Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy


Doporučené příspěvky

před 12 minutami, nickolas napsal:

S deckama, bez? Dejte Velkou Fatru. 

Dítě jedno, skoro 4 roky, na túry není ani malá ani velká... já bych proběhal po Fatre hned. 🙂

Zkusíme asi hotel Boboty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poprosil bych tip na nějaký penzion v okolí Lednice.

Termín půlka září, čt-ne, 3 noci, 2 os.... Koupání a Lednicko Valtický areál v dojezdove vzdálenosti na kole. A rád bych někam zamkl kola.

Chtěl sem Hlohovec, ale už toho moc není a nechci blokovat půlku pokoje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, Lion napsal:

Poprosil bych tip na nějaký penzion v okolí Lednice.

Termín půlka září, čt-ne, 3 noci, 2 os.... Koupání a Lednicko Valtický areál v dojezdove vzdálenosti na kole. A rád bych někam zamkl kola.

Chtěl sem Hlohovec, ale už toho moc není a nechci blokovat půlku pokoje.

Penzion Mušlov, cca 10 km od areálu... kamarád tam měl svatbu, je to tam fakt pěkně.

https://www.muslov.cz/

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Maxel napsal:

Tam to máme rádi. Kde’s měl ubytko?

Hotel Sklář, byl jsem tam dvakrát na konferenci a tento rok prvně soukromě. Hezké pokoje, super kuchyně, základní wellness, dobrá dostupnost, bazén, tenis, dětské hřiště, bar a profi personál. A rezervaci doporučuji přes jejich web, je to výhodnější než přes booking. Fotka je z louky pár metrů pod hotelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 7. 2020 v 14:47, nickolas napsal:

Zatimco ja na Hvaru, zahoracke krumpole, spisskou slaninu, fatranskou bryndzu...

Mozem sa nieco opytat? len aby si to ujasnila. ty si siel na Hvar a doniesol si si svoje pivo, zemiaky, slaninu a bryndzu? a varil si si tam z dovezenych surovin? dobre tomu rozumiem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej, privezl jsem si svoje pivo. Bryndzu a slaninu privezli kamaradi ze Slovenska. Halusky na Hvaru jsou tradice a pochvaluje si je i nas zdejsi restaurater, ktery se na ne cely rok tesi. Ostatne jako na slivovicku a Plzeň. Mas proti tomu nejake konkretni vyhrady, nebo seres jen tak ze zvyku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, co vas udivuje, myslim ze to je furt standart, ze si cesi na dovo berou vlastni suroviny a vari si a vari si a varí si, venku max zmrzku a neco pro haranty, pivko obcas...ja kdyz sem nekde 14 dnu, tak si taky rad uvarim poctivej vyvar, rizek... why not?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...