Přejít na obsah

'POPEYE'

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Odesláno

Absolutní špička,parádní marinˇácká bedna a super hrdina na cifru,paráda,ale pro hodinky za sto eur,tam je ta cílová skupina trochu jiná,ještě před pěti lety by syn zajásal,to mu bylo sedum,jinak maximálně do trezoru-hele jaký mám všelijaký rolády.

Odesláno

Speedmaster snoopy mi připadá daleko sympatičtější ;) ale ono to bude tím, že se jedná o originál od Omegy a ne jen další paskvil od jakési "tuningové" firmy.. 

Vybral bych si box na nářadí a NATO strap..

Odesláno

Keď teraz vidím behaťˇ na lodi kanadských námorníkov z Newfoundlandu s tričkami Popeye's (Supplements), tak už poznám i cieľovku, na ktorú v "Bastlforde" mieria :D (ľudia čo nevedia čo s peniazmi, a majú radi veľa-často obskúrnych-hračiek)

Popeyes.png

F.

Odesláno (upraveno)

ta krabica je super  :smile_anim:   inac by som chcel vediet ako to tvorca hodiniek myslel. ci ako recesiu, alebo ako serioznu vec pre fanusikov hrdinu...

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Pro menší dítě pracháčů, proč ne? Nebo do sbírky. Ale na normální denní nošení? Je to hezkej recesní kousek a časem bude mít jistě ještě větší cenu, ale teď nevím, nevím.

Odesláno (upraveno)

Mně tedy přijdou výtečný, určitě si je zařadím mezi svoje oblíbený rolexky. I některý další bamfordy tam patří, ale tohle je jeden z nejpovedenějších.

Nevím, co máte s těma dětma, pro ně tedy opravdu nejsou, nebo přesněji ani o chlup víc, než norrmální yachtmastery. Se vším všudy vytříbenný vkusný prudukt "vysoké" popkultury spojující dvě její ikony, nic víc, nic míň. 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Kdybych byl vystredni milionar, tak si ty celozlaty koupim. Ale nejsem ani vystredni, ani milionar, tak nic.

keby som nevidel tu foto s vianocnym overalom tak by som ta za vystredneho ani nepovazoval :)

k roladam: su super :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...