pebe Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 můj názor je, že pokud je na dýnku psáno Stainless Steel Back, znamená to ocelové pouze dýnko, zbytek pochromovaná mosaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 sice nejsou na ruce, ale mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak jsou doma a jsou samozřejmě chromované, takže pouzdro nepřebrousím, ale na živo to jde přežít, prostě známky nošení.....Dokonce bych se nebál říct, že jsou nádherné.Ciferník a ručky jsou ve 100% stavu a podle nepoškozeného dýnka, do to ho nelezl žádný bastler.Natáhl jsem je, seřídil a běží a nulují a co by člověk chtěl víc.... Servis je stejně nemine. Možná vyměním sklo, které má škrábance, ale to ještě nechám uzrát.Jinak jsou to pěkné mastodonty výška je cca 13,5 mmm šířka bez tlačítek a korunky je 43mm a lug je 45mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Parádní kup, tiše závidím. ;-) Já čekám na další hřebíček do rakve, ale nějak se to nechce pohnout. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Já dnes po dlouhé době bulíky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Dnes chrono. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Dvě pracovní fotky ze včerejška... Ta lupa si o takovou fotku přímo říkala. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak jsou doma a jsou samozřejmě chromované, takže pouzdro nepřebrousím, ale na živo to jde přežít, prostě známky nošení.....Dokonce bych se nebál říct, že jsou nádherné.Ciferník a ručky jsou ve 100% stavu a podle nepoškozeného dýnka, do to ho nelezl žádný bastler.Natáhl jsem je, seřídil a běží a nulují a co by člověk chtěl víc.... Servis je stejně nemine. Možná vyměním sklo, které má škrábance, ale to ještě nechám uzrát.Jinak jsou to pěkné mastodonty výška je cca 13,5 mmm šířka bez tlačítek a korunky je 43mm a lug je 45mm 20160203_090801.jpg20160203_090802.jpg20160203_091236.jpgGratuluju tak to jsem neodhadnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Prý na co ty papíry pořád schovávám, když už ty hodinky dávno nejsou v záruce... Ženské a hodinky, to prostě nejde dohromady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Rozlučková ? Který jdou do světa, ty vlevo ? A když je to vlákno o tom, co máš na ruce, tak předpokládám, že jedny jsou na levé a druhé na pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Rozlučková ? Který jdou do světa, ty vlevo ? A když je to vlákno o tom, co máš na ruce, tak předpokládám, že jedny jsou na levé a druhé na pravé. Do světa šly ty vpravo, právě odjely. A druhý jsou na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Škoda jich, ale cena byla nakonec slušná. Včera jsem se do Sicur vloupal za oučelem vyčíštění skla zevnitř, protože bylo hodně "zamlžené" od vypařeného oleje.Víčko trochu vzdorovalo, ale nakonec to vzdalo a já je bez poškození víčka otevřel.Myslím, že byly ještě panny. Strojek čistý, bez známek šroubováku na šroubcích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Všimněte si chlupu u setrvačky, ten je zcela autentický . Špona v horní části strojku, je mosaz ze závitu.Ciferník a ručky jsou k sežrání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak jsem vyčistil to sklo, bylo to fakt potřeba a složil je zpátky /už bez chlupu/ šlapou neuvěřitelně přesně. večer jsem udělal skupinové foto a test lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a jediný řemen, který tam šel nasadit byl mesh, takže zatím takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Líbí se mi, jak Ti svítěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Všimněte si chlupu u setrvačky, ten je zcela autentický Promiň, ale nepoznám, jestli je to Tvůj chlup nebo chlup ze sedmdesátých let?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Původní vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak si nechej uhlíkovou metodou zjistit stáří a budeš vědět, kdy byly vyrobeny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 +-200 let. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Prý mezi roky 1970-1975 +- 200 let Zde katalog z roku 1975 http://s240.photobucket.com/user/aliasrichmond/library/Sicura1975?sort=3&page=1 Upraveno 4. února 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Já to vedel... na aukru jsi vyhrál jen o chlup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se