financ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Vypadá to, že jsi musel celý rok konat spoustu hodinkového dobra. Právoplatně si je zasloužíš. Díky :-) To budou hezké vánoce. Příště na focení krátký rukáv, prosím.To je schválně Hmmm, že by staré Carrery? Vyhrň rukáv, takové fotky mě přivádějí k šílenství Jasně, starý Carrery. Dojdi na sraz a budou naživo Nadhera!!! Zlata Ti vazne dobre sedne a ten stav bude evidentne hodne fajnovy. Ted uz jsi na prime ceste k Carreram 1158 (18 Karat Gold) Díky, já myslím že jsem na konci cesty. Minimálně na dlouhý zastávce hustyyy, si potkal niki laudu nebo co? Jasně, dojel i s Jackem Hujerem :-) Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem financ
blackhead Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 A jak jsi k nim prisel a jak dlouho jsi shanel se pochlub Díky :-) To je schválně Jasně, starý Carrery. Dojdi na sraz a budou naživo Díky, já myslím že jsem na konci cesty. Minimálně na dlouhý zastávce Jasně, dojel i s Jackem Hujerem :-)
financ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 A jak jsi k nim prisel a jak dlouho jsi shanel se pochlub Normálně jsem je koupil, přímá nabídka od obchodníka. Za poslední 2 roky šly kolem mě víc jak 5x, v různým stavu, za různý peníze a tady se to potkalo.
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Ježíšek letos dorazil dřív. Jsem musel být hodnýýý Měl by jsi dostat BAN, umíš si Ty vůbec představit, co to tady s náma dělá ? Tady už jde o zdraví....jinak tedy paráda, gratuluji.
Dzos Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Parádní Carrery! Gratuluji, v takovém stavu se zas tak často neobjevují. :clap:A nám ostatním nezbývá nic než slintat ...
Jeronimo Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 ....Konkrétně z tohodle vlákna mě už sliny dávno došly
Wanderer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tohle vlakno by se melo vubec zakazat.Nadhera, gratuluji k peknemu kousku.
Kristian.nov Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Financi... ma hluboka poklona... to je parada... sem rad, ze tu jsou na foru...Sis je vymodlil tim postovanim ve VIP co? :-D Vic fotek...
financ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 To nejsou ony, tohle je model 110.255.
Petr77 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Vypada to dnes na pekny ctvrtek ...kdyz opomenu fakt, ze ta fotka je tragicka
blackhead Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Se tu s tema carrerama roztrh pytel, ted jeste Karel prekvapi, uz dlouho neupoval! Pekny to mate kolegove.
VintageLover Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Kéž by, Patriku. Teď to nevidím, možná po Novém roce. Spousta výdajů...
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tohle vlakno jsem si vnitrne zakazal,neodolal a zase lituju. Financi,jen tise zavidim a smekam.
malda Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Kuncák7: Čekám, kdy konečně přispěješ se svou trochou do mlýna a hodíš sem aktuální fotku těch tvých soccer timerů na ruce. Jestli to tu už někde je a zapadlo, tak se omlouvám. Jestli tu ale ještě nejsou tak to OKAMŽITĚ NAPRAV!!!
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Kuncák7: Čekám, kdy konečně přispěješ se svou trochou do mlýna a hodíš sem aktuální fotku těch tvých soccer timerů na ruce. Jestli to tu už někde je a zapadlo, tak se omlouvám. Jestli tu ale ještě nejsou tak to OKAMŽITĚ NAPRAV!!! Nezapadlo, na ruce je vyfocený nemám, bohužel. Já fotit neumím a tak mám pouze fotky od lidí, co mě to blejsknou ( musíte mě za to omluvit ). Jinak, koukni do kalendáře pro rok 2015, jsou tam
Petr77 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Venku nic moc, ale i tak je to od rana moc fajn den...
honza71 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Doufam, ze nasi kloucci budou mit za 14 respektive 16 let minimalne takovou radost, jako mam ted ja :-) P.S. Sorry, ze to neni fotka na ruce, ale nejsem Diego ;-) Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem honza71
malda Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Z takových hodinek snad ani nejde nemít radost! Když jsem k dvacetinám dostal otcovy fortisky, které on zase k dvacetinám dostal od svého otce (mého dědy), byl jsem v tranzu. Snad je taky jednou budu mít možnost předat dál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se