Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Samozřejmě jsem je neviděl ve skutečnosti, ale pokud si dovolím hodnotit čistě jen vzhled dle obrázků, tak musím konstatovat, že je strčí do kapsy kdejaké "pětky". Za tu cenu dost smutné.

Odesláno

A riaditel je zena nebo muz?tohle jsou damsky hodinky ne?

S průměrem 38,5mm jsou určitě pánský...

Mně se líběj, i když třeba některý podobně střižený Credory mě berou mnohem víc...

Odesláno

Zjednodušeně řečeno je to přebrandovaný Credor. Když jsem poprvé viděl fotky, tak jsem se divil, proč na tom je logo Seika, ale limitovanou edicí pro pár vyvolených se to všechno vysvětlilo. 

Krabičku bych neřešil, Seiko zastává v baleních hodinek odlišný přístup a změna se asi jen tak konat nebude. A plastová nebude ;)

Jezevčíku, věř mi, že to nemyslím zle, ale porovnávat to s pětkama, to je jako stavět vedle sebe v rámci VW Group Fabii a Bentley. Jednoduše to nejde. A tahat do toho cenu je úplně mimo. Ty hodinky mají nabušený kalibr, pouzdro je ze zlata, ciferník taky nebude zrovna legrace a je to limitka 39ks. Je to naprosto odlišný segment, ty hodinky budou na úrovni, na kterou se v hodinařině jen tak nějaká firma nedostane. Pateky bys asi s pětkama nesrovnával ;)

Odesláno

Bez obav. Pri 39 kusovej limitke nehrozi, zeby ktokolvek z nas ich niekedy okrem fotky uvidel "nazivo", pripadne riesil ich dostupnost :-) Takze emocie su zbytocne.

Dalsia vec je, ze ak sa na ne pozriete "pohladom z japonskej strany" (koniec koncov, nepochybujem, ze Credor u mnohych zucastnenych tiez vyvolava rozpacite reakcie), tak tie hodinky ziskavaju uplne iny rozmer.

Odesláno

Jezevčíku, věř mi, že to nemyslím zle, ale porovnávat to s pětkama, to je jako stavět vedle sebe v rámci VW Group Fabii a Bentley. Jednoduše to nejde. A tahat do toho cenu je úplně mimo. Ty hodinky mají nabušený kalibr, pouzdro je ze zlata, ciferník taky nebude zrovna legrace a je to limitka 39ks. Je to naprosto odlišný segment, ty hodinky budou na úrovni, na kterou se v hodinařině jen tak nějaká firma nedostane. Pateky bys asi s pětkama nesrovnával ;)

Chumpusi, věř mi, že to také nemyslím zle, ale asi tě to tak nadzvedlo, že sis neuvědomil, že opravdu srovnávám pouze a jedině vzhled. O materiálu pouzdra a použitém kalibru vím a záměrně jsem je z toho vyloučil. Bohužel ani tyto dvě hodnoty mne nedokážou přinutit je vzít na milost. Skutečně se mi kdejaké povedené "pětky" po vzhledové stránce líbí více. Znovu zdůrazňuji, že hodnotím pouze vzhled a ne zpracování a materiály. Když si uvědomím, kolik stojí a jak se mi nelíbí, tak se nediv, že jsem si posteskl nad cenou:-)

.....pokud si dovolím hodnotit čistě jen vzhled dle obrázků, tak musím konstatovat, že je strčí do kapsy kdejaké "pětky". Za tu cenu dost smutné.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Taky zaleží na tom kdo do toho stroje ryl ty ornamenty. Předpokládám že to nebyl nějaký učeň ale pravý japonský mistr ve svém oboru. Mě se líbí.

Ten cifr mi připomíná hladinu oceánu. :-))))

Upraveno uživatelem diver60
  • po měsících...
Odesláno

Chtělo by to reálnou fotku, z té katalogové nelze aboslutně nic vyčíst... Takže bych se zdržel hodnocení. Zdobení strojku je ovšem velmi apartní :-D

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...