VintageLover Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Podívej se na Lobtime.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Tedá já jsem takový dobrák... Užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 2 hodinami, Tikal napsal: Tedá já jsem takový dobrák... Užij si je. úplnej anděl Užívám, díky, ale renovace bude ještě chvíli trvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Dnes od rána v práci docela honička, příspěvek tvořím na etapy Jak jsem psal včera, stejná modelová řada, stříbrný cifr se zvýrazněnými 5ti minutovými úseky minutového sčítače. Za povšimnutí stojí kombinace těch barevných úseků á 5 minut a k tomu ještě zvýrazněné indexy po 3 minutových úsecích (3-6-9). Tříminutové úseky prý byly pro indentifikaci účtování telefonních hovorů (účtovalo se po třech minutách). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Pěkné to máš. Už jsi tady někdy psal, proč právě Avia? Jinak, včera jsem náhodou narazil na tohle. Třeba by tě to mohlo zajímat: https://www.ebay.com/itm/AVIA-Rare-Box-Scatola-Uhrenbox-Garantie-Vintage-Watch-Unwritten-Tag-Anni-60-s/133584416109?hash=item1f1a406d6d:g:OlIAAOSwGKJfuign https://www.ebay.com/itm/AVIA-Box-Scatola-Uhrenbox-Garantie-Vintage-Watch-Unwritten-Tag-Anni-60-s-Rare/133599345831?hash=item1f1b243ca7:g:t2cAAOSwx8pfziOF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 (upraveno) Upraveno 10. prosince 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Co to ma Mick Jagger? Heuer Camaro?EDIT: tak asi ne, koukam ze se nedelaly s kalibrem 11 nebo 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 (upraveno) Carrera 1153 Upraveno 10. prosince 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Libi se mi kombajnerista sledujici startujici Concorde?? Co ta zmuchlana Skudka, co to bylo za karambol? Nevite nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Fotka s Concordem je skvělá...Připomněla mi tuto - pilot přežil se zlomenými nohamiSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 9 hodinami, VintageLover napsal: Carrera 1153 Nene Tak to jsme s Mickem teď kámoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 22 hodinami, malda napsal: Pěkné to máš. Už jsi tady někdy psal, proč právě Avia? Jinak, včera jsem náhodou narazil na tohle. Třeba by tě to mohlo zajímat: https://www.ebay.com/itm/AVIA-Rare-Box-Scatola-Uhrenbox-Garantie-Vintage-Watch-Unwritten-Tag-Anni-60-s/133584416109?hash=item1f1a406d6d:g:OlIAAOSwGKJfuign https://www.ebay.com/itm/AVIA-Box-Scatola-Uhrenbox-Garantie-Vintage-Watch-Unwritten-Tag-Anni-60-s-Rare/133599345831?hash=item1f1b243ca7:g:t2cAAOSwx8pfziOF Díky, snažím se:) Proč zrovna Avie - to je docela dlouhý příběh, napíšu to až založím samostatné vlákno:) Ale můžou za to úplně jiný hodinky....Dnes skoro jako včera, jen pouzdro je pozlacené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 1 hodinou, ponorka9 napsal: ... dlouhý příběh, napíšu to až založím samostatné vlákno:) To se budu těšit, až si počtu Jinak jsem neodolal... ... nj, dlouhá chvíle na home office. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 TO nééé. :DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 To se budu těšit, až si počtu Jinak jsem neodolal... ... nj, dlouhá chvíle na home office. Tak to mě pobavilo,, diky Libore S dovolenim si to uložím. Na stříbrnou sobotu jsem vzal stříbrný cifr. NOS stav s fólií na dynku. Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Ty poslední Avie jsou parádní. Karlův výběr taky. Na podobných kombajnech jsem strávil za volantem mnoho prázdnin. A se sajdou jsem takhle s děckama jsem najezdil spoustu kilometrů a pořád nás to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Díky Honzo! Na stříbrnou neděli jsem vybral poslední kousek z této řady, stříbrný cifr ale pozlacené pouzdro, uvnitř Landeron 148. Hezkou neděli všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Tak tenhle týden vyvenčím všechny "oblekové" chronoAvie. Mají strojek Landeron 248, takže jeden minutový sčítač a tachy stupnici buď v km nebo majlích. Neznám přesný rok výroby, určitě se začaly vyrábět před obdobím tohoto vlákna, ale Landeron 248 se vyráběl až do roku 1970, tak si je dovolím označit jako early sixtees, snad tím nikoho nepbouřím:) Při pondělku verze s "plně číslovanými indexy" - tedy krom pozic 3 a 9, kde jsou sčítače. Někomu vadí neúplné číslice 2-4-8-10, ale asi je to věc názoru. Nosím je docela rád, i když jen občas. Jsou lehké, nízké, ke košili se sakem super. Hezký předvánoční týden všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 ještě bych se vrátil k fotkám,které jsem nazýval Třebínová... Foto od Andyho i poté ode mne není Pavla Třebínová. Tedy není to rallye-spolujezdkyně Třebínová, to jsem již vyjasnil, byl to starý můj omyl a nyní se zde tímto omlouvám všem váženým chronomagorům ve Vintage sekci. Sorry a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se