kuncák7 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Po celej rok tah, max obcas kaucuk ci kuzi,ale ta me moc nevydrzi.
JHonza Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Po celý rok takřka výhradně tah, jen občas oblekovky nebo vintage na kůži. A v nedávném vedru taky ještě NATO. Kůže nebo kaučuk - úděsná představa (kaučuk nebo guma v kteroukoliv roční dobu). Včera:
georgejv Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Je to asi dost individualni a pausalne se neda naordinovat zaruceny recept. Leto, zima, u mne vzdycky kuze nebo kaucuk. Kaucuk ma tu vyhodu, ze z nej lze velmi snadno omyt zbytky soli z potu. Navic zpoceny kaucuk na ruce neklouze tak, jako zelezo, ale je to jen muj pocit.
siwi Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 V 10. 8. 2013 v 9:45, georgejv napsal: Je to asi dost individualni a pausalne se neda naordinovat zaruceny recept. Leto, zima, u mne vzdycky kuze nebo kaucuk. Kaucuk ma tu vyhodu, ze z nej lze velmi snadno omyt zbytky soli z potu. Navic zpoceny kaucuk na ruce neklouze tak, jako zelezo, ale je to jen muj pocit.No vida, s tím železem na zpocené ruce mám úplně opačnou zkušenost. Mně na něm hodinky kloužou právě jen, když je chladno, a ruka zpocená není. V létě se mi usadí na jednom místě a ani se nehnou. A při tom je nemám nijak natěsno.
Wimpi Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Zdravím ostatní závisláky. Střídám několik hodinek na různých druzích řemenů. Nejčastěji kráva, krokodýl, nerez a kaučuk. V těch hrozných vedrech mi hrozně vadilo mosit kterýkoliv kožený, kaučuk byl jakž takž, a nerez byl úplně bez problému. A co vy? Ovlivnilo vedro nějak váš výběr hodinek.
Frostie Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 V 12. 8. 2013 v 21:45, Wimpi napsal: Zdravím ostatní závisláky.Střídám několik hodinek na různých druzích řemenů. Nejčastěji kráva, krokodýl, nerez a kaučuk. V těch hrozných vedrech mi hrozně vadilo mosit kterýkoliv kožený, kaučuk byl jakž takž, a nerez byl úplně bez problému.A co vy? Ovlivnilo vedro nějak váš výběr hodinek.ve vedru a vlhku pouze nerez/titan, na koupání případně kaučuk /ne silikon/. Kůži nasazuji až při ochlazení
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Guma/kaučuk/silikon a nevadí ani kov. Naštěstí vedra skončily.
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Vedro a vedro,vždytˇ je léto a sakra krátký http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63922-tropick%C3%A9-vedrotah-nylon-nebo-k%C5%AF%C5%BEe-na-z%C3%A1p%C4%9Bst%C3%AD/
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Celkem se vyberem nezatezuju,nosim to,na co mam chut,nejvice hodinky na kovovem tahu,ale obcas i na kuzi.
odjinud Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Mě je to jedno, spíš jsem ve vedrech pro malý a lehký hodinky jako takový. Nejhorší jsou teď g-shocky... no, zrovna jedny teď beru do Řecka, tak poreferuju :-)
bacil.357 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 G-shock jsem nosil celé minulé a kus letošního léta. Vlastně non-stop celý rok a půl. A vůbec mě nenapadlo, že by guma byla nepříjemná. No, možná to bylo tím, že jsem nepoznal nic lepšího. Ne, vážně, guma je v poho. Nosím ale hodinky lehce volné. Nemám rád, když je jsou na ruce "utažené na fest".
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Tedˇ tu mám fakt bezva příspěvek,když už jste to sjednotili do jednoho vlákna,nešlo by to moje pindání smáznout?
mazzi Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Do práce tah "na volno" a k vodě Nato.
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Zima, jaro, podzim kůže , v lete vetsinou tah, ale ani kvalitni guma/ kaučuk nevadi.
maiq Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Moje zkušenost je taková, že se mi ocelový tah docela lepí na ruku, jakmile se trochu zpotím, pod vodou zase naopak hrká na ruce. Na víkendy a k vodě volím NATO, dá se jednoduše přehodit a vyprat. A když potřebuju něco ke košili, tak nasadím nějaké menší vintage oblekovky, aby byly na ruce lehčí na užším řemenu.
Seamaster Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 V 8. 8. 2013 v 15:14, USER47 napsal: Já jsem nosil už všechno možný a imho je to celkem fuk. Když se člověk potí, tak je opruz všechno. Chce to často hodinky odkládat a ruku odvětrávat, pak člověk snese i kůži:).Tohle podepisuju, cela tahle debata je tak subjektivni, ze je informacne v podstate na h....o. Osobne muzu rict, ze v tropech nejlepe velcro, da se to pripnout kdykoliv na bagl, opasek. A neni to leskle, tak to nepritahuje domorodce:))
t.p Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Pokud je normální teplota, je mi to celkem jedno, tah, kůže, guma nebo hadr. Do tropického vedra jedině hadr.Dělám si teď měsíční výlet po Asii a na Seiko Monster mám zulu strap, který pot v pohodě pohltí (chce to občas trochu vyprat )Vůbec nevím, že mám hodinky na ruce. Kdybych měl výše zmiňované, tak už mám ruku pěkně osypanou.Takže můj verdikt zní: Do tropického horka nato nebo zulu.
Frostie Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 V 4. 11. 2013 v 10:39, t.p napsal: Pokud je normální teplota, je mi to celkem jedno, tah, kůže, guma nebo hadr. Do tropického vedra jedině hadr.Dělám si teď měsíční výlet po Asii a na Seiko Monster mám zulu strap, který pot v pohodě pohltí (chce to občas trochu vyprat )Vůbec nevím, že mám hodinky na ruce. Kdybych měl výše zmiňované, tak už mám ruku pěkně osypanou.Takže můj verdikt zní: Do tropického horka nato nebo zulu.nechci s tebou polemizovat, ale jsem zcela opačného názoru. Na ten NATO/Zulu strap si v tropech akorát nachytáš muňky a jiný hmyz + bakterie a i ten pot nebude úplně komfortní, nehledě na to, že při delším pobytu možná ani nebude moc možností, kde to vyprat... Kůži v žádném případě, guma jen podmínečně. Já naopak doporučuji titan a pak chir ocel
odjinud Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Tak g-shocky s ocel. dýnkem a na jejich originál gumě nebyly v Řecku nic moc a to to byly docela lehké hodinky a měl jsem je hodně povolené. Potily se jako prase, hlavně dýnko. Ale taky asi blbej tvar... ještě mám starý g-shocky "raysman", skoro 2x tak větší a jinej pásek a titanový dýnko dělaj docela rozdíl. Nicméně skoro všichnu vojáci jedou sportovní hodinky (casia, suunta...) na gumě a evidentně to nikdo neřeší.(no, asi to nejsou takový poserové jako my :-) )
t.p Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 V 4. 11. 2013 v 10:51, Frostie napsal: nechci s tebou polemizovat, ale jsem zcela opačného názoru. Na ten NATO/Zulu strap si v tropech akorát nachytáš muňky a jiný hmyz + bakterie a i ten pot nebude úplně komfortní, nehledě na to, že při delším pobytu možná ani nebude moc možností, kde to vyprat... Kůži v žádném případě, guma jen podmínečně. Já naopak doporučuji titan a pak chir ocelAle jo, to můžeš být, má zkušenost je jiná, nic se na to nechytá ani nevím proč by mělo.Co je důležité ten pásek saje pot, to guma nebo nedej bože ocel neumí.V tomhle hicu je to věc celkem důležitá. A co se týče toho přežmoulání, tak je vždy kde. Ještě mě napadlo jedno elegantní řešení. Vzít si cibule, pak se člověku nemá co potit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se