zbuddy Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Jsem rád, že jsem ta sedmdesátá léta zažil aspoň jako dítě a dospívajcí. Díky za Bullitta, Chapmana a spol... Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem zbuddy
M3maniac Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Tak dnes jsem je vzal ještě na oběd a zase je na chvíli schovám :-) má to své kouzlo ty 70ky.... a připojím ještě něco když je ten pátek.
Wanderer Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Nemůžu si pomoct, to jsou tak pěkné hodinky... Mám je už přes rok a nosím je fakt rád. Vypadá to, že si nějakou dobu pobudou na tomhle řemenu.
VintageLover Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Aby ne, zase bych je chtěl sehnat, ale nerostou.
guzmic Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Ježíši ty jsi pacient, potřetí stejný hodinky. Já bych si zašel k doktorovi.
VintageLover Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Kdyby jenom potřetí. Znám horší případy. Mám smůlu v tom, nebo možná štěstí, nevím, že se pak vždy objeví něco, co chci ještě více...
guzmic Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Njn je to tu peklo. :-)Já teď celkem úspěšně abstinuju, ale je pravda, že ještě jedny nefunkční chrona, mi doma leží a asi jich tu na fóru velká hromada nebude.
malda Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Longines Diver 8229 prostě má něco do sebe, což mohu potvrdit:)
VintageLover Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Pátek je tady a Moony k tomu. Muzika. Mercedes 190 na prodej... https://www.carthrottle.com/post/an-885-mile-mercedes-190e-evo-ii-is-being-auctioned-and-itll-be-hilariously-expensive/ Slušná sbírka... Pár fotek jak si představuji kancl, šachy, cyklistky, a něco na závěr, když je ta olympiáda...
Rodkopf Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Pátek je tady a Moony k tomu. Slušná sbírka... Pár fotek jak si představuji kancl, šachy, cyklistky, a něco na závěr, když je ta olympiáda... Jsem měl málem šok, když jsem viděl doktorku Zoey ve vodě, sluší jí to. To je jeden z nej dílů petrolicious co znám, má super filosofii a přístup. A zahrádka na závěr je moc hezky udržovaná a stříhaná.
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Tak, začínám mít rád jak šachy, tak i tu olympiádu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se