Akam Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 no jsou tam dvě hoďky a začínal na 1ečko má vůbec někdo na fóru Moony s 321?
VintageLover Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Tyhle se prodaly znovu za cca 160 par dni nazpět. 321 tady jsou, koukni do sčítaciho vlákna.
straspol Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Teda ne, že bych ti je chtěl hanit, ale tohle sousloví tak tahá za oči. :-DFakt? To je divný, mně to spíš cuká koutkama ale pěkný je to, pěknýýý !!
libor2002 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Nějaké Seiko 7A28... Edit: Koukal jsem a snad by to mohly být 7A28-703B Že by? Excellent... ja si rikal, ze jsem je uz nekde videl. Diky
guzmic Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Trošku vyčištěný pracovní baterky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Už třetí den stejně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Dneska tak Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem VintageLover
financ Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Jsem tu správně? Konec osmdesátých a chrono to má taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 A už jsou zase tady, rychle ale fakt rychle pryč. Ale máš to moc pěkný.
Dzos Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Jsem si říkal, kdo ty na tahu z ebaye získal. Cena byla dost dobrá. Máš štěstí, že jsem se na ně vykašlal, měl jsem v tu chvíli nabito jinde :).Pokud vidím dobře, tak sis nestihl ten tah ještě ani vyčistit
financ Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Jsem si říkal, kdo ty na tahu z ebaye získal. Cena byla dost dobrá. Máš štěstí, že jsem se na ně vykašlal, měl jsem v tu chvíli nabito jinde :).Pokud vidím dobře, tak sis nestihl ten tah ještě ani vyčistit PPlka ještě stála před barákem, hned šly na ruku :-) Cena byla ještě OK, tak jsem neodolal, byla chyba je tehdy pouštět
Tikal Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ty jsi fakt pacient, Davide... Posláno Ťapinou
financ Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ty jsi fakt pacient, Davide... Posláno Ťapinouod tebe to sedí :-) Už jsi dneska šel kolem zrcadla? :-))))
Návštěvník Jagman Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Gratulace! Já na ty svoje ještě čekám ...... ale tah už je přeleštěn a je dokonalej! tak uvidíme co hodinky každopádně už mám v zásobě pár strojků
guzmic Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Neuvěřitelně mě chlapi dráždíte, já si je snad budu muset pořídit taky. ;-)
MaraThon Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Tož které dnes ? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem MaraThon
Dzos Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Neuvěřitelně mě chlapi dráždíte, já si je snad budu muset pořídit taky. ;-)Tydle by Ti nestačily ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tadle luneta je hrozne hnusna
financ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tydle by Ti nestačily ??? reveil1.jpgfujtalbl. pár detailů a jak to ty hodinky změní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se