Kristian.nov Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Pár prvních fotek mých ze servisu navrátivších se Autavií 112.603 Dal sem je zkušebně na můj oblíbený Rios Bass a opět nezklamal. Na 28 let starý hodinky myslím dobrý... Nadčasovost z nich přímo sálá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Pěkné Autavie, škoda té lunety - tenhle typ se špatně shání. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Tak to je parada! Gratuluju..... A tise zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Nadherny chrona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Krasa nesmirna! Kde byly v laznich a co dostaly za peci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Kurwa, drát... Hergot, to je matroš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Tak tohle se povedlo,skvělý hodinky,skvělý fotky,skvělý pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Super hodinky,stručné,jasné,výstižné,žádné ukousnuté čísla a navíc mají datum.Deset bodů z deseti /jsem si naslintal do klávesnice/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Jsou nádherný... přesně si vybavuju pocity, který jsem měl u svejch. Designem předběhly svojí dobu... nikdo nechtěl věřit, že to byly hodinky ze sedmdesátejch let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Paradni chrona,pripojuju se ke gratulacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Jako, že mě v současném chronoobdobí světlé cifry neberou, tak tohle je paráda. Elegantní a nadčasové jako hrom....slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 V takové kondici jsem snad Autavie ještě neviděl. První mě napadlo, že se jendá o nějakou reedici. Závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Díky všem... Byly u Mechana, hlavní bylo "GO motoru" a těsnění... z vnějšku jsou měněné jen tlačítka chrona a sklíčko...Vložka lunety by chtěla taky vyměnit, ale díly se shánějí mizerně a tahle luneta mi přijde nesehnatelná... Tak ještě pár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Jsou prostě Bomba! Opravdu moc nádherný... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Rallye strap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 hodne velka parada:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Tah je tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Nejvíc jim podle mě služí ta kůže. Jinak opravdu nádhera, na to se ani nedá nic moc říct, jen zírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Nádherné chrona - naprostá pecka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se