Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když kafe tak s Cafe racerem (1979/ 4 válec, 4T, s výfukem Marving 4v1)

K tomu 70.viceroyky (-:

Autavie jsou krásný, ale tu Benelli bych chtěl doma asi víc. :-)
Odesláno

@Dzos - mam je od chlapika z Madarska. Pokud byly prebrousene, tak celkem citlive. Ciselnik hezky vycisteny, strojek krasne slape. Asi ale nekdo trochu drbal i do lumi, protoze na to, ze by to mely byt tritiovky, tak podezrele moc sviti. Luneta se shani dost blbe, to je pravda, ale ta ?svetova? k nim celkem sedi. Na denni noseni jsem spokojenej, aspon se o ne nemusim extra bat ;)

Odesláno

Pěkný, rezavý auta,rezavý holky.....díky

S tím zcela souhlasím a za mě ještě zvedám palec za tu vytuněnou kachnu a ten úžasný výhled z okna mrakodrapu, tak ten je dechberoucí:)

Odesláno

Pěkný, to jsou ty z chrono24? Taky jsem po nich koukal, ale nakonec jsem se plácnul přes kapsu a šel do těhle:

Jestli byly na chronu nevim, ja je bral z ebaye.

Na tech tvych mi nesedi ty bile rucky. Tak to ma byt?

Odesláno

Čím rezavější střecha, tím větší vlhko ve sklepě...

Ženy se dělí na dvě skupiny, zrzky a všechny ostatní. :-)

Odesláno

Jestli byly na chronu nevim, ja je bral z ebaye.

Na tech tvych mi nesedi ty bile rucky. Tak to ma byt?

Google vyhazuje celkem dost takových (kombinace červené datum - bílé ručky), proto věřím tomu, že to tak být má. Navíc jsou skutečně v NOS stavu, takže pochybuju, že na nich cokoliv bylo měněno. Problém je, že se je teď budu bát nosit, takže pokukuju po nějakých pěkných nošených.

Odesláno

Jo, tak to mam taky. Clovek hleda co nejhezci kousek, pak se ho boji nosit nebo mu to je lito, tak hleda nejaky vic vylitany ma noseni. Klasika :D

Odesláno (upraveno)

Moc pěkná várka fotek. Mimochodem, nevíte, kde bych sehnal nášivku Heuer? Samozřejmě repliku. Mám jednu červenou bundu a tam by se mi hodila.

Upraveno uživatelem Wanderer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...