Dokusan Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Řím a Budapešť máme zasebou. Porto mám v plánu dlouhodobě. Lisabon také. Ještě zvazuju Edinburgh.Asi zkusím to Porto. V Petrohradu už bude kosa. Upraveno 8. června 2019 uživatelem Dokusan
horal Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Lákadlo, letecky lze přímo z Prahy. http://www.povlastniose.eu/blog/251-co-videt-a-navstivit-v-portu-deset-zastavek-na-prochazce-portem
Frostie Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Mám trošku prizemnejsi dotaz. Nemá někdo tip na nějaký zajímavý, eurovikend? Jezdíme každý rok s manželkou na 3-4 noci. Chci dobrou leteckou dostupnost, Evropu. Aktuálně přemýšlím na Petrohradem,možná Brugy nevím... Termín nejspíš konec října začátek listopadu.Soluň, Atény, Tel Aviv
Murphy97 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 (upraveno) Vikendu a obecne cestovani Evropou mame za sebou mraky a nemohu nedoporucit nas milovany Lisabon. Jako Porto je urcite pekne a utulne, ale v lete 2018 to bylo jedno velke staveniste a trochu to kazilo dojem. Upraveno 9. června 2019 uživatelem Murphy97
horal Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Edinburgh doporučuji velmi. Je to destinace presně pro formát eurovikendu jako Porto. V Edi jsme byli srpen, příjemný počasí. V Porto jsem byl první tyden v prosinci.Bylo to na košili a večer lehký svetr. Plavba po rece uz byla na bundu. Lešení jsem nikde neviděl asi měli naklizeno před svátkama. :-)
horal Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Moc se mi libilo take ve Florencii a jejim okolí. Pokud aktivně řídíš tak aute okruh z Florencie-Vinci-Pisa-San Gimignano-Flo. Italové npoužívají blinkry, ale jinak podobné jako v Čr.
Dokusan Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Díky za rady. Edinburgh nechám na příští rok. Letos tedy Portugalsko. Jsem rád, že jste mi potvrdili mého favorita. Lisabon nebo Porto? Toť otázka. Jdu studovat a čerpat inspiraci.
horal Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Az vyhodnotiš tak se poděl. v Lisabonu jsem ještě nebyl a ani nevím proč?
TomCZ Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Díky za rady. Edinburgh nechám na příští rok. Letos tedy Portugalsko. Jsem rád, že jste mi potvrdili mého favorita. Lisabon nebo Porto? Toť otázka. Jdu studovat a čerpat inspiraci.Do Porta letím za měsíc, tak ti pak řeknu.
Exiztence Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Mozna lehkej offtopic ale co mate jako carryon?
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Z Wroclawi s WizzairemDíky. Jinak mě napadla ještě jedna zajímavá destinace a sice Malta
Murphy97 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Byl jsem na Malte 3 dny sluzebne v unoru. 18 stupnu odpoledne v tricku, vsude pratelska atmosfera a pohoda. Ostrov jsem samozrejme nemel sanci procestovat, jen asi 4 hodinova prochazka Valletou, ale jo, mohla by to byt takova klidnejsi alternativa k velkym mestum....
Maro Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Chlapi nemáte prosím nějaké tipy na maroko? Jedeme teď na 10 dní (bohužel drahá polovička je učitelka a bylo mi důrazně vysvětleno, že se pojede přes prázdniny) Přemýšlím že bychom se zašili před horkem do hor, ale nevím nakolik je to reálné. Přilítáme do Marakese a pak zatím žádný větší program nemame. Jeden den bychom rádi vyzkouseli surfy ale když ne tak se svět taky nezbori. Co se tyka auta tak tam jsem hodně na vážkách a moc se mi do půjčování nechce, ale určitě si nechám poradit od znalych.
denyhami Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Rychlá otázka.. na Kapverdy lepší vzít eura nebo usd?Díky
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Díky za rady. Edinburgh nechám na příští rok. Letos tedy Portugalsko. Jsem rád, že jste mi potvrdili mého favorita. Lisabon nebo Porto? Toť otázka. Jdu studovat a čerpat inspiraci.Tak nakonec to bude Malta
African Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Tak nakonec to bude MaltaDáváš dohromady barák :-)
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Dáváš dohromady barák :-)No bohužel jsem si utrhl achilovku, tak na baraku(chalupě) budou muset makat jiní. A abych jim nebyl tak vzdálen, vybral jsem Maltu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se