Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 hodinami, Kairos napsal:

Nuncaky jsou taky zakazany, zabaveni, samosoudce a pokuta

Ale oni to zvladnou.....

Nuncak k životu nepotřebuješ, kapesní nůž je ale od nepaměti věc velmi praktická, bez něho nevycházím.

Odesláno
před 3 hodinami, Tobi napsal:

Nuncak k životu nepotřebuješ, kapesní nůž je ale od nepaměti věc velmi praktická, bez něho nevycházím.

Kapesni nozik do lesa na houby urcite vhodnejsi nez nuncaku, me tenkrat 2x za sebou vypustili v Passau gumy na autu, takze jsem to vyhodnotil jinak

Odesláno

Hmm, občas do Německa zajedu na nákup a v autě vozím sekeru a švýcarák. Švýcarák asi dobrý, ale co by řekli na tu sekeru? 🤔

• Haha 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska mně to přišlo z bookingu, bohužel těsně po dovolený :) . Tak to třeba někdo využije místo mě:

Získejte 15 % zpět v podobě kreditů na cestování. Rezervujte nyní! Nabídka trvá do 24. července 2025.

Mám jednorázovej kód, pokud někdo právě bookujete dovolenou, tak napište, pošlu.
BTW zabookovat se to musí do 24., ale je jedno, na kdy to bude, klidně až na prosinec :)

Odesláno

Do 20.7. platil můj, včera jsem zamáčkl slzu, a udělal rezervaci, a dnes tu čtu tohle😅Snad někoho potěší více 

Odesláno

Chceme dát pár dní (cca 4 - prodl. víkend) někde po česku a napadlo mě Ostravsko, bo jsem tam vlastně nikdy nebyl. Důlní a hutnické památky atd. (přítelkyně bude mít radost 🙂 ), taky nějaký kolo, koupání. Má to smysl? Případně co tam vidět a kde se ubytovat?

Jinak sousedící M. Beskydy a Jeseníky máme celkem prochozené, tam teď úplně nemusíme.

Odesláno

Pánové v srpnu máme děti pryč, tak jsem booknul 4 dny na Maltě s panímámou, ať si užije sluníčka. Nějaký prověřený tip ? Ubytko máme v Sliemě a obecné doporučení jsem prošel. Ale někdo nějaké místo, co ho opravdu zaujalo ? Díky za tip! 

Odesláno
před 5 minutami, Žigi napsal:

Pánové v srpnu máme děti pryč, tak jsem booknul 4 dny na Maltě s panímámou, ať si užije sluníčka. Nějaký prověřený tip ? Ubytko máme v Sliemě a obecné doporučení jsem prošel. Ale někdo nějaké místo, co ho opravdu zaujalo ? Díky za tip! 

Ja byl s rodinou v unoru na tyden a bydleli jsme zde - https://thepalacemalta.com/, muzu doporucit.

Odesláno

Díky, ubytování máme vyřešené. Spíš mě zajímal nějaký tip na výlet, co vidět, něco co bylo opravdu zajímavé. Těch možností je tam asi dost dle netu, ale na ty 4 dny to uteče a nechci jen ležet na pláži. Díky

Odesláno
před 8 minutami, Žigi napsal:

Díky, ubytování máme vyřešené. Spíš mě zajímal nějaký tip na výlet, co vidět, něco co bylo opravdu zajímavé. Těch možností je tam asi dost dle netu, ale na ty 4 dny to uteče a nechci jen ležet na pláži. Díky

walleta, marsaxlook, pak se dle casu treba podivat na sever (Aquarium, Pepkova vesnice), ale na ty 4 dny bude myslim stacit ten jih

Odesláno
před 20 hodinami, Žigi napsal:

Mně se moc líbilo v městečku Mdina, je tak maximálně na půlden. Protože jsem tam měl taky jen pár dní, tak jsem si pak na další den zaplatil výlet lodí na Gozo, kde je krásné to hlavní město + jsme měli zastávku i na Cominu na rychlou koupačku. Jako turisťárna samozřejmě, ale řešit tu dopravu po vlastní ose, to bych za den nestihl.

Odesláno

Jedu v září na pár dní do Gdyně.

Vzhledem k tomu, že je to trojměstí, bude tam spousta věcí které bych měl vidět.

Existuje podle vás něco, co bych si za žádných okolností neměl nechat utéct?

Děkuji za tipy, T.

Odesláno
před 15 hodinami, Tondaa73 napsal:

Jedu v září na pár dní do Gdyně.

Vzhledem k tomu, že je to trojměstí, bude tam spousta věcí které bych měl vidět.

Existuje podle vás něco, co bych si za žádných okolností neměl nechat utéct?

Děkuji za tipy, T.

Doporučuji navštívit torpédoborec Blyskawica (není to jen procházka po palubě, ale prolezeš vše opravdu pořádně včetně strojovny), a hned za ní stojící plachetní loď - nostalgický protipól proti té účelně válečné mašině ...

blysk.jpg

• Díky 1
Odesláno
před 7 hodinami, MaS napsal:

Doporučuji navštívit torpédoborec Blyskawica (není to jen procházka po palubě, ale prolezeš vše opravdu pořádně včetně strojovny), a hned za ní stojící plachetní loď - nostalgický protipól proti té účelně válečné mašině ...

blysk.jpg

Díky.

Jestli správně vidím, tak vzadu stojí školní Dar Pomorza, a ten jsem měl v plánu, takže si píší i Blyskawica, 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Ahoj, možná můj dotaz není adekvátní tomuto tématu, ale hledám tip, kde si dát ve Vídni dobrý štrúdl a klasický řízek ala "sloní ucho". Nechci centrum Vídně, ale spíše nějakou malou místí zapadlou restauraci nebo i poctivé bistro. Nechci luxusní prostředí ale dobré jídlo. 

image.png.67a1ef4c88728afe6fc5cb29cc868bd6.png

image.thumb.png.934f7b63df59bcb6195f33ba135da32f.png

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...