DavidLC Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 2 hodinami, African napsal: To chápu, takhle to mám s jednou chatou v horách kam jezdím stabilně na prodloužený víkendy už dlouhá léta. Pokud při tom má člověk čas objevovat nové, o nic nejde Mě konečně potvrdili ubytování v Mondsee, kam jedu poprvé lézt s juniorem, yes. Letos zdá se mi to všude nějáké nabité řeknu Vám, plánuji půl roku dopředu všechno a už mám docela stresík Ani za RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 2 hodinami, DavidLC napsal: Ani za RLX Tak tady bych se definitivně zesral i já, Alex je magor Je super, že mám v Mondsee pár kamarádů co lezou a znají lokalitu velmi dobře. Na kluka budeme dva, takže dvojí jištění, protože už je to tam také trochu vzdušnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Nejake tipy, co videt v Budapesti? Chceme nejake termaly (klide dvoje-troje) a trochu pamatky. Budeme mit na to 3,5 dne, takze spis jen takova ochutnavka. Predem diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Tržiště je super, mají tam pěknou ZOO, zubačkou k Matyášovu chrámu, aquapark je tam parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 6 hodinami, Tomas_2002 napsal: Tržiště je super, mají tam pěknou ZOO, zubačkou k Matyášovu chrámu, aquapark je tam parádní. Jak psal Tom, tak tržnice parádní a kde jinde si máš také koupit husí škvarky light? Ten chrám jistě dej a stojí za to dát si od řeky schody k hradu, je odtamtud nádherný výlet. Do termálů bych ráno kopnul do vrtule a zajel bych si někam v okruhu jedné hodiny od Budapešti. (pozítří jedu na čtyři dny do Celldomolk, to je třeba pecka složením vody a klidem) https://travelking.cz/madarsko/deal/6910/celldomolk-jufa-vulkan-thermen-resort?gclid=CjwKCAjwxOCRBhA8EiwA0X8hiwx-fJwBDhd5wWe10a3hCm2RfnUB9pjwryp88xgPMuzAiFN1gayoNxoCt60QAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Z lázní přímo v Budapešti určitě ty největší/nejznámější https://www.szechenyibath.hu pro to hafo bazénů a architekturu a pokud bude čas, tak https://en.rudasfurdo.hu , tam mají kromě tradiční turecké části i nový parádní bazének na střeše s výhledem na Dunaj a okolní panorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Diky, panove. Kdyz jsme u ty trznice, ma cenu vozit domu nejaky klobasy a salamy? Jsem fanda Picku, a nerad bych koupil neco jakoze domaciho, ale pritom horsiho nez Pick / Rakoczy salam z Billy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Samozřejmě že má. Hungároši nejsou jako Češi, ti se na jídle neošiděj Já tam kupoval klobásy (čípoš = pálivý, nečípoš = nepálivý ), uzená kachní stehna, mají taky skvělý rajčata, nakládanou zeleninu, uzený ryby ... pak jsem se vždycky napakoval sušenou sladkou paprikou do guláše, atd Teď už máme obchod s maďarskejma specialitama hned vedle ve městě, tak nemusím až do Budapešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 zober domacu klobasu (házi kolbász), pokukaj gyulai, csabai kolbász, urcite bude moznost ochutnat nakrajanu u predajcov, ochutnas, uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Nemáte někdo vyzkoušený nějaký ubytování v Budapešti? Rozumný parkování a dostupnost mhd výhodou, u lázní to být nemusí. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 https://paprika-deluxe-apartments.budapest-apartments.org/cs/ V centru, na pěší zóně. Plno hospod a kaváren v okolí. Všude kousek. Parkoviště taky blízko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Tak koukam, ze jsem dlouho neletel s Ryanair. Palubni zavazadlo 40x25x20 to je teda naloz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 1 hodinou, warann napsal: Tak koukam, ze jsem dlouho neletel s Ryanair. Palubni zavazadlo 40x25x20 to je teda naloz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 4 hodinami, warann napsal: Tak koukam, ze jsem dlouho neletel s Ryanair. Palubni zavazadlo 40x25x20 to je teda naloz A nám dnes Quatar airlines 600 CZK za výběr sedačky, taky pěkný Musí tu absenci v létání nějak dohonit no, to trochu chápu, ale radši bych to viděl v ceně letenky, aby to nevypadalo tak blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Tak tady se z sedadlo taky plati. Ale na to uz jsem si aspon u tohodle typu aerolinek zvykl. Ale ta bagaz, bezny palubni kufr za priplatek cca 1600kc a velkej kufr dolu vubec neb mame prestup v Bruselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 12 minutami, warann napsal: Tak tady se z sedadlo taky plati. Ale na to uz jsem si aspon u tohodle typu aerolinek zvykl. Ale ta bagaz, bezny palubni kufr za priplatek cca 1600kc a velkej kufr dolu vubec neb mame prestup v Bruselu. U nízkonákladové společnosti bych nemrknul ani okem, ale Quatar? WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Vsak jo. Souhlas. Jen doufam, ze to mame aspon na sezeni a ne na stojaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Takovy polosezeni Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Supr. To uz vazne nekde zavedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se