malda Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Krása, čekal jsem samostatný tah ke stávajícím autávkám. Pěkné oblekovky. Snad se mi někdy poštěstí sehnat ty Verony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 jaký Verony bys rád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak tohle mi tady chybělo:) Ne, vážně, Verony se mi líbí a až bude střelivo, jedny bych rád. Jen bohužel jaksi nejsou. Nejlépe černý (alternativně světlý) cifr full ocel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Hm, jsou opravdu nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Mam je uz mesic na stole ze je nafotim do inzerce, furt není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 jsem se trochu zdržel mimo net... tady to je.carrera 2447T z 68. roku. Gratuluji Karle. A tah závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Dneska vintage guy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Díky :-)Myslel jsem si, že máš jen M3?Hodinky i auto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 To víš , jsem vetešník a sběratel :-) jinak Verony jsou fajn. Kdyz byly za 20-30 ohrňoval jsem nos :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ja mel na stare mrchy taky dnes chut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ondro pěkné autavky, pořád Ti dlužím nějaké pivo :-) nechceš se někdy stavit na ostravský sraz ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Rene, rad. Planuju to uz nejaky rok. Je ted nejaky v planu? Potrebuju si to naplanovat, muj kalendar je posledni dobou des a hruza.Jinak v tydnu od 6.5. budu dovolenkovat s pritelkyni a hafanem v Ostruzne. To uz je preci jen kapku bliz. Treba by sla domluvit nejaka vecere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ok, dáme si vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Dneska vintage guy ... Nejsou ti nějaký malý? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dneska opět nostalgie. >>KLIK<< Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Chtěl jsem tě původně ohundrat, ale budiž ti odpuštěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Je*al jsem se s tím i na FB, a tam mi pro podezřelou aktivitu zablokovali účet, pak už jsem to nestihl.Navíc musím nasbírat nové fotky, protože mi nějaký dobrák smazal složku s cca 800 obrázkama...Když se sere, tak se sere, ale vo život nejde, beru to sportovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Staré auta a mladé holky jsou podezřelá aktivita...svět se zbláznil, držte se No a ke smazané složce, já si před deseti lety smáznul celý NTB (bez zálohy)...a předloni jsem přišel o rok fotek z iPhonu...rozumím ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Díky Karle. Modré R5 GT Turbo super. Já dnes jen s autávkami (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Karle, no jo, smůla, ale můžeme tady točit ten archiv dokola, 625 stránek, co bylo bylo, hodinky a okrasy jsou nekonečný seriál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se