madmaxx Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 http://thoughts.onthedash.com/thoughts/autavia-guide/http://www.onthedash.com/Guide/_Chronographs/62.Autavia/d.Automatic_Autavias/72.Reference_1163V/http://www.onthedash.com/docs/CompareViceroys.shtml
guzmic Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Když kafe tak s Cafe racerem (1979/ 4 válec, 4T, s výfukem Marving 4v1)K tomu 70.viceroyky (-:Autavie jsou krásný, ale tu Benelli bych chtěl doma asi víc. :-)
AndyAaron Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 @Dzos - mam je od chlapika z Madarska. Pokud byly prebrousene, tak celkem citlive. Ciselnik hezky vycisteny, strojek krasne slape. Asi ale nekdo trochu drbal i do lumi, protoze na to, ze by to mely byt tritiovky, tak podezrele moc sviti. Luneta se shani dost blbe, to je pravda, ale ta ?svetova? k nim celkem sedi. Na denni noseni jsem spokojenej, aspon se o ne nemusim extra bat
Kluk jako buk Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Jsem taky patecne naladen, s novym kouskem po nejake dobe zpet v gangu Pěkný, to jsou ty z chrono24? Taky jsem po nich koukal, ale nakonec jsem se plácnul přes kapsu a šel do těhle:
saida Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Pěkný, rezavý auta,rezavý holky.....díky
ponorka9 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Pěkný, rezavý auta,rezavý holky.....díky S tím zcela souhlasím a za mě ještě zvedám palec za tu vytuněnou kachnu a ten úžasný výhled z okna mrakodrapu, tak ten je dechberoucí
guzmic Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Kdo neměl zrzavou, neví co je láska...
Piplík Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Super sobota !Ta fotka vylodění vojsk mě vzalaA potápění k vrakům letadel v takové společnosti musí být ?adrenalin?
Pavelpu27 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Kdo neměl zrzavou, neví co je láska...Čím rezavější střecha, tím větší vlhko ve sklepě...
AndyAaron Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Pěkný, to jsou ty z chrono24? Taky jsem po nich koukal, ale nakonec jsem se plácnul přes kapsu a šel do těhle:Jestli byly na chronu nevim, ja je bral z ebaye.Na tech tvych mi nesedi ty bile rucky. Tak to ma byt?
guzmic Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Čím rezavější střecha, tím větší vlhko ve sklepě...Ženy se dělí na dvě skupiny, zrzky a všechny ostatní. :-)
bandicoot Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Ta černá našlapaná trojka MB, Audi a BMW je skvělá.Vytetovaná zatáčka F1 je Spa? Formule jsem kdysi na PC jezdil nazpaměť, ale už mi to vyšumělo.
madmaxx Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 super cool - Porsche 917K asi jediný auto na značkách původně stavěné pro Le Mans
Kluk jako buk Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Jestli byly na chronu nevim, ja je bral z ebaye.Na tech tvych mi nesedi ty bile rucky. Tak to ma byt? Google vyhazuje celkem dost takových (kombinace červené datum - bílé ručky), proto věřím tomu, že to tak být má. Navíc jsou skutečně v NOS stavu, takže pochybuju, že na nich cokoliv bylo měněno. Problém je, že se je teď budu bát nosit, takže pokukuju po nějakých pěkných nošených.
AndyAaron Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Jo, tak to mam taky. Clovek hleda co nejhezci kousek, pak se ho boji nosit nebo mu to je lito, tak hleda nejaky vic vylitany ma noseni. Klasika
VintageLover Odesláno 10. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Ta černá našlapaná trojka MB, Audi a BMW je skvělá.Vytetovaná zatáčka F1 je Spa? Formule jsem kdysi na PC jezdil nazpaměť, ale už mi to vyšumělo.jj Senna a Spa.
bizzydko Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Tie JPS ze som ich pustil .. krasna naloz Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanderer Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 (upraveno) Moc pěkná várka fotek. Mimochodem, nevíte, kde bych sehnal nášivku Heuer? Samozřejmě repliku. Mám jednu červenou bundu a tam by se mi hodila. Upraveno 10. června 2018 uživatelem Wanderer
guzmic Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 https://m.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_odkw=Heuer+jacket+logo&_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=Heuer+logo Na ebay je toho hromada.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se