Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vypadá to, že jsi musel celý rok konat spoustu hodinkového dobra. Právoplatně si je zasloužíš. :)

Díky :-)

To budou hezké vánoce. Příště na focení krátký rukáv, prosím.

To je schválně

Hmmm, že by staré Carrery? Vyhrň rukáv, takové fotky mě přivádějí k šílenství :)

Jasně, starý Carrery. Dojdi na sraz a budou naživo

Nadhera!!! Zlata Ti vazne dobre sedne a ten stav bude evidentne hodne fajnovy. Ted uz jsi na prime ceste k Carreram 1158 (18 Karat Gold) :)

Díky, já myslím že jsem na konci cesty. Minimálně na dlouhý zastávce

hustyyy, si potkal niki laudu nebo co? :)

Jasně, dojel i s Jackem Hujerem :-)

Upraveno uživatelem financ
  • Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A jak jsi k nim prisel a jak dlouho jsi shanel se pochlub ;)

Díky :-)

To je schválně

Jasně, starý Carrery. Dojdi na sraz a budou naživo

Díky, já myslím že jsem na konci cesty. Minimálně na dlouhý zastávce

Jasně, dojel i s Jackem Hujerem :-)

Odesláno

A jak jsi k nim prisel a jak dlouho jsi shanel se pochlub ;)

Normálně jsem je koupil, přímá nabídka od obchodníka. Za poslední 2 roky šly kolem mě víc jak 5x, v různým stavu, za různý peníze a tady se to potkalo.

Odesláno

Ježíšek letos dorazil dřív. Jsem musel být hodnýýý 

Měl by jsi dostat BAN, umíš si Ty vůbec představit, co to tady s náma dělá ? :frusty:  :frusty:  :frusty:  Tady už jde o zdraví....jinak tedy paráda, gratuluji.

Odesláno

Parádní Carrery! Gratuluji, v takovém stavu se zas tak často neobjevují. :clap: :clap:

A nám ostatním nezbývá nic než slintat ... :lol2:

Odesláno

Kuncák7: Čekám, kdy konečně přispěješ se svou trochou do mlýna a hodíš sem aktuální fotku těch tvých soccer timerů na ruce. Jestli to tu už někde je a zapadlo, tak se omlouvám. Jestli tu ale ještě nejsou tak to OKAMŽITĚ NAPRAV!!!:)

Odesláno

Kuncák7: Čekám, kdy konečně přispěješ se svou trochou do mlýna a hodíš sem aktuální fotku těch tvých soccer timerů na ruce. Jestli to tu už někde je a zapadlo, tak se omlouvám. Jestli tu ale ještě nejsou tak to OKAMŽITĚ NAPRAV!!! :)

Nezapadlo, na ruce je vyfocený nemám, bohužel. Já fotit neumím a tak mám pouze fotky od lidí, co mě to blejsknou ( musíte mě za to omluvit ). Jinak, koukni do kalendáře pro rok 2015, jsou tam :clap:

Odesláno (upraveno)

Doufam, ze nasi kloucci budou mit za 14 respektive 16 let minimalne takovou radost, jako mam ted ja :-)

P.S. Sorry, ze to neni fotka na ruce, ale nejsem Diego ;-)

post-7085-0-44639900-1417783651_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Z takových hodinek snad ani nejde nemít radost! Když jsem k dvacetinám dostal otcovy fortisky, které on zase k dvacetinám dostal od svého otce (mého dědy), byl jsem v tranzu. Snad je taky jednou budu mít možnost předat dál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...