Z. Paul Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Aha...Prostě tam nejde bez rezervace zůstat na pláži jen tak. Lze rezervovat ubytování.Super, díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Preferujete pro letní dovolenou spíše červen nebo září? Poletíme letos do Řecka s dvouletým špuntem a osobně se kvůli vyhřátému moři přikláním asi k září. V červnu jsou samozřejmě delší dny, ale jinak mě nenapadá jiný důvod proč v červnu. S obsazeností hotelů to bude asi podobné, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 V zari dojizdi jeste nektery zeme prazdniny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Osobně preferuji září, už je větší klid a min lidi, moře ještě dost vpoho. Ty kratší dny mě až tak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Září, říjen má pro mě jedno velké lákadlo, dozrávají místní plody...artyčoky, olivy, fíky...prostě všechno, co nám tady na zahrádkách neroste a v červnu je to všechno ještě zelené. Zatím jsem v září nebyl, ale místní i lidi co už byli, to rozhodně doporučují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Preferujete pro letní dovolenou spíše červen nebo září? Poletíme letos do Řecka s dvouletým špuntem a osobně se kvůli vyhřátému moři přikláním asi k září. V červnu jsou samozřejmě delší dny, ale jinak mě nenapadá jiný důvod proč v červnu. S obsazeností hotelů to bude asi podobné, ne?Červen méně lidí, přijatelnější teploty, září daleko víc lidí a vysoké teploty, s dvouletým prckem nevím, nevím. Byl jsem třikrát, letos určitě opět červen Zakynthos který vřele doporučuji :-) Jinak všechny ostrovy mají hodně do sebe, úplně jsem si to tam zamiloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 My se také chystáme na Zakynthos. Zřejmě někam k Laganas. Lákají mě ty plody jak píše nicolas o post výše, ale asi to nechám rozhodnout náhodu nebo ženu (což možná vyjde na stejno :-)). Slyšel jsem, že Řekové moc neumí all inclusive a tak si říkám, že zaplatím jen snídaně a budeme si vybírat restaurace na večeři. Na druhou stranu s prckem by bylo "allin" pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 S dvouletým prckem bych vůbec neřešil All inclusive, spíš bych vybral nějaké klidné místo a apartmán s kuchyňkou. Rádi se tam přes poledne suchováte před sluncem, dáte voraz a něco dobrého si uvaříte. Laganas co já pamatuji je dost rušný, milión lidí a samej friťák, asi bych hledal odlehlejší místo, ale záleží samozřejmě na Vás. Projel jsem ho kompletně celé dvakrát na motorce a jsou tam krásná místa. My tedy letos s prckama taky fabrika na zážitky, rušné místo ale prostě věk dětí už to vyžaduje :-) Vy s dvouletým prckem si můžete ještě užít to správné Řecko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Moje decka (5 a 9) znaji jenom klidnou zatoku na Hvaru. Jednou za dva, tri dny mestecko se zmrzkou a malym hristem jako doma za barakem. Dvakrat, trikrat za 14 dnu vetsi mesto, kouknout na jachty, restauracka na obed a tak. Varime si sami (jednoduse a z mistniho), nanuky maji v mrazaku. Hospudka v zatoce je, takze muzou na zmrzku a limcu tam, kdykoliv maji chut. Dame tam i nekolik veceri, sem tam na pivo, vino... Gril mame na terase a jede prakticky denne - ryby, zelenina. Navic 14 dnu tam me vyjde jako 7 dnu levneho all-inu v nejake preplnene kokotine. Ja jsem full spoko a rodina taky.Letos jsem se jich ptal, jestli nepojedem jinam, do hotelu se vsim vsudy. Vsichni svorne chteji Hvar. Mam je za to mooooc rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ani se nedivím, škoda, že to terminove nejde sladit, udělal by se tam chrono sraz, letos tam plánuju celé září (cca 25 km od vás). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Moje decka (5 a 9) znaji jenom klidnou zatoku na Hvaru. Jednou za dva, tri dny mestecko se zmrzkou a malym hristem jako doma za barakem. Dvakrat, trikrat za 14 dnu vetsi mesto, kouknout na jachty, restauracka na obed a tak. Varime si sami (jednoduse a z mistniho), nanuky maji v mrazaku. Hospudka v zatoce je, takze muzou na zmrzku a limcu tam, kdykoliv maji chut. Dame tam i nekolik veceri, sem tam na pivo, vino... Gril mame na terase a jede prakticky denne - ryby, zelenina. Navic 14 dnu tam me vyjde jako 7 dnu levneho all-inu v nejake preplnene kokotine. Ja jsem full spoko a rodina taky.Letos jsem se jich ptal, jestli nepojedem jinam, do hotelu se vsim vsudy. Vsichni svorne chteji Hvar. Mam je za to mooooc rad Dal bys mi kontakt? My letos řešili dovču tak dlouho, až to bylo dost přebraný. Takže zase osvědčená Žuljana v obdobných intenícíh jako to máte vy. Ale už by to chtělo změnu, resp. rodina si ji žádá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Dal bys mi kontakt? My letos řešili dovču tak dlouho, až to bylo dost přebraný. Takže zase osvědčená Žuljana v obdobných intenícíh jako to máte vy. Ale už by to chtělo změnu, resp. rodina si ji žádá.Hele, nechci se vnucovat, ale zkus popojet do Trpanje a něco tam seženeš (nebo Borak)-osobní zkušenost z let minulych. Na Hvaru já jezdím přímo do Jelsy a jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Dík, beru každej tip :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Warane neco ti poslu. Jinak ja to zamlouval uz v lednu. S nasimi 14 dny to neni jednoduchy se sikovne vlezt. Navic zasadne odmitam sobota-sobota, takze o to horsi to je. Moznosti na Hvaru je spousta, od mesta po mestecko (dobre i to mesto je spis mestecko a mestecko vesnice), zatoky s prislusenstvim i uplne samoty. Je nas tady Hvaraku povicero Vybere si tam skoro kazdy. Nejvetsi problem je vzdalenost cca 1200km, coz ne kazdy zkousne. A letecky to je docela slozite, byt i to by slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Dík, tak ona ta Žuljana na Pelješacu taky není zrovna u ruky. Ale stojí to za to. Tak pls napiš, případně vyměníme info, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Moje decka (5 a 9) znaji jenom klidnou zatoku na Hvaru. Jednou za dva, tri dny mestecko se zmrzkou a malym hristem jako doma za barakem. Dvakrat, trikrat za 14 dnu vetsi mesto, kouknout na jachty, restauracka na obed a tak. Varime si sami (jednoduse a z mistniho), nanuky maji v mrazaku. Hospudka v zatoce je, takze muzou na zmrzku a limcu tam, kdykoliv maji chut. Dame tam i nekolik veceri, sem tam na pivo, vino... Gril mame na terase a jede prakticky denne - ryby, zelenina. Navic 14 dnu tam me vyjde jako 7 dnu levneho all-inu v nejake preplnene kokotine. Ja jsem full spoko a rodina taky.Letos jsem se jich ptal, jestli nepojedem jinam, do hotelu se vsim vsudy. Vsichni svorne chteji Hvar. Mam je za to mooooc rad Naše babička vzala holky jednou do Turecka (all, skluzavky, písek, hotel), když jsem se ptal jaké to bylo, hlásily že Hvařík je lepší. Taky jsem byl spokojený.. I když letos vynecháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Ja si neumim predstavit, si na dovoleny varit.. Ale kazdemu, co jeho jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Pánové, už mi to v kanclu nějak leze krkem, tak si říkám, že bych si vzala na pár týdnů "homeoffice" v nějakém AirBnb. Čím dál od lidí, tím líp, ideálně někde, kde se dá čumět do zelenýho, pít a jíst dobrý místní věci a nepotkat za celý den živáčka (kromě nákupu/jídla v nejbližší vesnici). Asi spíš Evropa a něco, kam se dá dojet autem, ale není to nutný. Přes co vlak naopak nejede, je kvalitní wifi. Docela se mi zalíbilo tohle, ale uvítala bych spíš nějaké osobní doporučení, pokud máte. Díky Upraveno 29. března 2019 uživatelem A_J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Pánové, už mi to v kanclu nějak leze krkem, tak si říkám, že bych si vzala na pár týdnů "homeoffice" v nějakém AirBnb. Čím dál od lidí, tím líp, ideálně někde, kde se dá čumět do zelenýho, pít a jíst dobrý místní věci a nepotkat za celý den živáčka (kromě nákupu/jídla v nejbližší vesnici). Asi spíš Evropa a něco, kam se dá dojet autem, ale není to nutný. Přes co vlak naopak nejede, je kvalitní wifi. Docela se mi zalíbilo tohle, ale uvítala bych spíš nějaké osobní doporučení, pokud máte. Díky Jestli Itálie bez lidí, tak doporučuji zajet až za Toskánsko - do Umbrie. Nádherná krajina a historická městečka a kromě Asissi nepotkáš autobus s turisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Moje decka (5 a 9) znaji jenom klidnou zatoku na Hvaru. Jednou za dva, tri dny mestecko se zmrzkou a malym hristem jako doma za barakem. Dvakrat, trikrat za 14 dnu vetsi mesto, kouknout na jachty, restauracka na obed a tak. Varime si sami (jednoduse a z mistniho), nanuky maji v mrazaku. Hospudka v zatoce je, takze muzou na zmrzku a limcu tam, kdykoliv maji chut. Dame tam i nekolik veceri, sem tam na pivo, vino... Gril mame na terase a jede prakticky denne - ryby, zelenina. Navic 14 dnu tam me vyjde jako 7 dnu levneho all-inu v nejake preplnene kokotine. Ja jsem full spoko a rodina taky.Letos jsem se jich ptal, jestli nepojedem jinam, do hotelu se vsim vsudy. Vsichni svorne chteji Hvar. Mam je za to mooooc rad Kdepak je to kouzelne mistecko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se