Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Podle toho mála co se mi podařilo dohledat, tak by mělo být pouzdro autentické. Nějaké ty šrámy na sobě má. Určitě je neleštěno. 

Co vím, tak Kelek vyráběl i vlastní kalibry, které dodával jiným značkám. V roce 1997 je koupil Breitling. Společnost byla v roce 2002 přejmenávna na Breitling Chronometrie. Konkrétněji měli hodně dočinění s vývojem cal.B01 a 13.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

To jsem zavrhl jako první. Holy Grail je cal. 1045 a ten má ještě jeden subciferník na 12tce. Cal. 1040 má stejné rozložení subciferníků a středovou minutovku chrona, ale zase nemá den v týdnu...

Odesláno

Must be  Photoshop:)

Kloním se ke Karlovi, bude to prototyp. Našel jsem stejný cifr v jiném pouzdře s tímto popisem:

Omega. A Very Fine and Rare Automatic Stainless Steel Chronograph Wristwatch With Radial Dial, Day and Date, Prototype Project Alaska III
Signed Omega, Speedmaster, Movement No. 39’205’191, Case Ref. 11 003 Star Watch Case Co., Manufactured in 1978
Cal. 1045 automatic movement, 17 jewels, black dial, luminous baton numerals, luminous baton hands, outer fifths of a second divisions, inner Arabic 60 minutes register, central chronograph minute hand, two sunken subsidiary dials for constant seconds and 12 hours registers, day aperture, date aperture, crystal etched with OMEGA symbol, cushion-shaped water-resistant-type case, black chapter ring with tachymeter scale calibrated for 500 units, screw back with star engraving, OMEGA crown, two round chronograph buttons in the band, Corfam OMEGA strap, case, dial and movement signed
38mm width

https://www.christies.com/img/LotImages/2015/NYR/2015_NYR_11884_0030_000(omega_a_very_fine_and_rare_automatic_stainless_steel_chronograph_wrist035501).jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...