People Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) 39ks limitka k 100 rokov hodinarstva na pocest riaditela Seika. 18k Biele zlato, 38,5mm, 7 mm hrubka, kaliber 1,98mm, 100minfo: http://technologyinsider.net/2013/06/reviews/39-limited-edition-seiko-watches-to-be-released-today-june-8-2013/ http://www.seiko-watch.co.jp/whatsnew/pressrelease/20130606/ Upraveno 10. června 2013 uživatelem People
Jezevcik2 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Samozřejmě jsem je neviděl ve skutečnosti, ale pokud si dovolím hodnotit čistě jen vzhled dle obrázků, tak musím konstatovat, že je strčí do kapsy kdejaké "pětky". Za tu cenu dost smutné.
panedge Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 A riaditel je zena nebo muz?tohle jsou damsky hodinky ne?
tobtob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 nie ze by na obale zalezalo, ale to mi daju za pol miliona plastovu krabicu ako ku reklamnemu peru?
USER47 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 A riaditel je zena nebo muz?tohle jsou damsky hodinky ne?S průměrem 38,5mm jsou určitě pánský... Mně se líběj, i když třeba některý podobně střižený Credory mě berou mnohem víc...
Chumpus Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Zjednodušeně řečeno je to přebrandovaný Credor. Když jsem poprvé viděl fotky, tak jsem se divil, proč na tom je logo Seika, ale limitovanou edicí pro pár vyvolených se to všechno vysvětlilo. Krabičku bych neřešil, Seiko zastává v baleních hodinek odlišný přístup a změna se asi jen tak konat nebude. A plastová nebude Jezevčíku, věř mi, že to nemyslím zle, ale porovnávat to s pětkama, to je jako stavět vedle sebe v rámci VW Group Fabii a Bentley. Jednoduše to nejde. A tahat do toho cenu je úplně mimo. Ty hodinky mají nabušený kalibr, pouzdro je ze zlata, ciferník taky nebude zrovna legrace a je to limitka 39ks. Je to naprosto odlišný segment, ty hodinky budou na úrovni, na kterou se v hodinařině jen tak nějaká firma nedostane. Pateky bys asi s pětkama nesrovnával
odjinud Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Ze předu vypadají jako z tržnice.... :-( Tohle bych se skoro styděl dát na ruku.Štěstí, že se ke mě nedostanou :-)
USER47 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 To já bych se nestyděl...a to ani u ještě pouťovějších Credorů.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50181-credor-gbby999-na-wus/
Flipik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 no nevím, raději 5x GS za ty prachy ...
EpsteinBarr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Bez obav. Pri 39 kusovej limitke nehrozi, zeby ktokolvek z nas ich niekedy okrem fotky uvidel "nazivo", pripadne riesil ich dostupnost :-) Takze emocie su zbytocne.Dalsia vec je, ze ak sa na ne pozriete "pohladom z japonskej strany" (koniec koncov, nepochybujem, ze Credor u mnohych zucastnenych tiez vyvolava rozpacite reakcie), tak tie hodinky ziskavaju uplne iny rozmer.
Chumpus Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Ještě jsem zapomněl dodat, že pokud by v titulku tématu nebylo "za půl miliónu Kč", tak tu proběhnou téměř bez povšimnutí
People Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 nadpis inspired by blesk and novy cas. Ani chybu LT namiesto LE ste si nevsimli.
Jezevcik2 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Jezevčíku, věř mi, že to nemyslím zle, ale porovnávat to s pětkama, to je jako stavět vedle sebe v rámci VW Group Fabii a Bentley. Jednoduše to nejde. A tahat do toho cenu je úplně mimo. Ty hodinky mají nabušený kalibr, pouzdro je ze zlata, ciferník taky nebude zrovna legrace a je to limitka 39ks. Je to naprosto odlišný segment, ty hodinky budou na úrovni, na kterou se v hodinařině jen tak nějaká firma nedostane. Pateky bys asi s pětkama nesrovnával Chumpusi, věř mi, že to také nemyslím zle, ale asi tě to tak nadzvedlo, že sis neuvědomil, že opravdu srovnávám pouze a jedině vzhled. O materiálu pouzdra a použitém kalibru vím a záměrně jsem je z toho vyloučil. Bohužel ani tyto dvě hodnoty mne nedokážou přinutit je vzít na milost. Skutečně se mi kdejaké povedené "pětky" po vzhledové stránce líbí více. Znovu zdůrazňuji, že hodnotím pouze vzhled a ne zpracování a materiály. Když si uvědomím, kolik stojí a jak se mi nelíbí, tak se nediv, že jsem si posteskl nad cenou:-) .....pokud si dovolím hodnotit čistě jen vzhled dle obrázků, tak musím konstatovat, že je strčí do kapsy kdejaké "pětky". Za tu cenu dost smutné.
hodnypan Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Věřím, že na zrovna u těchhle hodinek to bude na živo jiná šmakovačka než na fotce...
diver60 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Taky zaleží na tom kdo do toho stroje ryl ty ornamenty. Předpokládám že to nebyl nějaký učeň ale pravý japonský mistr ve svém oboru. Mě se líbí.Ten cifr mi připomíná hladinu oceánu. :-)))) Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem diver60
People Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 http://www.ablogtowatch.com/seiko-shinju-hattori-special-model-limited-edition-watch-japan/
vintage Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Chtělo by to reálnou fotku, z té katalogové nelze aboslutně nic vyčíst... Takže bych se zdržel hodnocení. Zdobení strojku je ovšem velmi apartní :-D
Rodkopf Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 To je nejveselejší dýnko, co jsem kdy viděl pecka!
Grasso Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tie sú asi z kategórie nie pre každého a to nemyslím len cenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se