Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za pohodový obchod a pokec u kafe :-)

Odesláno

Nakonec to neklaplo, ale Števo je "oldschool" chronomagor se vším, co k tomu patří. Rozhodně doporučuji a jen mne mrzí, že to bylo jen na dálku. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Taky se musím připojit s pochvalou. Velmi příjemný parťák, se kterým je naprosto bezproblémová domluva. Vše klaplo rychle a bez jakýchkoli zádrhelů, navíc přidal sám od sebe ještě příjemný bonus.

Takže palec hore.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Dakujem za obchod, prisiel, videl, kupil...velmi prijemny chalan a mrzelo ma ze som nemohol pokecat...doporucujem vsetkym

Upraveno uživatelem stefan716
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Vsetko super, prijemne stretnutie a pokec, par prihod z historie chronomagu ako bonus ;) par naramkov na pam k tomu - takze vyborne a dufam do skoreho stretnutia mozno coskoro v brne uz ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Přidávám se kladným hodnocením, obchod s výměnou sice jen na dálku přes prostředníka, ale vše bez problémů. Opravdu oceňuji ochotu poslat mi poštou hodinky nabízené k výměně k nezávaznému rozhodnutí, zda ano či ne. Doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Po té dovolené jsem úplně zapomněl, takže takhle zpětně - skvělá komunikace, potěšila projevená důvěra při zaslaní dopředu ?na zkoušku?, skvěle zabaleno a rychle posláno.

Prostě parádní obchod a za mě rozhodně palec nahoru!

Díky ještě jednou.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Po vsech pozitivnich referencich uz asi ani nikoho neprakvapim. Vcerejsi obchod byl super. Skvela komunikace plus jeste moznost vyzkouset dalsi kousky ze sbirky :) Jeste jednou diky ;)

Upraveno uživatelem Conn
  • po měsíci...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Díky za pomoc při zprostředkování koupě hodinek. Bez tebe bych se k nim nedostal.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Stevo je borec, se kterym je radost obchodovat 🙂 Rychla, pohodova a seriozni domluva

• Po letech...
Odesláno

Se Štefanem poprvé, všechno v pohodě a bez chyby, rychle, jasně a férově. Díky za obchod a samozřejmě rád doporučuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...