VintageLover Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Tak když je ten malý pátek... Přiznám se teda, že další přírůstek chronograf nebude. Doporučuju zhlédnout... Takhle skončí naše sbírky, pěkně zaprášené. Přijede si pro ně nějaký Amík a dá našim ženám almužnu. Upraveno 26. května 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Přiznejme si, pro většinu smrtelníků jsou to staré krámy. Jak může být někdo tak padlej na hlavu a nosit starý hodinky, které se musí natahovat, když se za tisícovku dají koupit pěkný kvarcky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Je potřeba trochu naředit tu Švýcarskou smečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Hrrrr na ně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Swissssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Teď se nemůžu rozhodnout, na kterou stranu se přidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Uvedu to na pravou miru, jsem Patrik a tah mam . Nemam ho k druhym Autaviim s 7734.Omlouvám se Patriku, takové foopaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Když máme ten pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Ajaj...na tyhle Tissotky sháním tu lunetu. Takovej bezvýznamnej plastovej bazmek, a jakou by mi udělal radost... Máme pátek...co mi to tady jenom chybí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Ajaj...na tyhle Tissotky sháním tu lunetu. Takovej bezvýznamnej plastovej bazmek, a jakou by mi udělal radost... Máme pátek...co mi to tady jenom chybí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=kVykyZPJGFk NAŠLA SE NEJETÁ CORVETTE AUDI URQUATTRO BARN FIND Upraveno 27. května 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Bulang má tak krásný fotky a komba těch vintage věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Miluju pátky A ty navigatory na gulf natu jsou pecka, super, že naše základna roste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Bulang má tak krásný fotky a komba těch vintage věcí Perfektní, má to styl. Škoda, že ty REDy občas někdo nepostne do Rolex vlákna, přitom tady jsou. Miluju pátky A ty navigatory na gulf natu jsou pecka, super, že naše základna roste!Díky Aby ne, tyhle Tissoty jsou prudce nositelný. BTW, kdyby někdo chtěl tu "nejetou" Corvette, tak jde zrovna v aukci na eBayi. http://www.ebay.com/itm/172211437435 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 ten pátek mě vždy rozseká, tak aspoň měním strapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 No ty Gilt 1675 v Rolex vláknu jsou také luxus Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 No ty Gilt 1675 v Rolex vláknu jsou také luxus Karle Josef je starý provokatér. Měl by je vytáhnout častěji. ten pátek mě vždy rozseká, tak aspoň měním strapyWow, to jsou NOSovky, ne? Luneta vypadá netknutě, stejně tak pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 No už trochu nošené jsou, ale stav skoro NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Patek je super, Karle dik. Tentokrat me dostal ten nalez corvett :-). Baby pekny, hodinky super, ale dnesni nalada je cilena na auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se