo trosku mimo

Díky. Nevím, jak to máš ty, ale u mne hodiny s naměřenou špatnou přesností opouštějí kvapně dům, někdy i oknem. Což si ovšem myslím, že nebude tento případ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja to beru v porovnani s automaty a v tom Gecka rozhodne horsi nebudou, takze me ti nechava naprosto v klidu :) ovsem schvalne je zkusim zmerit nejak dlouhodobe, tak pro info.

JJ, v pohodě. Návod mluví u kalibru 5485 o výrobní odchylce chodu +- 15 sec/měsíc a já si myslím, že to bude podstatně méně. Tipuji do max + 5-6 sec/měsíc, možná i méně. Uvidíme

Odkaz ke komentáři

Cuba naozaj paradna fotka,klobuk dolu. Mimochodom kto by to bol povedal ze raz budem nejakemu chlapovi chvalit fotku zo sprchy ;)

Ehm, vidím to podobně. Pokusím se v létě fotit hodinky raději na zahradě, abych snad neranil místní jemnocit ... 

;-) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...