Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych Vás požádat o radu kolegové. Rád bych své drahé polovičce pořídil její první, aspoň trošku pořádné, hodinky a protože se jí nejvíce líbí mé pilotky,

ale 44 už jí na ruce opravdu nesedí, budu hledat v těchto vodách.

zadání je tedy následující:

- pilotky (baumuster A)

- velikost do 40 mm (obvod zápěstí má cca 16)

- limit úplně maximálně 15 000 českých (nemusí být nutně nové).

ideální parametry, které ale nejsou všechny podmínkou:

- handaufzug, úplně ideálně unitas, jen nevím, jestli se vejde do tak malého pouzdra (ať si k nim trošku vytvoří vztah), ale šel by přinejhorším i automat s možností ručního nátahu

- safír s vniřním AR

- průhled na strojek (pokud bude aspoň trošku na co koukat)

- řemen s klasickou dvojicí nýtů (podezírám ji, že to je její hlavní kritérium při výběru pilotek), ale ten už se dá případně nechat došít u místních mistrů.

Našel jsem nějaké Laco, ale ty jsou s ručním nátahem ve velikosti 42, dále pak Archimede 39H (ale je to automat), no a pak spoustu pěkných Stowa, ale ty už jsou trošku přes limit a dodací lhůta je 23.12.2013.

Z toho co je trošku mimo klasické pilotky, ale líbilo se jí na fotkách, mě napadá ještě Sinn 556A, ale to je na tahu taky přes limit.

Pokud Vás napadne ještě něco jiného, budu Vám velice vděčen.

Odesláno (upraveno)

nie su to  pilotky (takze ked tak ma zignoruj).....aaale doporucim Sturmanskie Gagarin (pachnu kozmom :-)), a zena ich velmi rada nosi. nemaju vychytavky, ktore nasledne pozadujes (zafir, priehlad..), ale ak nie je tvoja polovicka chronomagor, tak toto robit problem nebude

Upraveno uživatelem palom
Odesláno

přesně na tohle jsem se tu před nějakou dobou ptal, jen s průměrem striktně 36mm a nic jsem nezvěděl.

jen Laco má na ruční bez průhledu a stojí cca 20k. U Stowy jsem našel podobné jako u tebou zmiňovaných Archimede, tedy průhled, ale automat

Odesláno (upraveno)

Díky za reakce pánové. :notworthy:

palom: měly by to být designově pravověrné pilotky (černý cifr, atd...) a ta azbuka na cifru by asi neprošla.

Sedlin: vím, že je to oříšek, proto tu s tím otravuju :helpsmilie:

Horhe: díky moc za odkaz, ale bojím se té velikosti a u Laco obecně i toho jejich "saténového" pouzdra :crying_anim02:

Protože má polovička není (narozdíl ode mě) žádný chronomagor, na značce jako takové nezáleží. Kdyby moje Ticina dělali ve velikosti 40, tak by byla spokojená, jako želva. Tím chci jen upřesnit, že zde jde opravdu z větší poloviny jen o design. Budu rád, pokud se něco najde a neskončí s Ganty nebo podobnou hrůzou posetou sklem s nějakou quartz čínou vevnitř za stejný peníz.

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno

Co by řekla drahá polovička na něco od ChW ?

Limitka   C5 Battle of Britain (38mm)

C10 Aviator MK 1   (42mm)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky Vraby, ale u prvních neprojde barva cifru a u těch druhých zase velikost:-( Zatím to vypadá na z nouze ctnost v podobě Archimede.

Odesláno

Já bych zkusil napsat do Stowy, jestli by ti nesmontovali pilotky s Etou 2801, párkrát už jsem to někde viděl. To by pak byly pilotky jak víno, velikost 40 a sama si může žena navolit, jak chce, aby to vypadalo. :)

Odesláno

Opět díky za nápady. Co se týče toho návrhu se Stowama, bojím se, že už by to bylo na pětiletku, když jim sériové modely tak trvají (aktuální termín dodání je na vánoce).

Ty Hamiltony se mi moc líbí, uvidíme, co na to poví má drahá. Každopádně díky moc kloubiku :notworthy: 

Budu rád, pokud Vás napadne ještě něco.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...