eloga Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Aerovka a Elstnerovi, Výprava Aerospexor před válkou, dobrý foto, takovej skoro Dakar v podání 30.let, v Italské Lybii atd. Klasika. Upraveno 4. února 2021 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Pěkná nálož (nejenom bab) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Specialne tam zminoval originalni Böhmerland, ktery hledali 8 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 @VintageLover Co to je za Omegy prosím s tím bílým cifrem a červenými ručkami (a la vodoměr)? Vypadá to jako Mark II, ale vidím to poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Na tý první fotce asi Alaska project, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 https://www.hodinkee.com/articles/bring-a-loupe-november-9-2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 27 minutami, VintageLover napsal: https://www.hodinkee.com/articles/bring-a-loupe-november-9-2018 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Muz z Acapulca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Moje milované :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Double by Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 16 hodinami, Rodkopf napsal: Specialne tam zminoval originalni Böhmerland, ktery hledali 8 let... strašná škoda, přesně před rokem jsem se tam byl mrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Když už tady ve "čtvrtek" byly ty MarkII přidám Mark IV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Rozlučkové foto. Strávil jsem s nimi několik posledních dnů a jinak byly u mě několik let. Málem jsem uronil slzu, ale když je víc koníčků, tak to někdy nejde jinak. Mám neblahé tušení, že už teď se mi po nich stýská, ale snad náplast bude dostatečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Tak už taky Hujer Odesláno z mého SM-A705FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 @tommasini dobrá fotka! :-)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 V 5. 2. 2021 v 12:39, Andrew napsal: Moje milované Sent from my iPhone using Tapatalk Přesně tak Když už v neděli do práce , tak ať mám i nějaké příjemné zpestření služby Včera jsem zapomněl , Ráno jsem nestíhal , tak při popíjení ranní kávy přehození na hygienickou gumu a hurá do procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Zdravím zdejší osazenstvo. Pánové asi vas tady budu chvíli prudit... dopřál jsem si trochu radosti :-) Prostě jsem je už dlouho potřeboval! Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Tady se to panečku množí:) Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se